Fetele din America (64)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

M-ati facut foarte curioasa! Fug si eu la ZZ, sa vad!

Legat de hispanici, cam toti fara vreo pregatire anume: fortza de munca ieftina, calitate a lucrului pe masura!

Simina & Andrei (Deiutzu) & Raluca

Virsta Deiu

Home, wherever you are...

Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities
Noi 3, cu Raluca in burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lai spune:

Iuliana, daca numai se fac manga la initiere, asta nu e nimic Acuma depinde de fratie, nu stiu in particular cum e cea in care ai zis ca vrea sa intre baiatul tau, dar majoritatea le au bine cu bautele, si la initiere si mai tarziu - pe de alta parte nu tre' sa fii neaparat intr-o fratie pentru asta, being away at college e suficient (insa pentru copiii carora li s-a oferit de baut si acasa tentatia sa exagereze e mai mica, cel putin asta am observat eu).
Altfel Cleo are dreptate, e foarte bine pentru networking, am inteles ca multi isi pun si pe CV, ca daca se nimereste ca angajatorul sa fi fost si el in aceeasi fratie, e de bine. Si chiar daca nu va tine legatura cu membrii fratiei toata viata, chiar si pt. primul job cand el e inca in colegiu si alti 'frati' cu cativa ani mai mari sunt deja in campul muncii, il pot ajuta mult, sa-i obtina un interviu de exemplu.
Unele fratii se zice ca se ajuta un pic.. prea mult si in timpul facultatii, la modul ca tin dosare de exemplu cu temele si examenele care s-au dat la orice curs pe care cineva din fratie l-a luat vreodata, ceea ce este de fapt un soi de furtishag - da' bine asta nu se intampla in toate fratiile si nu in toate universitatile.
Asa si ajuta si cu fetele, daca mai e nevoie
Una peste alta, daca el isi doreste, lasa-l sa intre in fratie si nu te ingrijora prea tare. Probabil ca balanta va inclina spre cele bune si, chiar daca se mai strecoara pe ici pe colo si cate-o prostioara, daca-i mica, trece, c-asa-i viata de student.

Lai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nematics spune:

Lai,

multumesc mult pentru raspuns, asta si speram - sa am un punct de vedere al cuiva mai apropiat de "fenomen". El mi-a zis ca DU este una din fratiile cu cel mai mare GPA; eu oricum il las sa faca ce crede el de cuviinta si ma bucur ca macar imi cere formal acordul sau imi spune ce mai are de gind. Dar de data asta eram nedumerita, fiind vorba de ceva ce nu stiu ce impact ar avea.

Il las sa-si traiasca viata de student cum crede el mai bine si sper sa se bucure de ea.

" Cita luciditate, atita drama - Camil Petrescu"

Mergi la inceput

Stiu ca-s off topic fata de ultimele subiecte, dar aveti idee cit mai are de gind sa creasca pretul la benzina, cel putin in California?

Virsta Deiu

Laguna Beach
Beach Cities

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lai spune:

Iuliana

Lai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrienne12 spune:

siminaf eu nu stiu cit e acum benzina in california dar de regula vara intotdeauna benzina se scumpeste peste tot. Intrucit acum la mine galonul e 2.59 estimez ca la vara va trece aici de 3.50 probabil ca la voi va trece de $4?

Mergi la inceput

Si totusi, vara trecuta nu a ajuns la cotele de acum! E cam 2.65, rar gasesti cu 2.59!!! Aoleeeuuu!!!!

Virsta Deiu

Laguna Beach
Beach Cities

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Adrienne, 2.59...vin si eu ca aici(Chicago) deja a ajuns la 2.97-3.07$ si acum doua saptamani era 2.57-2.67$.
Fetele va intreb pe voi caci stiu ca sunteti cele mai avizate.Spuneti-mi si mie ce acte trebuie sa aiba maica-mea la ambasada pentru a lua viza.Eu in afara de AOS mai trebuie sa-i fac ceva?Stiu ca in AOS se trec bani din banca, care nu sunt foarte multi, pot sa trec o suma mai mare, credeti ca verifica (cineva mi-a spus ca nu verifica, caci atunci cand in Romania e ziua aici e noapte si nu au cum).
Ar fi mai de folos sa merg eu cu ea,caci eu asa intentionez cand merg in mai in Romania?Are peste 65 de ani mama mea, credeti ca daca primeste viza poate sa primeasca pe mai putin de 6 luni?Intreb asta ca noi vrem sa o aducem abia la iarna, noiembrie-decembrie aici.
Alta intrebare ar fi daca actele de proprietate de acasa trebuie traduse in egleza,si/sau trebuie facute copii?
Hai ca v-am innebunit cu atatea intrebari.

Liliana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Llaura spune:

quote:
Originally posted by Siminaf

Si totusi, vara trecuta nu a ajuns la cotele de acum! E cam 2.65, rar gasesti cu 2.59!!! Aoleeeuuu!!!!

Cum, nu ati simtit asta vara placerile nespuse ale benzinei de peste 3 dolari?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Takacs spune:

Si io care ma plangeam ca la noi e $2.35, am luat sambata, dar am vazut la alte benzinarii $2.50. Dar ca la zborurile mai scurte nu se dau mai dau snack-uri ati vazut? Noi mergem in Mexic sambata si schimbam avionul, dar am vazut pt fiecare ca au snacks contra cost numai. ASa ca tocmai fusei la market si mi-am luat snack-urile mele, cel putin stiu ce le place copiilor.

Mergi la inceput