Mamici de martie-aprilie 2006 (58)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinaalex spune:

Doamne Dumnezeule! Dar nu-mi vine sa cred ce citesc aici!

Laura Ioana...imi pare atat de rau...nici nu stiu ce sa spun...nu-mi vine sa cred asa ceva...Sa-i dea D-zeu putere sa treaca peste o asemenea tragedie!
Sincere condoleante!

Eu am postat dupa-masa un mesaj in care va anuntam ca am ajuns cu ingerashul acasa, nu apucasem sa citesc din urma, abia acuma am avut timp sa citesc ce s-a mai intamplat..Stau cu puiul meu langa mine, nu ma mai satur sa-l privesc si nu vreau sa ma gandesc ce-o fi in sufletul Laurei...E atat de nedrept!!!

ALINA, de ingerash MARC(28.03.2006}

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aida_o spune:

fetelor, am actualizat listuta cu toate datele pe care mi le-ati mai scris. va spun sincer, insa, ca eu n-am asa rabdare cu actualizarea, la cit de stufoasa e lista. deja, asta e un al doilea job :)

si inca un lucru va rog: asa cum a spus si Poliana, fiti curajoase si nu va faceti ginduri negre. nici mie nu-mi e usor, dar trag aer adinc in piept si merg mai departe. TREBUIE!

Tinutza draga, uite ca bebe al tau a facut repetitie cu tine, sa vada: esti pregatita, sau nu? :) Ti-au facut si ei vreo ecografie, ceva? Ma gindesc ca poate acum afli si tu ce ai, ca sa nu fie o surpriza completa la nastere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Laura Ioana, condoleante!

Ciuf (37+) si Luca (11.11.2003)
http://community.webshots.com/user/ciufuletz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisoi3 spune:

Ma rog la Dumnezeu sa ii dea putere Laurei sa treaca peste aceasta nenorocire!
Eu personal i-as da pe medici in judecata, e inadmisibil sa se intample asa ceva. Chiar daca fetita nu mai poate fi readusa la viata cel putin se poate evita ce asemenea nenorociri sa se mai intample. Asta daca justitia isi face treaba cum trebuie.
Laura, nici nu stiu ce sa zic, nimic nu poate sa iti aline durerea. Sa-ti dea Dumnezeu forta sa iti revii si sa o iei de la capat, ai cazut si trebuie sa te ridici! Dumnezeu sa o odihneasca pe micuta ta!

Anda si bebe Mark (16.01.2006)
toujours optimiste
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;52;46/st/20060116/n/Mark+-+Victor/dt/8/k/44f2/age.png
Pozici:
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/gatita_pequena2004/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Fetelor, dar subiectul asta il vazurati: http://forum.desprecopii.com/forum//topic.asp?TOPIC_ID=72523
Sa ne rugam pentru Kim sa ii dea Dzeu sanatate multa si sa fie bine cat mai repede ca sa-si poata tine puiuta in brate.

Ciuf (37+) si Luca (11.11.2003)
http://community.webshots.com/user/ciufuletz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

condoliante familiei si Dumnezeu sa odihneasca in pace sufletul nevinovat.

Si eu insist pe faptu ca trebuie facut ceva, sa se cheme presa, cred ca e extrem de dureros, dar nu putem noi mamicile sa lasa se se intample asa ceva. trebuie facut ceva si nu e corect ce se intampla.



Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
Opere de arta



Decalotarea nu este necesara la baietei daca urineaza in jet si nu au infecti repetate in zona genitala. Apa si sapunul sunt suficiente pt pastrarea igienei intime la baieti. Luati si cititi despre www.cirp.org/library/treatment/phimosis/index_ro.html" target="_blank">FIMOZA si nu va mai chinuiti inutil bieti copilasi nevinovati.
Este totul normal daca arata www.cirp.org/library/normal/" target="_blank">ASA
Intrebari fregvente despre www.cirp.org/pages/parents/FAQ/index_ro.html" target="_blank">CIRCUMCIZIE. www.cirp.org/library/procedure/plastibell/" target="_blank">Poze cu etapele unei operati de CIRCUMCIZIE... priviti, mirativa, crucitiva si GANDITI-VA BINE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aida_o spune:

Si eu nu intelegeam de ce sotul lui Kim era asa de pesimist, de fiecare data cind schimbam citeva cuvinte. I-am cunoscut personal atit pe ea cit si pe sotul ei, acum doi ani, in Montreal. A fost pura coincidenta ca ne-am reintilnit pe forum, culmea, in acelasi grup de gravidute.

Kim este o femeie deosebita, inteligenta, extrem de calda. Frumoasa, insa fara sa faca (,) caz de asta. Mi-a placut tare mult de ea cind am cunoscut-o. De fapt.... si ea, si sotul ei sunt niste tineri deosebiti. Imi pare rau si nu-nteleg de ce trebuie sa treaca prin perioada asta grea. Dar sunt sigura ca ea va lupta si va razbi. La cit si-a dorit-o pe Alicia, nici nu se poate altfel. Si mai stiu sigur ca are linga ea un om deosebit, pe care se poate baza 100%. Ii transmit virtual un pupic si ca o asteptam aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aida_o spune:

Am citit ce a mai adaugat Gabbriela la Discutii Generale (http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=72523&whichpage=1): lui Kim i s-a indus nasterea, a ajuns la dilatatie 10, si atunci s-a spart chistul (...evident! odata ce chistul era localizat sub capul copilului! cum naibii au putut medicii sa ii induca nasterea, in loc sa ii faca direct cezariana??). Si de-aici toate complicatiile de dupa...

Si cind te gindesti cit de multumita a fost de medicii care i-au urmarit sarcina, pina acum. Eu i-as da in judecata. Stiau din 21 martie, de la ecografie, ca acel chist este pozitionat aiurea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Of, Doamne nu-mi vine sa cred ce-am citit de Laura Cum e posibil asa ceva? Ma pentru Laura sa treaca peste acesta tragedie si multa putere de-a o la de la capat s de a-si tine intr-o buna zi puiul in brate.
Sincere condoleante familiei si sunt convinsa ca ingerasul plecat dintre noi v-a veghea asupra lor.

Zuzilici si Isabella Maria
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;31/st/20060416/k/a3dc/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aida_o spune:

Copiez aici ce a scris Gabbriela la Discutii Generale, despre KIM:

Buna fetelor,
Acuma am vb cu Stanca la telefon. Nu situ ce sa va zic decat ce mia zis ea:
- a zis ca se recupereaza incet si greu, dar se recupereaza
- toti se ocupa de ea foarte bine
- fata e bine, la sectia de bb si o aduce la ea cand e programu
- fata va sta in spital atata timp cat va sta si Stanca
mai multe date concrete cand va sc Cristi... nu am indraznit sa intreb.
A spus sa va transmit la toate numai bine si curaj si ca ea se va face bine si va veni si va sc ea mai mult.

Mergi la inceput