The best of aug-sept-oct 04 (111)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mada spune:

buna fetele,
sunt suparata ca o fata de 29 de ani a unui prieten de-al nostru din Olanda, a facut infarct si a murit in plina strada, nu ne revenim de cand am aflat. se certase cu prietenul ei si pur si simplu a clacat. offf... nici nu mai am cuvinte

marlen,ce baiat frumos ai, are niste ochi superbi, e tare dulce imbracat in costum, e haioasa tare poza aia cu suzi in gura si el in costum. sa-ti traisca burtica si sa ne spui si noua ce duci tu acolo la caldurica.

ellen sa o stapaniti sanatosi! e tare dulce Alexuta! nici noi nu putem da cu aspiratorul fara ea.
patricia, de cand am intarcat-o din decembrie, i-am oferit suzeta mai des in schimb, ea nu fusese fff incantata de ea, acum daca la somn nu o are adoarme mult mai greu. persevereaza cu suzi, nu e vorba de psiholog aici.
unii copii se alina cu degetul, altii cu suzi, altii cu titi, cu o jucarie, cu o carpa preferata, lasa-o in pace, si da-i inainte cu suzi ca se va obisnui cu ea.

nici noi nu avem prea mari variatii cu mancarea, spanac, ciorbe supe, paste, iaurt putin, fructe si mai putin.
nici a mea nu e incantata de medicament, dar eu am o metoda care nu da gres. ii pun ce am de pus in seringa si vin pe la spatele ei cand se joaca, ii pipai gurita ea invariabil deschide gura si bag seringa si apas repede.
asa e de cele mai multe ori, am incercat si cu lingurita, dar fuge de mine si zice na-na, na-na, adica nu

cristia felicitari, da, spune-ne si noua metoda, noi inca o adormim cu noi in pat si apoi o mutam la ea.

va pup

Mada,un om. Cu frica lui Dumnezeu si Ilinca Teodora 22 sept 2004
Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Geo, Mada condoleante!

Ania si noi avem ritual seara: papam laticul, spalam dintii, apoi ii spunem la tati poezioara aia cu purecii, apoi il pun in patut, si il tin de manuta pana spunem rugaciunile, apoi ies din camera si gata!Adoarme singur!

Pupici....revin ca s-a trezit!

Ioana(16+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Adela multumesc de complimete!
Eu sunt de parere ca Andrei simte ca urmeaza ceva schimbari in viitorul apropiat si de aceea reactioneaza asa(adica plange dupa voi)....o sa fie putin greu la inceput dar trece....mult curaj iti doresc ca vei avea nevoie!

Cu Cali am mai vb (chiar ieri ma gandeam s-o mai sun) dar nu recent.Micuta era bine, a zis ca papa bine, creste....si e tare greu cu 2!

O sa-l scaplez pe Ovi ca mi-l face microbist pe Alesio! Acum sta fiu-meu in 4 labe, face kk si intre "eforturi" striga: "Hai UTAAAAA!!!"!Mooooooor de ras!

Pupici!

Ioana(16+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marlen_b spune:

Multumesc pentru primirea caldurosa si pentru complimente. Am lasat treaba zilele acestea si stau mai mult in fata calculatorului. Il votez pe Andreas din ora in ora. Deocamdata este pe primul loc. Daca o tine asa pana duminica noaptea, va aparea pe coperta primului numar a revistei Modeling You (casting). Asa ca am un scop nobil!

Adela, sper ca Andrei sa se adapteze usor la noul stil de viata. Fetita unei prietene are 3 ani si merge la gradinita; cand merge la bunica ei o intreaba de ce nu sunt copii acolo. Se plictiseste singura.

Pufy, ce simpatic e Alesio

Si Andreas nu adoarme seara daca nu-l tin de manuta.

Pupici si revin diseara cu vesti de la eco. Iar am visat ca am fetita.

