Fetele din America (64)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anp spune:

Aaaa, am uitat, poti sa trimiti documentele prin posta si dureaza cam 6 luni sa-ti vina pasaportul cel nou. Suna unde ti-am aratat, ca iti vor spune chiar si cand le pleaca un curier in Ro cu actele tale. Daca mai ai intrebari, poate te pot ajuta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elenalove27 spune:

off...ma gandeam ca mai scap de umblat si de dat cu bani pe alte alea , ca dupa ce o sa trebuiasca sa merg cu mama prin spital pe la bucuresti(stiti cum este in romania , money talk)acum trebuie sa alerg si dupa pasaport cand pentru mine orice cent conteaza...dar cred ca nu am incotro...

daca mai vin "sanatoasa' acasa ce bine ar fi...bine ca sunt pe Zoloft ca de nu sigur eram cheala la ora actuala ...sunt cu stresul la maxim...puiul meu mic zice , mami it's OK no cry ...

"Daca crezi ca exista Vesnicia si stai nepasator, meriti sa fii inchis in casa de nebuni" - un parinte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anp spune:

Oana_b, inca ceva si plec: daca nu ti-a expirat pasaportul inca, nu trebuie sa-l trimiti, sunt de ajuns fotocopii dupa cateva pagini din pasaport. Parca mai trebuie sa completezi si un formular tip pe care il poti download-a de pe site si taxa si... cred ca atat. A, si formularul trebuie tiparit pe hartie A4, nu Letter, de care se gaseste pe aici... Eu zic ca cel mai bine ii suni, iti explica ei tot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

quote:
Originally posted by anp

Suna aici:
http://www.roconschicago.org/
De obicei au fost draguti si mi-au "esplicat" ce sa fac - si cu reinnoirea pasapoartelor, si cu certificatul de nastere romanesc al puiului meu.
Succes!

Multam de info o sa sun.

Oana_B

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

quote:
Originally posted by anp

Oana_b, inca ceva si plec: daca nu ti-a expirat pasaportul inca, nu trebuie sa-l trimiti, sunt de ajuns fotocopii dupa cateva pagini din pasaport. Parca mai trebuie sa completezi si un formular tip pe care il poti download-a de pe site si taxa si... cred ca atat. A, si formularul trebuie tiparit pe hartie A4, nu Letter, de care se gaseste pe aici... Eu zic ca cel mai bine ii suni, iti explica ei tot.

Pfiu, e bine daca nu il trimit, asta cu asteptatul pana ajung in Ro si atunci sa-l reinnoiesc era mai degraba din cauza lenei dar parca nu-mi vine totusi sa ma las asa fara pasaport, cine stie ce apare intre timp pana mi-oi face eu pasaport american.
Multam fain

Oana_B

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns josefine spune:

quote:
Originally posted by nematics
THIS INFORMATION IS EXTREMELY IMPORTANT!!!!!!
DON'T FLASH HEADLIIGHTS AT CAR WITH LIGHTS NOT ON!!
Police officers working with the DARE program have issued this
Warning: If you are driving after dark and see and on-coming car with no
headlights on, DO NOT FLASH YOUR LIGHTS
AT THEM!
This is a common Bloods member "initiation game"
That goes like this: The new gang member under initiation drives along with no headlights, and the first car to flash their headlights at him is now his "target." He is now required to turn around and chase that car, then shoot and kill every individual in the vehicle in order to complete his initiation requirements. Police Depts across the nation are being warned.
Their intent is to have all the new bloods nationwide drive around on Friday and Saturday nights with their headlights off.
In order to be accepted into the gang, they have to shoot and kill all
individuals in the first auto that does a courtesy flash to warn them that their lights are off.
Make sure you share this information with all the drivers in your family!
Please forward this message to all your friends And family members to inform them about this initiation ritual.
Tracy Zabel Washington County Community Corrections
Probation/Parole Officer 14949 62nd St. N Stillwater, MN 55082
(651) 430-6905 phone
(651) 430-6999 fax

" Cita luciditate, atita drama - Camil Petrescu"

eu chiar m-am speriat:)) oricum, mai bine sa fii precaut. uite ce am gasit aici:

http://urbanlegends.about.com/library/blbyol16.htm
http://www.truthorfiction.com/rumors/g/ganglights.htm

