Fetele din America (64)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adrienne12 spune:

Iuliana adca baiatul tau nu s-a imbatat pina acum manga? Fiu-meu s-a imbatat. De cite ori se duce in Ro merge cu prietenii si cind vine aici se lauda prietenilor depsre ce a facut el... Fiul prietenului meu s-a imbatat de asemenea manga in Turcia, a zacut o saptamina... ce copil bun ai. sa-ti traisca!unde scrieti voi la zz? eu nu m-am uitat niciodata acolo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nematics spune:

Adrienne,

adica nu, nu s-a imbatat si doar de anul asta, de cind a terminat liceul s-a mai dus sa bea o bere - max 2 cu prietenii; la bere il ducea tatal lui, in ultima vreme, sa sarbatoreasca mici evenimente ale vietii; daca eram si eu in Ro ii insoteam si eu...

iar cind era mic ne atragea atentia daca vorbim indecent sau urit! Si acum, fata de mine sau de tatal lui se abtinea sa spuna ceva mai urit - asa e felul meu si al lui, si asa a fost si tatal lui, mai potoliti

Citeodata imi mai si zice, cind il mai bomban, ca s-o las mai moale si ca habar nu am eu ce cuminte e el -incep sa cred ca are dreptate!

Ei, dar din Cumintenia Pamintului care era la capitolul fete (a avut o singura prietena, care l-a lasat in prag de bac) acum a trecut la polul opus! Asta iarna in vacanta de 2 saptamini la Bucuresti a reusit sa iasa cu cite 2-3 pe zi (separat, evident) iar pina in Craciun sa-si faca rost si de alta prietena! Intilnirile cu cea noua fiind in plus de norma zilnica!!!

la ZZ e un subiect cald acum, "micul subiect banal al zilei"

" Cita luciditate, atita drama - Camil Petrescu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Oricum cred ca e mai bine sa fii mama de baiat decat de fata...
Altfel cred ca faci fata cand se face manga si cand iese cu 2-3 fete...
Ba chiar e amuzant...din ce povestiti voi aici...de abia astept sa ma amuz si io cu nebuniile lui David...
Sper insa sa nu am si o fata, ca Radu cred ca o sa o creasca in cusca cu cifru pana la 21 de ani...hihi (cand probabil nu o sa mai incapa)

Pana atunci, azi am fost intr-un parc acvatic cu el si fetita de care am grija, si nu e rau sa fie 2 (dar sa fie diferenta maaaare )...s-au jucat cu pistoalele cu apa si noi am rasuflat usurati, intimi chiar...hihi...
Am luat si noi din cand in cand cate un suvoi de apa in fata...dar a fost cald si era chiar placut!!!

Si acum spre seara ne-am plimbat pe faleza si am ajuns la concluzia (super obiectiva) ca faleza din Mamaia e mai dezvoltata, parca si mai curata, si mai frumoasa...sau poate nu am nimerit noi faleza care trebuia???

Iau in fiecare zi viata de la capat

Sinzi, Radusi David

David

Mergi la inceput

A! Si acum Radu si DAvid sunt de 2 ore afara, "repara" masina, o incuietoare...si bineinteles ca David nu vrea sa intre sa doarma...si e aproape 12 noaptea!!!! Si Radu nu se lasa pana nu termina!!!
Ca asa m-as culca...dar imi e ca uita copilul in masina!!!!

Sinzi, Radusi David

David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrienne12 spune:

Siniana e mai bine sa fii mama de fata. Fetele se maturieaa mai repede, sint responsabile... Eu lui fiu-meu nu pot sa-i spun nici macar sa hraneasca pisicile, ca mi-e teama ca uita si mor animalele de foame. Iuliana fiu-meu e politicos, influentabil si sfios ca o fata mare. A mai avut numai o prietena chinezoaica anul trecut. Prietena actuala insa i=a sucit mintile, e suficient un cuvint si fiu-meu e fie cel mai fericit ori cel mai nenorocit... E absolut innebunit dupa ea... eu ce sa fac?Uite prietena mea cea mai buna din Ro are fata de aceeasi virsta cu fiu-meu. Poti sa pui baza in ea; e adulta. Fiu-meu e inca un pusti.

