Cat de des va reinnoiti toaleta

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns apsara spune:

Imi reinnoiesc toaleta mai de fiecare data cand intru in Zara sau in celelalte magazine din grupul Inditex. Acu ´sa nu se inteleaga ca e vorba de o garderoba completa. Cumpar si eu ca tot omu´sanatos, mai o bluzita, mai o rochita, mai una alta. Stiu ca sunt preturi diferentiate, in Spania sunt mult mai ieftine decat in alte parti. Aici am dat cam 16 euro pe-o bluzita in Romania era cu 6 mai scumpa ( asa punea pe eticheta). In alta ordine de idei, Inditex nu are cea mai buna calitate din lume da´e ok si-mi convine sa dau pan´in 45 de euro pe o rochie in Zara sau 15 pe-o bluzita in Stradivarius. Raportul calitate/pret iese destul de bine si-mi place ca nu-si lipesc etichetele in exteriorul hainelor ca mi se pare aiurea sa cumperi produsul si sa le faci si reclama gratis.

apsara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teo1970 spune:

quote:

... dar si haine luate din H (sunt 2 magazine super, aduc haine direct de la fabricile de textile care lucreaza in lohn).

Clyo,

poti sa- mi spui mai exact unde in H sunt magazinele astea (sau cum se numesc poate)?

multumesc

Mamicile tin copii in brate o vreme, dar ii tin in inima pentru totdeauna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emilyjeuly spune:

pai, de cate ori cred ca este nevoie si dupa buget "coane Fanica"! oricum si eu sunt obsedata de haine, pantofi si genti! niciodata nu am destule, daca ar fi dupa mine mi-as cumpara zilnic cate ceva dar cred ca m-ar omori iubitul

Emily

Inima cunoaste ratiuni pe care ratiunea nu le cunoaste

Poze

Mireasa de 15 iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

cand eram mai tinerica aveam si eu o problema cu hainele, imi cumparam in prostie si de multe ori stateau si-mi ocupau spatiul degeaba ca nu apucam sa ma mai imbrac cu ele sau nu-mi mai placeau.
Asa ca am ajuns la concluzia ca imi iau numai strictul necesar si de fel ceva cat mai comod.Eu am noroc cu al meu sot ca si el e inebunit dupa tzoale si cateodata ma enervez pe el ca are mai multe perechi de pantofi ca mine.
Oricum in fiecare sezon imi iau cate ceva nou.Port ce-mi sta bine, nu ca e la moda.Imi place sa vad pe fetiscane diverse tinute, dar eu nu as purta tot ce-i la moda fiinca am o conformatie tare ciudata si mai sunt si pitica.
In schimb sunt inebunita dupa bijuterii si chiar zilele trecute mi s-a spus ca la cate am nici nu apuc sa le port pe toate.Uf, fiecare cu nebunia lui .
Oricum noi sa fim frumoasa, asta conteaza.

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

2+1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriela_s spune:

oau,iertata-mi fie curiozitatea...dar ce salarii aveti???
eu imi iau haine odata la 2-3 luni...
cam 2 perechi de pantofi pe an,o pereche de pantofi sport si 2 de sandale.
camasi am cat pentru luni-vineri la servici +3 costume...
in rest, pt timpu liber mi-am luat vreo 6 tricouri la "promotie" ,am 2 perechi de jeansi si cred ca pt vara asta imi ajung.
cosmetice:sampon si sapun.in rest,farduri imi iau de 2 ori pe an (de iarna si de vara),parfum mai primesc cadou ca altfel nema.singura data cand am "spart" bani a fost cand am dat acum cateva luni vreo 700 mii pe o crema de la Vichy(si degeaba am dat).
si nu sunt zgarcita,sunt chiar departe de asa ceva,daca ar fi dupa pota inimii mele m-ar mai scoate naiba din magazine...dar nu ma duce punga.ghinion.
deocamdata prefer sa imi dau banii pentru casa,rate la electrocasnice si (sper eu in viitorul apropiat)rate la o masinuta

http://community.webshots.com/user/gabriela_s28

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belnicol spune:

