Buna
,
am si eu o intrebare: stiti ceva solutii pt cresterea mai rapida a parului dupa tratamnetul cu citostatice?
Poate cunoasteti ceva retete naturiste sau alte tratamente speciale pt astfel de cazuri. Va rog sa imi spuneti si mie.
Va multumesc frumos!
Crinutz codita de maimutz
Mama prieteni mele, care a facut si ea citostatice, a luat de la plafar pastile de urzica, si i-a accelerat cresterea parului...
Iau in fiecare zi viata de la capat
Sinzi, Radu
si David
David
Crinutz,am vazut ca mesajul celalat a fost inchis de un moderator cu exces de zel sau care probabil nici macar nu s-a straduit sa citeasca continutul,copiez aici raspunsul pe care voiam sa ti-l dau acolo:
Crinutz, pana vine MamicaDulce, uite aici niste modele de peruci. Eventual poti sa dai la imprimanta un model si sa-l prezinti firmei respective.
http://www.peruecken-paradies.de/
In meniul din stanga gasesti diferite modele,in functie de lungimea dorita:
Sehr lang = foarte lung
Lockig - ondulat
Glatt- intins
Mama de
Lara Celine
quote:
Initial creeata de Crinutz
Buna,
am si eu o intrebare: stiti ceva solutii pt cresterea mai rapida a parului dupa tratamnetul cu citostatice?
Poate cunoasteti ceva retete naturiste sau alte tratamente speciale pt astfel de cazuri. Va rog sa imi spuneti si mie.
Va multumesc frumos!Crinutz codita de maimutz
Multumesc mult pt raspunsuri.
Nici n-am vazut ca s-a sters celalalt mesaj. De ce oare? Imi pare rau ca nu i-am dat alt titlu.
Eu am gasit ceva la plafar de la derovital, o lotiune pe baza de petrol si ulei de ricin. L-a folosit o colega si zice ca ii creste parul in disperare. Poate va foloseste si voua.
va pup pa
Crinutz codita de maimutz