Cat de des va reinnoiti toaleta
Raspunsuri - Pagina 6
Elise spune:
quote:- pai la asta ma referam, banuiesc ca acestea sint articolele vestimentare pe care e "relevant" sa le schimbi des.
sigur acum mi-am mai cumparat si eu bluze de la zara pe care le-am purtat de 3 ori, dar nici nu ma asteptam sa le port mai mult.
sincer, daca as cumpara asa ceva probabil nici eu nu le-as suporta prea mult in sifonier (era sa zic in frigider!
Au alta calitate, exceptand faptul ca sint ieftine?
Si acopera partile esentziale?
Eu m-am tot invirtit printre ele...dar observat sa mai aiba.

Elise
Veve spune:
Tocmai m-am delectat cu site-ul de la www.zara.com/v05/index.php" target="_blank">Zara si mie-mi place stilul lor.
Mi se pare ca acopera mai mult decat partile esentiale si sunt ieftine,intr-adevar.La calitate nu ma pot pronunta,ca n-am avut ocazia sa le "pipai" live...
www.danasoft.com/sig/airise.jpg" target="_blank">Irina,veve & croko
poze1,2,3,4,5,www.dotphoto.com/go.asp?l=airise&p=veve" target="_blank">6
lena spune:
veve stii bine ca si mie imi place
dar fiecare cu gustul lui...nu cred ca daca ceva este ieftin este automat de proasta calitate, nu sunt extrem de ieftine, cele de la h&m sunt si mai ieftine si totusi gasesti lucruri bune si frumoase si acolo.
eu am un sacou de 2 ani, negru, clasic, luat de la zara din grecia, vreau sa-ti spun ca-l spal la masina la 40 de grade la programul rapid, si este nemaipomenit de fiabil, nu i-a "trecut" culoarea, este de bumbac, numai captuseala este din captuseala
.
am si tricouri de la zara si sunt din bumbac si foarte dragutze.
am editat: veve au niste pantofiori de copii deliciosi, asta intre noi
i-am luat freyei o pereche visinie, piele-piele se inchidea cu arici, mey i-a purtat de i-a innebunit, numa p-aia ii vroia...plus tricouri dulcici pentru fetitzuri, blugi numai zic
Veve spune:
Lena,stiam eu ca ma pot baza pe tine!
Fi'mea are toale si pantofi mai multi decat mine
.Da' un oki aruncat acolo,nu strica,nu?
Merci de pont!
www.danasoft.com/sig/airise.jpg" target="_blank">Irina,veve & croko
poze1,2,3,4,5,www.dotphoto.com/go.asp?l=airise&p=veve" target="_blank">6
ancamironiuc spune:
Tocmai m-am delectat cu site-ul de la www.zara.com/v05/index.php" target="_blank">Zara si mie-mi place stilul lor.
Mi se pare ca acopera mai mult decat partile esentiale si sunt ieftine,intr-adevar.La calitate nu ma pot pronunta,ca n-am avut ocazia sa le "pipai" live...[/b][/font=Comic Sans MS][/maroon][/size=1]
Pe la pagina doi m-am declarat fan Zara si am citit multe critici la adresa marcii. Imi place stilul, ma refer la partea office - eleganta si eventual casual, nu la cele sport pentru ca nu prea ma imbrac sport. Calitativ nu am avut probleme cu ele, in schimb lucruri de la Stefanel, de exemplu, aratau groaznic dupa cateva spalaturi, in plus este singurul loc, in afara de Dika une imi gasesc pantaloni suficient de lungi si am doar 1.75
. Cat despre calitate no problems pana acum!!