Mergi la inceput

si ce avantaje ai daca esti matur??? responsabilitati???

Sinzi, Radusi David

David

Mergi la inceput

A,, Sinziana, asta nu e nimic - acum am devenit imuna, nu ma mai sochez, socul a fost in vara, inainte de bac!

Dupa ce a plins (da'rau rau) ca l-a lasat prietena (care, recunosc, l-a ajutat sa treaca peste moartea tatalui lui, in primavara, impreuna cu colegii lui de liceu - nu stiu ce s-ar fi facut fara sprijinul lor!), la citeva zile, intr-o luni, imi spune:

mami, azi ies cu o fata. OK, zic.
Marti: mami, azi ies cu alta fata. OK? zic.

Miercuri: mami, dupaamiaza ma duc la o intilnire. Fata? Da. Alta? Da. Da' cum reusisi, bre, asa de repede, sa agatzi cite una pe zi? Si-apoi crezi ca e normal, crezi ca e bine?

R: pai pina-ntr-a douspea, cind n'aveam nici una, aveai o grija sa nu fiu gay - acu ca ma intilnesc cu mai multe iar nu e bine?????

Bini bine, dar cu o saptamina inainte de bac???
R: pai ma. mami - da' parca n-aveai grija de bac-ul meu - ce te-a apucat tocmai acu???

eu:
mai era ceva de zis?? Si cind ma gindesc ca atunci cind era mic daca voia vreo fata sa-l pupe se baga sub masa de rusine! Fara sa-i fi spus nimeni ceva special - nu stiu de unde o avea si pe asta.

e drept ca a luat bacul cu medie mare, dar tot nu prea m-am linistit! Daca ar fi trait tatal lui ar fi stiut daca e normal sau nu dar asa, eu nu pot sa apreciez si oricum nu mai pot sa ma bag! Si oricum, n-am ce sa-i reprosez, cu scoala se tine bine, in continuare.

Partea cu prezervativele, data viitoare!!!

Mergi la inceput

Adriana,

noi nu avem pisica, dar daca am avea ar muri si ea de foame cu fimi-u! E pra ocupat cu fetele!!! Insa intr-a 11 a avut grija de un hamster, si a avut grija chiar si de porumbelul (turturica) din balcon; n-as spune ca asta e un semn ca nu e matur. Dimpotriva, pe baiatul meu l-as caracteriza ca foarte matur - si nu numai eu spun asta ci si colegii lui de liceu; si-a facut educatia la coada la mincare, pe vremea lui ceasca, cind statea cu bunicii la coada la carne, oua, samd, ca sa capete si el. Pot spune ca in 1989 noi am traiti din ce cumpara el al coada (cind se dadea pe nr. de persoane din coada portia respectiva); in loc sa fie in parc, era la alimentara. Imi amintesc intr-o seara, avea 2 ani si 8-9 luni, a venit acasa cu bunicul cu plasele pline si ne-a zis: am luat carne, brinza si unt, dar oua n-am mai prins! Vizibil necajit ca n-o sa avem oua sa minncam...

ani de zile, pina printr-antiia, ne intreba in toamna daca am luat destui cartofi, daca am luat destula ceapa, daca am luat destule masline sa avem sa trecem iarna! A fost greu sa-l convingem ca la masline nu e nevoie sa facem provizii!

Si-apoi a fost cu mine peste tot pe unde am fost si eu - in Franta, in America - asta l-a maturizat cel mai mult, mai ales cind a trebuit sa faca fata rasismului colegilor de scoala...

Mergi la inceput

Nemantics...pt ca nici io nu poci sa dorm (sotu inca mestereste la masina, macar David s-a culcat!!!) pot sa ii raspund si io una Elisei?? Ca ma mananca limba...hihi...ea vb de autoresponse...ca nu e subiect unde sa nu dea quote de 20 de ori

Sinzi, Radusi David

David

Mergi la inceput

Sinziana,

cum zisesi, nu merita efortul!

eu am ceva de lucru asa ca mai stau un pic!

PS: azinoapte era sa ia foc televizorul - noroc cu alarma!!!!

Mergi la inceput