Racusori, la apel! (12)
Raspunsuri - Pagina 9
Menna spune:
Acum am ajuns si eu de la bairam ... sictirita neneeee pt o sapt!
Mi-am ascutit coltii bine bine pe drum inspre restaurant,dar na ...cand mi-am vazut sora atat de bine dispusa,n-am putut sa ma apuc sa-i stric seara,asa ca ...am baut vin si am tacut,mimand cate un zambet la bancurile seci ce-mi erau date a-mi zgaria timpanul ...eh, compromisuri ,compromisuri pt cei dragi
Sunt rupta in tzashpe ... mi se facuse si rau la un moment dat de la vin si caldura de acolo,asa ca m-am risipit pt cateva momente la coltul intim si am luat o gura mare de aer proaspat, ca altfel cadeam sub masa ... cred, de fapt sunt convinsa ca toata starea mea se datoreaza numai si numai oboselii acumulate si wk lucrate de o luna incoa' ...
Nu prea imi sta in fire sa ma vaiet,dar de data asta chiar simt ca ma apropiu de limita ...
Ma duc in pat sa ma odihnesc ...
Vb la dimi,daca o sa mai fiu in stare .
la voi, o noapte buna si un somn lin .
Menna
"I am still determined to be cheerful and happy, in whatever situation I may be; for I have also learned from experience that the greater part of our happiness or misery depends upon our dispositions and not upon our circumstances..."
www.animapro.org/" target="_blank">Intra aici si alegeti catelusul spre adoptie - SI EI AU DREPTUL LA VIATA!!!
"Sacrificarea oricarui animal care nu este absolut necesara, precum si orice decizie care duce la un asemenea act constituie o CRIMA." - Articolul 7 din Declaratia Universala a Drepturilor Animalelor, Paris 1978.
july_g spune:
Neata fetele! M-am trezit cu o durere imposibila de cap! Se anunta o zi lungaaaaaaaaaa!
Menna, o sa mai am rabdare putin cu poza. Doar cand ma spal pe cap nu am par pe frunte
sa aveti o zi buna!
Va pup
axia spune:
Fetelor sunteti prea harnicute, nu va fac fata.
Am niste zile oribile, imi vine sa ma impusc, dar ma abtin ca mai bine plange mama lor, nu-i asa ?
Va doresc o zi buna !
Andreea, mama lu' Tiberiu
Micul Print
Uita-ti intotdeauna dusmanii - Nimic nu-i enerveaza mai mult.
MirelaV spune:
axia, mai bine mama lor decat mama ta
va pup pe toate printre treburi si ma intorc la munca.
vb later k n-am nici o clipa de respiro. nici o nu am reusit azi. noroc k am baut si io cafeaua
july, pup sa treaca durerea. pune o agrafa si prinde bretonu' pt poza.
puppppppp
MirelaV
pupicei pe burticei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=72407" target="_blank">Racusori
Calitati: cea mai mare calitate a mea este aceea ca nu am decat un singur defect. Defecte: defectul meu (singurul de altfel) este acela ca nu am nici o calitate..., dar ramane intre noi.
GabrielaG spune:
Buna dimineata la amiaza, racusori.
Menna, imi pare rau ca esti asa de obosita si stresata. Be happy, maine pleci iar la un targ...sunt sadica, nu?
Chiar, vezi daca organizeaza baby expo la Iasi vreun targ prin luna iulie, ca am auzit un zvon...desi mi se pare cam aiurea luna, cand toata lumea e in vacanta.
Eu am un sot plecat la Bucuresti, sunt singura cu baietii si iar am de alergat mult astazi.
Pupici si o zi frumoasa,
Gabriela si baietii
Georox spune:
Buna !
Si eu am avut o zi foarte incarcata pana acum, deci scuze pentru intarziere. Azi mna duc sa imi iau costum ca ieri nu aveau masura mea. Prea ma strang cei pe care ii am acum.
Mire ora nasterii nu o stiu ! Pe bune ! Ziua, inca da.
Mona
Menna LA MULTI ANI pentru sora ta.
July pup si eu ca sas treaca durerea
Cookie unde esti ?
Fetelor, ce sa intampla ca vad ca toate suntem foarte ocupat, stresate si nu ne mai vedem capul de treburi. Sper sa treaca repede periaoda asta, pentru ca pe mine ma oboseste peste masura.
tuturor ! O zi excelenta pentru ca meritati !
monagan spune:
vad ca la toate e cam la fel. Si la mine o fost izr o zi kk-ta, mi-e somn incontinuu si sint cam irascibila. Cred ca le las pe toate balta si merg la culcare.
daca ma trezesc...vb mai tarziu.
MirelaV spune:
helloooo..io am ajuns de la munca, am mancat si acum vreau sa o zbughesc pana la vecina
am avut o zi aglomerata dar pana una alta, mai buna decat precedentele
geo..tu ai zis k nu stii ziua. apropo..nu ne arati si noua o poza cu tine?
mona, vezi k oboseala asta nu e buna. oare ne dai vesti?
menna...o sa-ti simt lipsa
GabrielaG, nu-i la iasi din ce vad io pe site. decat timisoara si cluj. un sot il ai la bucuresti...dar celalalt? (Eu am un sot plecat la Bucuresti, sunt singura cu baietii si iar am de alergat mult astazi.
Pupici si o zi frumoasa,
Gabriela si baietii)
va pupik pe toate si ma duc la vecina k cica ii e dor de mine..asa imi declara
o seara frumoasa.
MirelaV
pupicei pe burticei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=72407" target="_blank">Racusori
Calitati: cea mai mare calitate a mea este aceea ca nu am decat un singur defect. Defecte: defectul meu (singurul de altfel) este acela ca nu am nici o calitate..., dar ramane intre noi.
Menna spune:
Am intrat numai sa va salut si sa va spun ca o sa-mi lipsiti si voi .Mire iubita nu fii supa,vin repede si te inveselesc cat pt o saptamana
Gabi, inca n-am auzit de nici un targ pe la Iasi,dar daca prind ceva din zbor,te anunt si pe tine
Geo multu' de urare
PS: Mire obraznica mica! Nu te mai lega de oameni!!! Uita-te la ea dom'le cum rastalmaceste vorbele omului ...ei ei ...
Plec,va ...sa ne revedem cu bine
Menna
"I am still determined to be cheerful and happy, in whatever situation I may be; for I have also learned from experience that the greater part of our happiness or misery depends upon our dispositions and not upon our circumstances..."
www.animapro.org/" target="_blank">Intra aici si alegeti catelusul spre adoptie - SI EI AU DREPTUL LA VIATA!!!
"Sacrificarea oricarui animal care nu este absolut necesara, precum si orice decizie care duce la un asemenea act constituie o CRIMA." - Articolul 7 din Declaratia Universala a Drepturilor Animalelor, Paris 1978.
july_g spune:
Neata fetele!
Menna, adica ma lasi fara poza brunetaaaaaaaaaaaaaaaa?????????// Mama. ce suparata sunt!!!!!!!!!1
Fetele sa aveti o zi buna si multumesc pt. pupici!