Miresele anului 2006 (52)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Divine girl spune:

Acuma hai sa dau si buna ziua. Deci ... dregele mele ... ai mis iuuu
Cine zicea ... ce ... despre Banel??? Papa mama pa el da baiat mumos ca io mi-s asa de mandra de el de nu mai pot ... ca se trage da pa langa locul meu natal si judetzul ( cunoscatoarele stiu care ) ala chiar avea nevoie de cineva cu care sa se mandreasca ca si-asa pana acum ne "mandream" cu "mardeiashii" Iote nene, ca avem si noi oamnei de calitate si cu ... mult bun simt!!!

Pregatiri

Mergi la inceput

Baneleeee!!!! Ia fa tu la fata un cado' frumos de ziua ei!!! De fapt de ce doar de la el? De la toata echipa vreau cado'!!!

Pregatiri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

quote:
Originally posted by NanaMotoc

Cu cat timp inainte de nunta trebuie depuse actele la primarie?

Nana Motoc

Cu cel mult 14 zile inainte de data nuntii. Iar certificatul prenuptial trebuie sa fie datat cu cel mult 24 de ore inaintea depunerii. Noi in ziua in care am facut certificatele prenuptiale am depus si actele la primarie.

21+
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

quote:
Originally posted by a.cicel

quote:

Nana Motoc

Cu cel mult 14 zile inainte de data nuntii. Iar certificatul prenuptial trebuie sa fie datat cu cel mult 24 de ore inaintea depunerii. Noi in ziua in care am facut certificatele prenuptiale am depus si actele la primarie.

21+
POZE

adica, daca inteleg eu bine, de la prima vizita la primarie pana la da-ul de rigoare pot trece maxim 2 saptamani?! Dar minim? Daca eu ma duc azi cu tot dosarul complet la ei, cat de repede ma programeaza? Ca vreau in timpul saptamanii, n-am de gand sa ma-nghesui in week-end pe-acolo!

Mickyyy si cele 2 fete cucuiete: Malina Ioana (31.03.2004) Daria Maria (22.06.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

quote:
Originally posted by Mickyyy

quote:
Originally posted by a.cicel

quote:

Nana Motoc

adica, daca inteleg eu bine, de la prima vizita la primarie pana la da-ul de rigoare pot trece maxim 2 saptamani?! Dar minim? Daca eu ma duc azi cu tot dosarul complet la ei, cat de repede ma programeaza? Ca vreau in timpul saptamanii, n-am de gand sa ma-nghesui in week-end pe-acolo!

Parca cu minim 10 zile inainte de nunta trebuie depuse actele, dar nu sunt sigura. Daca mergi la primarie sigur iti vor spune. In principiu se merge de la 10 la 14 zile din cate stiu eu. Darc mare grija la certificatul prenuptial cand e datat. Si mai aveti grija daca unul din viitori soti e la a doua casatorie. Sentinta de divort, chiar daca e in original trebuie legalizata la judecatoria care a pronuntat divortul.

21+
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciciep spune:

quote:
Originally posted by Divine girl

Baneleeee!!!! Ia fa tu la fata un cado' frumos de ziua ei!!! De fapt de ce doar de la el? De la toata echipa vreau cado'!!!

Pregatiri

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc... Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Divine, LA MULTI ANI!!!! Sa fii sanatoasa, fericita si implinita alaturi de cei pe care ii iubesti!!

Pe mine ma scuzati, dar nu prea le am cu fotbalul, iar diseara vine instalatorul, deci nici daca as vrea nu m-as putea uita la meci...
Va

Miresica de 1 al lui Cuptor;
Pregatiri de nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

ciciep....n-ai nimeirt-o ..maia shteapta otzara!!

No more kinky stuff! Soon to be a married woman!

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by krelia

ciciep....n-ai nimeirt-o ..maia shteapta otzara!!

Ihi! ... pana poimaine ... oricum, mercic mult de acum!

Pregatiri

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ciciep

Pe mine ma scuzati, dar nu prea le am cu fotbalul, iar diseara vine instalatorul, deci nici daca as vrea nu m-as putea uita la meci...
Va

Auzi, da' instalatoru' ala nu se uita la meci??? Ce cauta dom'ne sa munceasca tocmai la orele alea???!!!

Pregatiri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Hi hi, mai e asa de putin!
La multi ani si de la mine!

Nana Motoc

Mergi la inceput