Mamici de mai-iunie 2006 (61)
Raspunsuri - Pagina 10
ama_kaly spune:
flory nu te mai gandi la asta..tu si bebe o sa fiti bine, ai sa vezi!
io
35+ cu
Seby
Poze mami si bebe
Poze noi burtica 32sapt si lucruri Seby Bebe
florypop spune:
Nici eu nu am vrut sa va amarasc dar nu mi se pare normal ce se intampla. In ce secol traim?
Sunt constienta ca sunt cazuri extreme dar simteam nevoia sa plang undeva....
Pupicic si scuze daca v-am suparat,
Flory
28+ si
Andrei
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;104/st/20060624/dt/8/k/911c/preg.png
dilaural spune:
quote:
Originally posted by ama_kaly
dilaural ramane pe miercuri cu paturicile, ok? Daca ai nevoie de bani mai repede ti-i pot trimite prin posta!
[/purple]
io35+ cu
Seby
Poze mami si bebe
Poze noi burtica 32sapt si lucruri Seby
Bebe[/b][/font=Comic Sans MS]
Stai linistita ca nu e nici o problema. Ne vedem miercuri. Ai nr. meu si ma suni!
Eu luni si marti tocmai am aflat ca nu voi fi la serv ca trebuie sa ma duc la un training.
Asa ca n-o sa ne vedem pe forum....!!!
Te rog daca mai auzi pe cineva ca n-a putut veni maine la intalnire sa-i dai nr meu ca sa ne intalnim sa-si ia paturica. Dar in principiu am cam anuntzat pe toata lumea!
Pupi
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;104/st/20060619/dt/7/k/ce22/preg.png
Dilaural
28+ cu
Andreea Eliza
ama_kaly spune:
dilaural
stai linistita ca asa voi face! Mersi mult inca o data, de abia astept sa am si eu paturicile!
Ai pus poze cu ele? Oricum le are LYLY in album fotografiate pe bleu si crem.Ai facut un gest foarte frumos cu paturicile, multumim mult!
Bebele meu cred ca a coborat putin, acum ma loveste toata ziua numai jos si ma duc de 3,4 ori pe noapte la wc.Acum are ora de joaca ca iese cand printr-o parte a burtii, cand prin alta apoi mai trage cate un cap in col!
io
35+ cu
Seby
Poze mami si bebe
ama_kaly spune:
Da, am avut dreptate..costumasul ala cu buline e identic cu cel al carminei si imi place la nebunie, iar prosop de baie am la fel ca Roxana numai ca al meu e albastru tot!{pe asta l-am luat mai demult..eu am dat parca 19RON pe el si mi-a placut ca spre deosebire de altele asta e moale si mai marisor}. io
35+ cu
Seby
Poze mami si bebe
florypop spune:
Ama esti fericita. Eu de la 20 de patamani merg de 3 - 4 ori pe noapte la WC.
Pupici,
Flory
28+ si
Andrei
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;104/st/20060624/dt/8/k/911c/preg.png
inaioana spune:
Da, Ama, e fara cutie. Acuma ca ai cutie nu-ti mai trebuie decat pachetele simple, le tot inlocuiesti. eu cred ca am cutia Katjei de Pampers de peste un an!![]()
Si ti-am zis de Cora petnru ca si mie mi s-a parut un pretz mic, mai mic si decat la Metro. Si Pampersii sunt ieftini acolo, aia pentru Katja ies cam la 6600 lei bucata ceea ce e foarte bine. Banuiesc ca si aia mici sunt la fel sau chiar mai ieftini. Ceea ce conteaza mult cand ai de schimbat vreo 8 pe zi la inceput...![]()
Ioana
33 saptamani cu Serghei
si
Katja (30 martie 2004)
pozici
amalisimona spune:
Ama, cu lohiile nu cred ca trebuie sa te sperii de pe acum. Adica, asta chiar ca ar trebui sa fie ultima problema care sa te preocupe in perioada asta. Eu una nu am prea avut lohii si cred ca tine de organism. Difera de la persoana la persoana. Pe mine ma preocupau mai mult epiziotomia si cusaturile pe care le aveam "in zona", dar parca tu faci cezariana....asa ca nu e cazul. O sa ai si tu cusaturile tale
.
Simona
34+ sapt si Sorina
12 Noiembrie 2004
Roxana Claudia spune:
dolcebaby sunt super dragute costumasele! Asortate in detaliu, nu gluma!!
Fetelor eu am azi o zi tare proasta! Soacra mea isi tot da cu parerea ce trebuie cumparat pt bebelusul meu, ba mai mult zice ca ea stie mai bine...si ca "sa stau linistita" ca ea va cumpara totul! Desi protestez cu bun simt..vad ca ea se face ca ploua si tot ca ea face
. Efectiv nu stiu cum sa fac...e bebele meu
! Doar nu mi l-am dorit atat, ca sa vina altcineva sa-mi impuna ce sa fac si ce nu!
Roxana Claudia
http://community.webshots.com/user/Roxaniciu
ama_kaly spune:
ina pampersi o sa iau si eu tot din Cora, nu iau de aici! M-am uitat pecatalog si acum nu prea mai au oferte la bebelusi, dar oricum sunt mai ieftine ca in alte parti multe lucruri.Cred ca ma opresc aici cu cumparaturile, restul le iau din Bucuresti.simona nu ma sperie, da mi se pare o chestie naspa si vreau sa stiu cum va fi..imi ajung un pachet de vata+1 pachet de always de noapte pt cat stau in spital? Sau sa iau cate doua bucati din fiecare ?
Sunt scurgeri ca la ciclu sau mai rau ?
io
35+ cu
Seby
Poze mami si bebe