Miresele anului 2006 (52)
Raspunsuri - Pagina 30
Carmen_Marieta spune:
buna ziua inca va spun si eu fetelor. nu am mai intrat de mult fiind ocupata cu multe treburi, dar sunt la zi cu cititul.
Divinechiar daca este in avans i-ti doresc sa fii fericita si sa ai parte numai de bucurii, ca de tot a comis-o ciciep.
de abia astept meciul,am niste emotii sau nervi???? nici eu nu stiu oricum FORZASTEAUA
ooana spune:
Buna seara! Ce fac Duoamnele?
Eu ma pregatesc sa plec la stadion ....va pup si vizionare placuta!
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
...pentru nunta!
Wedding Day
alinush2005 spune:
HAI STEAUAAAAA!!!!
Atat am avut de zis !
Aaa...si nu tin cu Steaua pentru iubitul, ca el tine cu Rapid!
O sa avem o seara interesanta in familie
ciciep spune:
quote:
Originally posted by Divine girlquote:
Originally posted by ciciep
Pe mine ma scuzati, dar nu prea le am cu fotbalul, iar diseara vine instalatorul, deci nici daca as vrea nu m-as putea uita la meci...
Va
Auzi, da' instalatoru' ala nu se uita la meci??? Ce cauta dom'ne sa munceasca tocmai la orele alea???!!!
Pregatiri
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc... Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
Instalatorul m-a anuntat ca nu mai vine, cand am vorbit noi uitase ca e meci astazi...cam nasoala treaba ca deja aveam programate maine alte kestii (adik sa iau rochia), dar in fine...si, avand in vedere ca el nu a mai venit, a venit maica-mea si m-a vopsit cu henna pt prima oara in viata mea...sunt asa curioasa ce culoare o sa am in cap
Divine, scuze ca am comis-o, dar, asta e! Am fost prima care ti-a urat!
Voua microbistelor, distractie placuta la meci si o de la mine
Miresica de 1 al lui Cuptor;
Pregatiri de nunta
violici spune:
Dica, Oprita, Petre Marin , Paraschiv, Carlos,Cristea ,GHIonea ,Radoi, Ogareanu, Goian siiiiiiiiiiiii
Banel Nicolita
HAI BAITIII!!!!!
-am si bere
Veve spune:
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=73063&whichpage=1" target="_blank">53
www.danasoft.com/sig/airise.jpg" target="_blank">Irina,veve & croko
poze1,2,3,4,5,www.dotphoto.com/go.asp?l=airise&p=veve" target="_blank">6