Eu ce sa spun, imi cumpar haine atunci cind nu mai am ce sa pun pe mine, deci e posibil sa treaca anul si sa nu-mi iau ceva. Nu pun aici la socoteala chiloteii, sutienele sau sosetutele. Pentru vara am vreo 2 rochitele iar in rest ... tricouri si blugi, ca-s mai rezistenti, vreo 2-3 perechi sa nu ies prin ei prea repede. O pereche de bocanci, una de pantofi si una de sandale, pe fiecare le am de cel putin 2 ani. Cosmeticele ? Strictul necesar.
Sotul meu la fel. Copilul ? Lui ii cumpar mai des, oricum creste repede si trebuie mereu sa-i iau cite ceva.
Atit ne permitem caci mai trebuie sa platim facturile si sa mincam cite ceva.

Poate trebuia sa raspund la "Descarca-te" ...

nicoleta si matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cipcipcip spune:

Eu cred ca-s o raritate, de fapt nici nu stie barbatu-meu ce comoara are Eu ma imbrac foarte simplu, in blugi si cite o bluza, am citeva perechi de blugi, citiva pantofi si citeva bluze si pe alea le rotesc. Rar imi cumpar ceva nou, pentru ca nu ma pasioneaza si nu-mi place sa arunc banii pe haine (am alte hobby-uri). Imi place in general sa pot haine care imi scot in evidenta silueta dar atit, bijuterii nu port, dar folosesc make-up. Nu ma simt bine cind sint prea dichisita, mi se pare ca-s ca un pom impodobit, cel mai bine ma simt sport.
Cel putin de cind sint in Portugalia de un an, poate si pentru ca nu lucrez inca si n-am nevoie de toalete, mi-am luat cred 2 bluze si o pereche de pantofi Bluzele de la H&M cu 10 euro bucata. I-am facut educatia si sotului care avea numai Ralph Lauren in garderoba cind l-am cunoscut

Cipcipcip si bebe Julia 4 august 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miag spune:

Fetelor, felicitari pentru subiect...Am citit cu interes tot ce ati scris...
...si ca sa va raspund si eu...prefer calitatea in locul cantitatii, si daca se poate mult, frumos si bun....e perfect...
Am cateva principii de la care nu abdic:
-ceasul trebuie musai sa fie elvetian (eu sunt fidela Tissot);
-pantofii sa nu fie de pe taraba;
-blugii sa nu fie 'Levis facut in cada'
-masina sa fie nemteasca;
Cu toate astea nu sunt snoaba, nu am numai haine de firma si imi gandesc intotdeauna achizitiile in materie vestimentara...sunt si zile in care fac 'terapi prin shopping' si atunci cred ca cumpar tot ce imi trece prin cap

Mia, mami de ROLAND (18 Noiembrie 2004)

Winners never quit, quiters never win!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leistra spune:

Ei, ce ma bucur sa vad fete care locuiesc in Olanda! Cum ati dat voi de MD aici ca eu in Spania eram inebunita dupa produsele lor, dar aici nu m-am impiedicat inca de nici unul? E adevarat ca sotul e total antishopping si nu prea ma duce prin orasele mari, dar si Steps e misto... Eu am niste blugi de la MD de acum trei ani si nu ma pot desparti de ei, sunt super, doar cu sarcina nu ii mai pot purta...
Mie imi plac si Mango si H&M, in Zara gaseam de asemenea lucruri dragute, nu intotdeauna, recunosc! In ultimul timp mi-am luat haine de mamica in devenire, dar ma cam doare sufletul sa imi iau prea multe si dupa doua luni sa nu le mai pot purta...

http://photos.yahoo.com/adina_roberta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lena spune:

leistra au dar doar in den haag, uite aici adresa magazinului:
Venestraat, 17-19
2511 AR - DEN HAAG - LA HAYA
31-70-3646517
MAN / WOMAN

si daca vrei sa bagi un oki la colectie uite www.massimodutti.com/v06/index.php" target="_blank">aici

Mergi la inceput