Mamici de mai-iunie 2006 (61)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina1702 spune:

amiss_zip multumesc...imi vine sa va pup pe toate...

Mergi la inceput

nastad sa aiba tota lumea noroc!

Mergi la inceput

inaioana cum a fost cu Katja ieri? ati sarbatorit? ce domnisoara mare si frumoasa ai...trebuie sa fiti mandri...ca sa nu mai zic ca ma gandesc ce baiat frumos o sa aveti in curand... o sa cucereasca toate fetele...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 26octombrie spune:

Dilaural, pe goana intru sa iti spun inca odata multumesc si da, vin si eu maine! la 12.30 la Mcdonalds obor
pupici!

Luana si Hora

Hora Lucia
Lisboa 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Cristina, a fost foarte frumos si zgomotos. Katja a vrut sa sufle in lumanari de o suta de ori. Au fost 5 copii in total care s-au alergat in toata casa, au sarit in pat, au suflat din fluierele lor impreuna, au facut concurs de aruncat cu mingiute de baie in adulti etc, etc
Am facut si niste poze, o sa le pun saptamana viitoare.

Ioana 33 saptamani cu Serghei si Katja (30 martie 2004)

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dilaural spune:

quote:
Originally posted by 26octombrie

Dilaural, pe goana intru sa iti spun inca odata multumesc si da, vin si eu maine! la 12.30 la Mcdonalds obor
pupici!

Luana si Hora

Hora Lucia
Lisboa 2005

ok, te asteptam cu paturicile in dintzi !!!

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;104/st/20060619/dt/7/k/ce22/preg.png

Dilaural 28+ cu Andreea Eliza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastad spune:

VA DORESC WEEK END PLACUT!

Doina si Oana(03.04.2003)

Album Oana
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;28/st/20060623/dt/7/k/6f0e/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amalisimona spune:

Ioana, am intrebat cand am fost internata in maternitate. Eram examinata la ecograf (adica ma aflam axact pe masa/pat ce-o fi ala) cand am intrebat, si ma asteptam sa-mi spuna cum reiese greutatea dupa calculatorul ecografului. Mi-a raspuns la intrebare cu: "la varsta asta de sarcina are cam 1700-1800.....", ceea ce stiam si eu din carti, dar astea sunt date orientative, medii. Eu vroiam sa stiu cat are copilul meu, nu cat au altii in general. Daca am vazut ca nu imi spune ce vreau sa aud, am renuntat, spunandu-mi in sinea mea ca daca ar fi stiut, cu siguranta mi-ar fi spus. Si pentru ca de incompetenta nu se pune problema (am mare incredere in medicul asta), am zis ca poate nu are un ecograf performant.

Lyly iubita, multam mult pentru felicitari, dar crede-ma ca nu ai pentru ce sa ma invidiezi. Spui "nu prea mai pot sa conduc" si ma amuzi teribil. Cred ca m-ai compatimi, daca ai vedea in ce hal ma chinui sa ma cotopanesc in masina atunci cand am de mers la consultatie sau undeva unde chiar trebuie sa ajung, ca plimbari de placere cu masina, nu prea am mai pupat. De condus, nici nu se pune problema si asa ma manancaaaaaaa ........Dar nu stiu cum as putea conduce cu scaunul lasat pe spate . Cred ca te inteleg cel mai bine cand spui ca vrei sa treaca timpul cat mai repede, dar acum, poate mai mult ca niciodata, trebuie sa fii mai tare decat nerabdarea ta. Si nu uita, daca simti ca te paste vreo problemuta, treci la pat, de urgenta .

Cristina, felicitari, felicitari, felicitari !!!! Ma bucur din suflet ca bebe e bine si ca te-ai linistit.

Simona 34+ sapt si Sorina 12 Noiembrie 2004

Mergi la inceput

inaioana wow!!!!!!!!!!!

ce frumos! cred ca a fost obositor, dar a meritat...cred ca e foarte frumos sa vezi copii fericiti ... lasati sa-si faca de cap...ma bucur ca ai facut poze! cred ca toate sunt indragostite de Katja (pe mine una m-a cucerit...mi s-a lipit de suflet...l-am inebunit pe Radu cat i-am vorbit de ea si cat de frumoasa e....) si asteapta cu nerabdare sa vada frumoasa domnisoara sufland in lumanari...cred ca a fost foarte mandra de ea ca implinit 2 ani!
mi-ar fi placut sa fiu si eu la petrecere daca nu eram cu burta...eu am un nepotel de 4 ani dupa care sunt topita ... pt el, eu nu sunt matusa, ci Cristina care se joaca cu el pana nu mai poate...eu ma pun la mintea lui si tipam, ne tavalim, ne alergam...nu-l mai intereseaza nimeni cand apar eu...
ultima data insa a inteles ca trebuie sa aiba grija de mine si sa nu ma loveasca...si m-a luat de mana m-a bagat in pat m-a invelit si a zis sa stam cuminti...dupa care m-a dezvelit, mi-a ridicat curios puloverul, s-a uitat la burta mea si a exclamat " mama, ce mare esti!!!!"...a fost foarte dragut...abia astept sa-si cunoasca verisoara...
revenind la Katja...daca nu eram cu burta m-as fi bagat in grupul celor 5 si nu cred ca s-ar fi simtit ca sunt mai mare...
astept cu nerabdare pozele...

Mergi la inceput

amalisimona multumesc! chiar m-am linistit...

Mergi la inceput