Miresele anului 2005 (27)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Si bv spune:

Super fetelor, maine o sa aiba stelistii nostri sustinatoare de seama!

Nushulica, astept pozele cu nerabdare!

Mamicutelor, voua va spun sa aveti grija de bb-ii din burtica, sa luati vitamine si sa va protejati. Daca aveti ceva intrebari ref. la sarcina, incercati si la mine, caci sunt la curent avand in vedere ca m-am inscris la mamici de mai-iunie si sunt "la zi" cu toate, mai ales ca am dus si eu sarcina destul de mult...

Va pup pe toate!

Simona

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca1977 spune:

quote:
Originally posted by nushulica

mai fetelor da unde e ratusca noastra??ce stiti de ea ca nu am mai vazut-o pe la noi

Nushulica si finutza Ingrid(11.12.2005)

Sunt aici...ce sa va mai zic...sunt la cura de slabire, astept cu nerabdare meciul de maine seara si mai astept cu nerabdare concertul DEPECHE MODE!!!!
Va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

quote:
Originally posted by ratusca1977

quote:
Originally posted by nushulica

mai fetelor da unde e ratusca noastra??ce stiti de ea ca nu am mai vazut-o pe la noi

Sunt aici...ce sa va mai zic...sunt la cura de slabire, astept cu nerabdare meciul de maine seara si mai astept cu nerabdare concertul DEPECHE MODE!!!!
Va pup pe toate

ratusco ce cura tii??merge??sau nu prea se vad rezultate??...te intreb doar asa ca eu nu stiu daca sunt in stare sa tin vreo cura dar poate se intampla si minunea asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Bau!!
Mai fetelor...voi va faceti de cap?!!

Ioana la burticutza!! Ai grija mare de tine si de BB!!
Anangel ma bucur ca sunteti bine! Am citit si eu despre patania din autobuz si m-am speriat tare..Offf...
Simona
Nushooo ce faci??!! Io asteeept ..desi..nu cred ca e cu noroc nici luna asta..Au inceput sa ma doara sanii deja...si la mine durerea asta e semn de scarbe..Oricum..nu ma laaaas!!!
Ratusco ce cura tzii?Spune-ne si noua!Pls pls..
la miresici!

Nunta noastra-26.06.2005
Viata fara dragoste..isi pierde sensul..

Mergi la inceput

zozeeeee scumpa ce faci???cum adik "semn de scarbe"?!!! sa nu mai aud de asa ceva
apropo ai vazut am intrat si eu un pic la aspirante si tare-s mandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Nusho Tac!
Am vazut ca ai intrat la aspirante si te-am felicitat
si io!!

Nunta noastra-26.06.2005
Viata fara dragoste..isi pierde sensul..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca1977 spune:

Fetelor tin regimul disociat si chiar a dat rezultate, de la 67 kg acum am 62 si inca il mai tin.
Cine se incumeta la regim sa vina AICI sa ni se alature.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Neata
O zi faina sa aveti!
HAI STEAUA!
Pup

Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana81 spune:

Neata gagicoaselo!
Pup toate fetele . Ieri am vazut ca imi este bine si ce credeti ca am facut ? Am trecut pe la munca sa mai iau ceva ca stiti ca pe mine m-a lasat sefu sa lucrez acasa, si apoi am mers 4 ore pe la magazine si mi-am luat hainute dar nu de la gravide ci din oras si sunt tare mandra ca imi mai vin si hainele normale . Am fost si la epilatoare si m-a scuipat si m-a laudat ca nu m-am ingrasat. O sa mai pun poze sa vedeti ce burtosi suntem. Am avut o zi super si bebele la fel. A fost tare fericit ca l-am plimbat. Din pacate azi am mult de lucru si maine mai tb sa ma duc la munca si apoi o sa ma delectez pe la alte magazine ca am o nunta peste 2 sapt. Imi trebuie o fusta supraelastica sau una lunga cu elastic la burtik. Si tot caut prin oras. La mine optimismul e in floare!
Anangel scumpa dar ce ai facut de te-ai lovit la burtik? O sa intru sa citesc, dar iti trimit o portie de cearta si urecheala ca nu ai avut grija de burtik si apoi o buna portie de .
Zoze, Nusha, Simo ! Imi sunteti asa de dragi! Pacat ca nu pot sta non stop sa va citesc. Daca mai am timp intru azi!

Pupici la toate fetili!

Ioana 26+ si

Nunta: http://community.webshots.com/album/450163392pPiNoV

Eu si burtik: http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=548837585&security=BdpmCE

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ratusca1977

Fetelor tin regimul disociat si chiar a dat rezultate, de la 67 kg acum am 62 si inca il mai tin.
Cine se incumeta la regim sa vina AICI sa ni se alature.

ratusco in cat timp s-au dus 5kg? ca m-ar interesa si pe mine
ioana si mie imi esti tu draga mai ales acu ca zici ca te mai incap hainele"din oras"

Mergi la inceput