Racusori, la apel! (12)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cookie spune:

Lasati-o, bre, mai moale cu munca, nu va mai surmenati atata!
Pai ce, avem nevoie de racusoare vesele pe-aici, nu-i asa?
la toate si o zi usoara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Menna spune:

Buna dimineata !

Am intrat numai sa va salut , sa va pe toate si sa va urez un wk de vis! (frumos - vb lui Mire)

Ne vedem la scris pe luni seara

Ciao

Menna

"I am still determined to be cheerful and happy, in whatever situation I may be; for I have also learned from experience that the greater part of our happiness or misery depends upon our dispositions and not upon our circumstances..."

www.animapro.org/" target="_blank">Intra aici si alegeti catelusul spre adoptie - SI EI AU DREPTUL LA VIATA!!!
"Sacrificarea oricarui animal care nu este absolut necesara, precum si orice decizie care duce la un asemenea act constituie o CRIMA." - Articolul 7 din Declaratia Universala a Drepturilor Animalelor, Paris 1978.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Georox spune:

Neata !

Mirela ti-am trimis un mail la racusoridc@yahoo.com cu patru poze cu mine si cu sotul de la petrecea de Craciun si cea de 8 Martie. Mai departe te rog sa te ocupi tu, pentru ca eu nu ma prea pricep.

Menna drum bun si servici usor !

Sunt pentru ca mi-am luat costumas pantaloni cu vestuta. E foarte dragalas. Mai trebuie sa imi iau niste camasi pentru ca am costat ca nu ma mai cuprind. Dar astept sa iau celalalt salariu !

tuturor !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaa spune:

Buna ziua racusori! Am intrat sa fac si eu prezenta. Nu v-am uitat.
Week-end frumos!

poze 1
poze 2

Ramona si Robert (15 ianuarie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabrielaG spune:

Buna racoaicelor...V-ati ascutit clestisorii? Vine WK-endul, abia astept.
Mirela m-ai lasat fara replica ieri la faza cu un sotz...al doilea mai vedem...
Menna, drum bun si sa va mearga din plin.
Am intrat si eu pe baby expo si n-am vazut Iasul in plan, dar asa mi-a soptit o pasarica.
Pupici cu lipici..vine primavara..
Gabriela si baietii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

hello
gabriela, era doar o gluma. sper k nu te-ai suparat dar asa ai zis tu din greseala...si zic io k unul din marele nostru defect..(sau sa ii zic calitate?) e k despicam firul in paispe sa nu fii suparata pe mine
menna, missssssss uuuuuuuuuu
geo, ai gresit adresa de mail. adresa corecta e racusori_dc @yahoo.com (am scris cu spatiu intre dc si @ k sa vezi liniuta de jos
restul fetelor? haideti k iar fac prezenta k daca menna e lipsa..
cookie, ce face picea ta?

MirelaV
pupicei pe burticei

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=72407" target="_blank">Racusori

Calitati: cea mai mare calitate a mea este aceea ca nu am decat un singur defect. Defecte: defectul meu (singurul de altfel) este acela ca nu am nici o calitate..., dar ramane intre noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monagan spune:

hello,
am sosit acasa, am mancat de m-am spart si ma gandeam sa merg iar la culcare, ca nu mi-a ajuns somnul de ieri.
Mire...., ma faci sa rad,dar la varsta mea...
Menna, o sa ne lipsesti.
Gabriela, la mine clestisorii sint ascutiti tot timpul(ptr. orice eventualitate)
ramona, esti cam scurta in mesaje. Ai un bb, frumusel. Sa-ti traiasca.
Georox, vad ca te-ai innoit. Si chiar asa..poze dom-le poze.
july, lasa nu fii suparata, eu spun ca mai bine te-ai vopsi bruneta, asa de proba. Nu cred ca ti-ar sta rau. Eh ce zici? Decat o poza mai bine ...originalul.
cookie,
axia, hai la prezenta, nu trage chiulul.

Imi mai downloadez niste filme, ca sa am la ce ma uita in wek si pe urma ma apuc de treaba. Ce ocupatie mi-am gasit si eu. Na, ce sa fac.
Va doresc o seara placuta in continuare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preda_vicky spune:

Scuze ca apar din cand in cand, dar intru pe DC doar de la servici, ca acas'nu am loc de baieti, si mai mult citesc, ca-s lenesa la scris, si nici timp nu prea am ca o sa fiu miresica si tre'sa ma agit de zor cu pregatirile. poze nu am inca, dar promit sa ma straduiesc mai mult!

Miresica de 23 iulie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

hello hello...io am cam terminat ce aveam de facut, mai stau vreo 15 min si plec. am modificat putin listuta (am mai scurtat-o). daca vreuna din fetele active nu se mai regaseste pe listuta, le rog sa ma traga de maneca si punem la loc
mona, never say never!
vicky, mai bine mai rarut decat deloc

MirelaV
pupicei pe burticei

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=72407" target="_blank">Racusori

Calitati: cea mai mare calitate a mea este aceea ca nu am decat un singur defect. Defecte: defectul meu (singurul de altfel) este acela ca nu am nici o calitate..., dar ramane intre noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns july_g spune:

Hello, fetele1 Is o eroina! Am venit la 6 acasa, cu cumparaturile facute si deja am pus mancarea la fiert. Mama, ce harnicuta am fost!Nici mie nu-mi vine sa cred1
Incerc sa ma obisnuiesc cu noul program dar nu-mi iese de nici o culoare. Tot nervoasa si obosita ajung acasa!
Mona, nu indraznesc sa ma fac bruneta de-adevaratelea. Ca mi-s mai inchisa la ten si mi-e teama ca o sa arat ca o tigancusa! Da tot o comit eu pana la 1 mai. Trebuie numa sa-mi fac curaj.
Mire, tu cum mai esti?
Cookie, as lasa-o eu cu munca mai usor, da nu ma lasa ea pe mine! ca daca ma vede sefu stand, i se zbarleste mustata si imediat imi da ceva de facut!
Geo, ce face bebe?
Restul fetelor, ma scuzati ca nu va raspund! neuronul meu e in stare de vegetatie si uita cine cu cine si care cu care. Oricum va pup pe toate!

Mergi la inceput