_
"I'll make him an offer he cannot refuse"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle7 spune:

josefine ce ai gasit tu sunt urban legends adica mituri adica neadevaruri. la fel ca si faza cu farurile care tot urban myth e.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns josefine spune:

stiam ca e un mit, dar dupa ce m-am documentat. vorba lui nematics: (citeste pe pag 3) ca orice e posibil. ce am gasit erau niste linkuri la nelinistile lui nematics:)

cu dentistul nu prea am sfaturi, ca si eu am fost pacalita. am un doctor foarte bun in romania, de fiecare data cand ma duc in ro trec pe la control. imi spune ea ca e totul foarte bine, mai imi curata dantura, dar altfel imi spune ca e ok. ei bine, dupa un astfel de ok, s-a intamplat nenoricirea. mi-a picat o plomba pe care o aveam de vreo 7 ani si a ramas maseaua injumatatita. m-am dus eu la un doctor gasit prin paginile aurii, am verificat ca accepta asigurarea, a incercat sa ma vrajeasca sa imi puna coroana, am zis ca nu vreau, eu vreau sa imi puna la loc plomba, si drept urmare tot m-a pacalit. ca mi-a pus nu stiu ce material care nu era acoperit de asigurare asa ca am scos niste bani din buzunar. oricum, tot raul spre bine, ca nu a mai cazut plomba respectiva.

taica-miu a patit altceva. are paradontoza si i se clatinau dintii sanatosi. singurul "tratament" este inlocuirea lor cu proteza pe care a zis el ca o sa o faca in ro ca e mai ieftin si are incredere in respectiva doctorita. doctorita din ro i-a spus sa isi scota dintii respectivi ca sa se vindece locul. ei, pana a gasit un doctor dispus sa ii scoata doi amarati de dinti, s-a plimbat pe la vreo trei iar respectivul care a scos a facut sa para ca face o mare grozavie, ca asa ceva nu se face, ca e nasol, samd.. asa ca, dupa cum ti-e norocul. pana la urma am gasit si aici o doctorita romanca ccc care lucreaza dupa scoala romaneasca de stomatologie .

_
"I'll make him an offer he cannot refuse"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nematics spune:

Mey, sa stiti ca mie mi-a spus un prieten care a emigrat din RO in Israel si de acolo in US acum vreo 15 ani, la care apelam in primele luni ale sederii mele in US pentru lamuriri si sfaturi despre viata de aici, urmatoarea chestie (acu' e drept ca are si umor tipul): primul lucru care ti se intimpla cind pui piciorul in America este ca-ti sar plombele!

ei, cit l-am putut besteli caci s-a dovedit valabil de fiecare data cind ma intorceam din RO; exista se pare si o explicatie nu chiar SF!!:

in zborul lung din RO pina in US organismul este supus la schimbari de presiune puternice; asa ca plomba, care statea bine la presiune constanta in RO, e impinse dinspre-nauntru si daca are o slabiciune care in RO poate fi inofensiva, dupa zbor pica!!!!

Oana, ce e aia "conditional status"?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nematics spune:

PS: nu-mi suna bine nici mie chestia cu luminile, mai ales ca era facuta asa de "oficial" cu numerele de telefon si titlurile persoanei de la sfirsit, dar avind in minte istoria povestita (pistolul la timpla) am zis ca cine stie cind ii vine cuiva ideea ca sa se ia dupa "mit"...

Sa va spun ce-am patit eu in toamna seara, cind circulam fara lunini aprinse (nu mi-am deat seama ca nu le-am aprins) - mergeam pe o straduta, cu geamul deschis, cu vreo 25 mile la ora si trece un biciclist din sens opus care se apleaca spre geam si-mi racneste ceva! N-am inteles din primul moment ce-a zis si cu atit mai mult ce-a vrut si m-am speriat bine, pina cind mi-am dat seama ca saracul a vrut sa ma avertizeze si a zis "lights off"! Daca eram mai razboinica si aveam pistol, mai stii daca nu l-as fi impuscat daca ziceam ca vrea sa ma atace?????????

Mergi la inceput