Mamici de mai-iunie 2006 (61)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Diana79 spune:

Fetelor la noi azi e zi mare am facut 30 de sapt...yuppii. SI nu va spun ce cadou mi-a facut fata mea aseara, a miscat o jum de ora non-stop, ea care e mai lenesa de obicei. Nu mai puteam de dragul ei, misca atat de tare, imi deforma burtica in toate partile, e prima oara cand o simt atat de intens.

Dolcebaby am vazut lucrusoarele pt bebe sunt superrrrrrrrrr, imi plac f mult.

Cristina felicitari pt bebelusha sanatoasa, numai bine pe viitor.

Ama, ma bucur ca ti-ai gasit coshul. Multa bafta la cumparaturi in continuare.

Va pup si sa avetzi un weekend placut.

Diana 30+ cu Nicole Evelyn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amalisimona spune:

Diana felicitari pentru cele 30 de sapt si pentru bebelina zvapaiata (chiar daca mai rar). Incet, incet ne indreptam toate spre "Bebelusi de mai-iunie 2006" .

Simona 34+ sapt si Sorina 12 Noiembrie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amalisimona spune:

Moamaaaa ce liniste si pace e pe aici! Parca nu-mi vine sa cred!Fetelor pe unde sunteti?

Simona 34+ sapt si Sorina 12 Noiembrie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Mai ca m-ati bolanzit cu paturicile astea.... Asa ca m-am dus si eu la Bamboo in Timisoara (in Mall) si am intrebat de ele, au avut dar chiar cand am fost eu nu mai erau.
Astept babyexpo vinerea viitoare sa mergem sa luam carut. Deocamdata ne tot scobim de bani...

Inaioana, sa-ti traiasca fetita scumpa! La multi ani Katjei!
Fain ca ai putut sa-i faci ziua de nastere, Vladut face 2 ani pe 16 mai cand eu am fix 39 de saptamani, deci nu stiu... Daca va fii va fi ceva spontan, ca nu vreau sa fac nici o pregatire...

Irinel, mai un pic! Felicitari ptr. ultima zi de lucru!

Dolce, nu fii suparata! Iaca nici eu n-am scris de cateva zile si crezi ca a intrebat cineva de mine? Nu, dar asta e suntem multe si gravide fiecare cu obsesia ei draga (burtica ). Asa ca scriu, daca vede cineva bine, daca nu nu-i bai...

Diana , Vladut (16.05.2004) & samburelul (32+)
pozulici Vladut: bebelus si copilas

ian-febr 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 26octombrie spune:

Buna seara, burtici!
nu prea am avut timp zilele astea, dar de acum incolo va fi din ce in ce mai rau. trebuie sa predau tot la munca, asa ca luna aprilie va fi un cosmar... Partea buna, cel putin teoretic, e ca nu voi mai lucra de acasa dupa ce nasc, tipa care vine in locul meu va face ea tot; de fapt voi munci chiar pe degeaba, pentru ca stiu ca ma vor suna din sfert in sfert de ora.. Ma rog, om trai si om vedea.

Ama, coshul ala e foarte bun, al meu este identic, al Ioanei asisderi. Manerele sunt in pozitia in care au stat multa vreme, e suficient sa muti bebe dintr-un loc in altul si se vor lasa, de la greutate, nu-ti face probleme. Iar fundul.. ai auzit ce-a spus Ioana, nu ai nevoie de argumente mai logice.

Surpriza, surpriza! eu n-am avut niciodata incantari vestimentare (poate niste chestii hippy, pentru mine, da nu cazut pe spate), asa ca e de la sine inteles ca raioanele cu haine de bb ma lasa deosebit de rece. Daca are Hora ce imbraca nu simt impulsuri sa iau haine. Ei bine, mi-am amintit ce mi-a placut intotdeauna la bebei, asta pentru ca am gasit articolul respectiv intr-un TCM: stiti chiloteii aceia ff bufanti, mai ales la fetitze?! care merg cu o fustita scurta si fac un popou ca o mingiutza?! pe mine chiar ma topesc.. Am gasit "baby tortue", asa se cheama, au si un imprimeu cadrilat, pe galben vesel.. Sunt pentru 12-18 luni, insa sunt singura chestie vestimentara la care m-am topit si i-am luat. Abia astept sa-i vina!!

Info util: am vazut carutz la TCM, la 360RON. Mie chiar mi-a placut, are roti de cauciuc, MARI, are frana pe maner, are o gramada de alte gadgeturi. nu l-am plimbat pe acolo, cine vrea merge sa-l vada.
Tot acolo am vazut si scaune de masina, nu am privit cu atentie.
Pentru mamicile cu state mai vechi, au animalutze de pus in baie, o punga intreaga.
N-am gasit perna....

Luana si Hora

Hora Lucia
Lisboa 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana79 spune:

Simona merci. Asa este se apropie momentul cu pashi repezi. Abi astept sa-mi tzin bebelusha in brate.

Tu mai ai putin....multa bafta si sanatate multa.

DianaR bine ai revenit

la toate fetele.

Diana 30+ cu Nicole Evelyn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shoricutza spune:

Cristina ma bucur tare mult ptr tine ca nu ai anticorpi!
Ti-am spus io ca ai toate sansele sa nu ai ... Cu putin noroc poate facem amandoua vaccinul ala afurisit ca sa fie totul ok ptr urmatorul bebe. Doamne ajuta!

Dolce, nu te supara pe noi si nu ne lasa .... Nu stiu exact despre ce este vorba dar aici nimeni nu incurca pe nimeni ... Si daca ai pus poze sunt sigura ca fetele au intrat si s-au uitat dar cine stie ce alt subiect ne-o fi spalat creierul in ziua aia ... Hai nu fii suparatica ca asa cum spunea DianaR, suntem multe si gravide ...

Florypop iei bataitza daca nu te potolesti! Alunga orice gand rau! Este dramatic ca s-a intamplat asa ceva dar nu te gandi ca ti se poate intampla si tie. Fiecare viitoare mamica trebuie sa aiba certitudinea ca puiul ei o sa fie bine. ok?

Dragelor am intrat in 8 luni!!!

io 31+ cu Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Buna seara!!!
Azi nu mi-a mers calculatorul, s-a ars placa de baza si deabia acum a reusit sotul meu sa il puna la punct. Maine eu nu pot ajunge la 12.30 la Bucur Obor dar va veni sotul meu, asa ca Luana si Shoricutza, voi il cunoasteti , asa ca daca il vedeti pe acolo sa-l reperati voi, ca el este foarte "speriat" de intalnirea asta, crede ca nu va va gasi ...adevarul ca este si greu cu atatea la un loc .
Am si eu o intrebare: ce sunt alea Edeme si cum se manifesta ele? Multumesc!

[poze carmina
intalnire burtici
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;104/st/20060516/dt/7/k/2312/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shoricutza spune:

Carmina lasa-l in seama noastra pe sotul tau ca avem noi grija .... Si sotul meu este speriat desi o sa fie cu mine ...
Adevarul este ca o gramada de gravide este si normal sa sperie.

io 31+ cu Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Multumesc shoricel, in tine mi-e baza si chiar imi pare rau ca nu pot veni si eu dar daca va intalniti cu noaptea in cap....unii oameni mai si lucreaza...sambata si nu in timpul saptamanii.

[poze carmina
intalnire burtici
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;104/st/20060516/dt/7/k/2312/preg.png

Mergi la inceput