Clubul nurorilor (27)
Raspunsuri - Pagina 9
clauf1000 spune:
ziceam:cred ca o sa postez si eu un subiect:ce parere aveti despre barbatii "mamaliga". ce ziceti, nu ar avea succes?
fannna2003 spune:
nu stiu clauf...poate lui i s-a acrit de socrosenia ta si a ajuns la concluzia ca mai bine o ignora, dar ea nu s-a prins...crede ca-l manipuleaza...
de baieti Bogdan(10.01.2000)& Florin(16.04.1990)
fannna2003 spune:
tind sa cred ca el e cel care pastreaza echilibrul, de fapt el e cel puternic ...nu EA...stii vorba ccea...cel mai destept cedeaza!!!
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by clauf1000
mai si sa vedeti ce urat vorbeste despre el, inclusiv in fata...iar el ca un idiot...
Iarta-mi sinceritatea, da'....tu de ce faci acelasi lucru, k doar e sotul tau si se presupune k il iubesti? Ai ce ai cu soacra, da' cu el?
AMR 2 luni + ... pana la nunta
Foto
marinar spune:
mai harnicutzelor v-a lovit sporul acum la sfarsit de saptamana???
Lavi succes maine.
Clauf hai ca m-ai amuzat, e bine ca ai puterea sa faci haz de necaz. Nu ne pui o poza cu podoaba???
marina
pozici
clauf1000 spune:
nu cred mai fana.asta ar insemna ca e destept. si numai de asta nu il potsuspecta...
fannna2003 spune:
quote:era vorba despre socru
Originally posted by Raza de soarequote:
Originally posted by clauf1000
mai si sa vedeti ce urat vorbeste despre el, inclusiv in fata...iar el ca un idiot...
Iarta-mi sinceritatea, da'....tu de ce faci acelasi lucru, k doar e sotul tau si se presupune k il iubesti? Ai ce ai cu soacra, da' cu el?
Foto
Raza de soare spune:
ok.. scuze, m-am grabit, pana sa corectez, ati scris voi... da' si asa... cu el ce ai, nu-i ajunge, saracu'?
Foto
clauf1000 spune:
cine crezi ca ii face poze podoabei.(stii ca suna bine? asa o sa0i spun si eu de acum incolo) dar las-o naibii ca arata bine la 60 de ani. ca merge saptamanal la coafor, epilat, pensat,etc.si sa vezi vara cu ce bermude colorate apare, asortate la bluzite si sandalute...