Mamici de mai-iunie 2006 (61)
Raspunsuri - Pagina 11
ama_kaly spune:
ina mai am o problema cu cosul..si cum esti singura cu cos pe aici la ora asta, o sa te stresez tot pe tine!
Toartele alea stau aplecate inauntru si nu le pot face sa stea altfel, lucru carte sincer ma enerveaza! Cand il pun pe bebe trebuie sa le tine cineva ca sa nu-l atinga..la tine in poza am vazut ca stau inafara..cum le-ai facut sa stea?
io
35+ cu
Seby
Poze mami si bebe
Poze noi burtica 32sapt si lucruri Seby Bebe
inaioana spune:
Ama, nu stiu ce sa-ti zic, la mine stateau inafara. Dar poate daca le prinzi cu ceva inspre inafara se formeaza pana atunci si vor sta inafara. Aia probabil ca le-au tinut asa...
RoxanaClaudia, nu ai decat sa fii mai ferma cu soacra si sa ii spui politicos ca pe tine personal te "linisteste" sa alegi TU totul pentur copil si te nelinisteste alta varianta! Asa ca daca te vrea linistita, sa te lase.
Ioana
33 saptamani cu Serghei
si
Katja (30 martie 2004)
pozici
ama_kaly spune:
ina asa am sa fac ca sunt enervante rau inauntru! Mersi frumos!
io
35+ cu
Seby
Poze mami si bebe
dolcebaby spune:
ROXANA iti multumesc 

Am crezut ca nu ma vede nimeni sau ca nu imi apar postarile de ceva vreme...
Ok... va las ca nu vreau sa-ncurc p-aci 
dolcebaby pozehttp://pg.photos.yahoo.com/ph/lv_panait/album?.dir=e083&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//pg.photos.yahoo.com/ph/lv_panait/my_photospoze
ama_kaly spune:
dolcebaby pe cine sa incurci?
Cine te-a suparat ??io
35+ cu
Seby
Poze mami si bebe
cristina1702 spune:
inaioana accept de pe acum invitatia! multumesc mult...
eu si madalina vom veni la petrecere cand frumoasa Katja va implini 3 frumosi anisori...
magghyc spune:
Am si eu nevoie de mobilul lui nayel...cine mi-l da si mie pe PM, sau pe yahoo sau cum vreti voi???
Multumesc frumos,
Magg
(completare 10 minute mai tarziu)
L-am primit de la Luana, sarumana!
Steluta spune:
Buna fetelor,
M-am amuzat asa de tare cu voi, cu clubul paturicilor!!! Noi nu am cumparat chiar nimic pentru bebelina. Astept sa se intoarca in tara sotul si vom incepe plimbarile prin magazine.
Doar ce am venit si noi de la controlul de 28 de saptamani. Vestea cea mai buna a fost ca mi s-a mai marit colul, de la 18mm (cat aveam la 24w) la 40 mm. Dr. T a spus ca are o dimensiune normala. Bebelina este foarte bine, dar cam rusinoasa, caci isi tine manuta peste fata si nu ne-a lasat deloc s-o vedem.
Ama sa ne treci in listuta cu masuratorile: la 28 saptamani are 1354 gr.
Dat fiind ca eu ar urma sa nasc in iunie, l-am intrebat pe T daca este in tara, si se pare ca nu are deplasari atunci. A ramas sa ne mai vedem la 32w.
Steluta
28w+.
shoricutza spune:
Dilaural eu tocmai am vb cu sotul tau (f simpatic si amabil
) si i-am spus ca ne intalnim maine la ora 12.30 la bucur obor. Deci poti sa-mi aduci si mie cele doua paturici minunate.
Multumesc inca odata!
io
30+ cu
Ana
amalisimona spune:
quote:
Originally posted by ama_kaly
simona nu ma sperie, da mi se pare o chestie naspa si vreau sa stiu cum va fi..imi ajung un pachet de vata+1 pachet de always de noapte pt cat stau in spital? Sau sa iau cate doua bucati din fiecare ?Sunt scurgeri ca la ciclu sau mai rau ?
[/b][/font=Comic Sans MS][/purple]
Pentru 4 zile cat am stat eu in maternitate, mi-a ajuns un pachet mare de vata. Am avut 2 la mine sa fiu sigura, dar cu unul m-am intors acasa neatins. Nu am avut tampoane pentru ca eu nu folosesc tampoane clasice ca nu suport plasticul ala pe piele (la menstruatie folosesc OB-uri, dar dupa nastere normala, iti dai seama ca nu va fi cazul). Nu stiu cum sa-ti spun ca vor fi scurgerile, ca difera de la persoana la persoana, ca si cantitatea de sange de la menstruatie. La mine "scurgerile" au fost mai putine ca la ciclu. Oricum, daca nu iti ajung proviziile, iti poate aduce sotul (cand vezi ca esti aproape de epuizarea stocului
Simona
34+ sapt si Sorina
12 Noiembrie 2004

[/b][/font=Comic Sans MS][/purple]