Mamici de mai-iunie 2006 (61)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns florypop spune:

quote:
Originally posted by doroti_5
Flory da ce nesimtit de sef mai ai, las sa vina sotia lui insarcinata in 33sap si sa lucreze, sa vada atunci cit e de bine, da tu fa bine si ai grija de bb.

Nu e insurat....

Pupici,

Flory 28+ si Andrei
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;104/st/20060624/dt/8/k/911c/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magghyc spune:

Cristina,
Mai ia-te tu dupa "binevoitoare"...
Ma bucur f mult!
Magg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina1702 spune:

magghyc ai mare dreptate...si stiam cum e persoana respectiva... de fata cu ea am fost viteaza sim i-am sustinut ideea...si mi-am zis in sinea mea ca nu o sa ma las doborata...so totusi, cand am ajuns in birou m-a apucat plansul si nu m-am mai putut opri...asta e... eram si eu stresata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

Am revenit! Am fost iar la cumparaturi! I-am luat lu' bebe un costumas pentru afara foarte dulce alb cu crem, o sa pun poze maine sa vi-l arat, un costumas subtire pt in casa cu bulinute (carmina cred ca e ca ala care l-am vazut la tine ca mi-a placut mult si cum l-am vazut pe asta l-am luat), servetele umede cu cutiuta (eu am dat 12RON) si pentru mine tampoane sani de la NUK.Biberon din ala de la NUK n-am gasit decat pe rosu din plastic, restu' erau din sticla.
Pompa de san aici nu au decat din aia fiziologica de la Chicco si electrica de la Avent.Aia de la Chicco e 2mil, iar Aventu' nici nu m-am uitat..evident e scumpa rau!
Asa ca ramane sa iau din Bucuresti pompa (inca nu stiu de care da nici 2mil n-as da pe ea) si cadita (ca o sa stam cateva zile si acolo, sa nu ne mai caram cu ea de aici).M-a sunat asistenta dr mele sa-mi spuna ca luni e de garda respectiva si ca m-a programat pt miercuri la ora 19:00.
Nu mai vin de luni in Bucuresti, o sa ajung miercuri dimineata.
dilaural ramane pe miercuri cu paturicile, ok? Daca ai nevoie de bani mai repede ti-i pot trimite prin posta!
io 35+ cu Seby Poze mami si bebe
Poze noi burtica 32sapt si lucruri Seby Bebe

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by amalisimona
Ama, cat stres pe tine cu fiecare lucrusor cumparat pentru micul Seby. Sa salvezi "forumul" si sa-i dai sa citeasca atunci cand o fi mare, sa vada ce trairi intense avea mamica lui .
Simona 34+ sapt si Sorina 12 Noiembrie 2004

Toate avem trairi intense legate de copilul nostru si cred ca toata lumea alege cu mare grija si drag lucrusoarele pentru bebe.Eu ma stresez cel mai tare ca mai am putin si nasc si inca nu am tot ce imi trebuie.
Multumesc frumos, esti o draguta! Ar fi interesant sa strang postarile de aici sa i le arat cand e mare, mi-ai dat o idee buna! Sper sa am timp sa o si aplic!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Ama, nu exagera cu cumparaturile pentru ca in Bucuresti gasesti mai ieftin. Spre exemplu servetele umede Pampers sunt in Cora cu 6.8 RON pachetul de 72buc (cel mai mare).
Felicitari pentru achizitii!

Cristina, pai atunci va chem data viitoare la ziua Katjei cu bebelina cu tot ca nu o sa te mai poata opri nimic! Plus ca pana atunci o sa fim si noi tot in Bucuresti! Mersi frumos de laude!

Ioana 33 saptamani cu Serghei si Katja (30 martie 2004)

pozici

Mergi la inceput

ina 6,8RON? Da' presupun ca n-aveau cutiuta! Gata nu mai cumpar de aici, restu' le iau din Bucuresti.Oricum nu mai sunt multe de luat si vorba ta..acolo oferta e mai mare si poate si preturile sunt mai mici!Asteptam pozele de la ziua Katjei!io 35+ cu Seby Poze mami si bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florypop spune:

Sunt distrusa!!

Tocmai am citit la mamici de martie - aprilie ca s-a mai pierdut un sufletel din cauza circularei de cordon. Sunt stupefiata.....nu imi vine sa cred.....

NU e drept....

Ma rog la Dumnezeu sa mi-l lase pe bebe in viata daca tot mi l-a daruit dupa 4 ani de chin. Si la noi este o circulara de cordon dar sper ca dr sa faca ceea ce trebuie sa fie bine...

Flory 28+ si Andrei
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;104/st/20060624/dt/8/k/911c/preg.png

Mergi la inceput

Stiti ce ma sperie pe mine ? Lohiile alea..cum sunt ? Eu uram cand eram pe ciclu desi ma tinea numai 3-4 zile pentru ca aveam niste scurgeri in prima zi de gata terminam un pachet de tampoane! Sunt mai abundente ca si ciclul ? Ca am citit la alte fete ca nici nu aveau timp sa se duca la baie sa se schimbe ca si patau camasa de sange cat au stat in spital..si mie asta mi se pare cel mai urat!io 35+ cu Seby Poze mami si bebe

Mergi la inceput

flory si eu am citit da' n-am vrut sa va mai amarasc si pe voi sa va faceti ganduri negre! E trist cand se intampla asa mai ales cand medicii sunt raspunzatori pentru asemenea tragedii!
Nu imi dau seama cum dr aia n-au vazut la ecograf ca bebelusul Laurei are circulara de cordon..si statea de o luna internata in spital asteptand sa nasca.Ba chiar a rugat dr sa ii faca cezariana si nu a vrut..i-a zis sa mai astepte! Sunt indignata de asemenea lucruri si scarbita de doctorii prosti din tara asta!

Mergi la inceput