ANCA si EMA
emaaimee spune:
eu tot timpul imi iau haine.
sutiene(am cel putin 20,de restul m-am plictisit si le dau),chiloti am o groaza(peste 50 oricum),nu apuc sa le port.acum ca alaptez oferta de sutiene e limitata si sufar.
si eu am boala la pantofi si genti,dar ma plicitisesc repede ca altfel faceam si eu colectie impresionanta.ultima data mi-am luat 4 genti,acum nici o sapt. si sandale.si am mai ochit,ma duc luni sa mai iau ceva de vara de incaltat.oricum am cateva genti&incaltaminte preferate-timeless de care nu ma plictisesc
.nu zic cate numeric am ca nu are rost
destule![]()
cu fata deja e o alta poveste are muuult mai multe haine decat mine

de fetita
cu funditaUite atat suntem de mari
POVESTEA MINUNII
anda141 spune:
quote:
Originally posted by mitzura
Eu mi-am cumparat cele mai faine haine cand am iesit in oras intamplator, cautand alte chestii. Oricum in ultimul timp, am devenit si eu mana sparta.
Eu am alta problema si va intreb si pe voi. Nu stiu ce sa fac cu hainele pe care nu le mai port. Jumate din dulap sau mai bine, e ocupat cu tzoale care sunt in stare buna, nu foarte demodate, dar pe caree nu le mai port din diverse motive, fie nu imi mai vin bine, fie mi s-a pus mie pata pe ele. Si imi ocupa locul in dulap degeaba. La fel am genti pe care nu le mai port sau pantofi. Sa le dau cuiva...nu stiu cui, si in plus mi-e teama sa nu jignesc oferind haine purtate, sa le arunc chiar nu imi vine, ca cele mai multe sunt in stare foarte buna...
Voi ce faceti cu astfel de haine, si cum faceti loc in dulap pentru cele noi?
Le pui la bazarul umanitar.In felul asta ajuti 2 persoane. Un copil bolnav si cineva care cumpara lucruri mai ieftine.Nu jignesti pe nimeni.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59001" target="_blank"> Salvati viata unui copilas oferind 5 euro la teledonul umanitar
Monica
si
ALBERT EDUARD(19 ianuarie 2004 )
Album Albert
petaluda spune:
quote:
Originally posted by Elisequote:- pai la asta ma referam, banuiesc ca acestea sint articolele vestimentare pe care e "relevant" sa le schimbi des
sigur acum mi-am mai cumparat si eu bluze de la zara pe care le-am purtat de 3 ori, dar nici nu ma asteptam sa le port mai mult.
Elise
nu stiu care sunt articolele vestimentare pe care e relevant sa le schimbi des, pentru mine e relevant si cand imi cumpar un dres si cand imi cumpar un palton, fiindca asa imi dau seama la sfarsitul lunii unde mi s-au dus banii. am ajuns chiar sa tin un tabel ca sa nu imi scape aceste cheltuieli de sub control si sa imi dau seama ca e cazul sa ma potolesc
EDIT: dupa parerea mea intrebarea nu e ce haine e relevant sa schimbam des ci mai ce inseamna relevant. daca e relevant sa schimbi hainele des ca sa fi non-stop imbracata dupa ultimul racnet sau pt ca te-a vazut lumea de multe ori imbracata cu o haina, atunci si eu consider ca sunt fite, dar daca e relevant ca sa stii cat de mult cheltuiesti pe haine, atunci pentru mine e logic sa iti pui intrebarea.
Elise spune:
Nu consider ca e relavant sa iti schimb des hainele.
Nu consider deloc relevanta "frecventa" cu care iti iei lucruri, ci calitatea lor.
La asta ma referam. Ce e neclar?
Si nu, eu nu-mi tin evidenta, pentru ca nu gasesc in fiecare zi haine care sa imi placa.
Indiferent de buget, nu mi-as cumpara un palton pe zi pentru simplul motiv ca nu as gasi in fiecare zi unul pe care sa vreau sa-l port.
Elise
petaluda spune:
pana la urma fiecare face asa cum crede ca ii e bine si asa cum poate, eu una cel putin imi gasesc fara prea multe dificultati o geanta sau un sutien sau un ruj pe care le cumpar in medie la 2 saptamani, fie ca sunt de la zara fie de la burberry.