Daca aveti timp, votati-l pe Andreas!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristia spune:

Salutare!
Sa va explic cum am mutat copilul in patut: unul din motivele pentru care nu voia sa stea la el in patut (restul se stiu: tatzi, alint samd) era ca patutul vechi (de-ala cu plasa si fash cu structura de plastic/metal) era ingust si Andrei se enerva ca nu se putea intoarce noaptea (se obisnuise deja in patul mare unde avea libertate mare de miscare, ca eu dormeam inghesuita pe o dunga de pat).
Etape de transbordare:
1)Convins sotul ca merita investitia in patut nou (timp de negociere - o luna)
2) Cautat patut potrivit adica:
-- cu latime adecvata (cam peste 72cm, maximul dimensiunilor standard e de 85)
--la inaltimea patului mare care pentru inceput se va lipi de la copilului - dezavantajul e ca toata camera va fi tot un pat daca ma intelegeti...
Noi am luat un patut care se poate tranforma in patut de adolescent - deci merge pana s-o insura.
3) Lipit patut copil de patul mare in care o vreme vor mai dormi parintii/parintele cu care dormea copilul.Noi asa am facut si in plus am inlocuit grilajul dinspre patul mare cu o bara de lemn (din dotarea patutului dar care s-ar fi montat cand patutul se tranforma din pat de bebe in pat de copil mare).
4) Am lipit pe patut - pe partea interioara - bebelusi si copii (singuri - adica nu cu mama/tata ca sa-i vina idei copilului), in special bebelusi care dorm (am ciopartit cateva reviste mami);Niste abtibidluri cu ursuleti si alte animalute dragute.De grilajul dinspre perete (singurul montat) am agatat niste jucarele dragi lui.
Din clipa cand am adus patutul in casa (Andrei a fost de fata, inclusiv la montat) ne-am tot minunat ca ce patut frumos!Oare cine o sa doarma in el?
5) Invavat/inventat povesti/cantecele
Acum pentru a-l adormi suntem in faza de spus povesti.Sotul meu spune povesti ad-hoc in care implica toate jucarelele si pozele din/de pe patut.Eu spun invariabil povestea cu punguta cu doi bani pentru ca am observat ca adoarme cand ajunge cocosul acasa cu galbenii.In timp ce adoarme ne mai pipaie (el pe noi sau noi pe el) pe sub bara de care va ziceam (de aia am si preferat-o in locul grilajului clasic de pat de bb).In caz ca mai maraie noaptea (max 1 min) il mangai pe capsor (tot pe sub bara respectiva) si adoarme intr-o clipita la loc.
Va rog sa ma intelegeti: la noi a fost nevoie de toate luptele astea pentru ca Andrei nu adormea decat cu tatzi si cu nimic altceva.Se trezea noaptea de 3-4 ori (ptr tatzi).Acum doarme de la 22-22.30 pana la 8.00 fara nici o trezire (in afara de una maxim doua maraieli in somn).Nu cere lapte sau ceai noaptea - si uite asa am scapat de un mare stres - ca eu ma tot gandeam la cum sa-i dau laptele la bibe noaptea.

Cu intarcarea (Patrice): am spus ca am buba si ca nu mai pot dormi cu el; a dormit ceva vreme cu sotul meu; eu am luat pastile ptr oprirea lactatiei.I-a trecut dorul de tatzi cam in doua saptamani.Nu am plecat de acasa ci am stat sa ma vada ca-l alin, alint si iubesc.I-am tot explicat ca s-a facut mare, ca a papat destul tatzi si ca nu-i mai pot da.Sincer, daca nu ar fi fost serviciul si presiuni soacra/mama/sot ( mare toanta ca am ascultat) l-as fi alaptat pana la doi ani.Nu cerea decat noaptea si as mai fi putut sa-i dau.
Marele minus al intarcarii la noi e faptul ca nu mai bea deloc lapte.Ma mangai la gandul ca mananca totusi doua iaurturi/zi si branzica.
Hai ca am scris o tonaScuze!
Pup!

Cristiana mama lu' Andrei (29 Sept 2004) poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristia spune:

uituca...condoleante Geo ptr prietenul tatalui tau si Mada ptr fata de 29 ani! cumplit!

Cristiana mama lu' Andrei (29 Sept 2004) poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

condoleante Geo si Mada.

Geoiti scriu detalii mai tarziu pe mail despre vila cu pricina. Noi mergem cu siguranta acolo, cred ca ultima sapt din iunie sau prima din iulie. Poate mergeti tot atunci, ce zici?

Adela tinem pumnii stransi sa fie bine cu gradi. Sincer, cred ca mai greu o sa-ti fie tie decat lui Andrei.

Cristiana pai chiar ma gandeam aseara la reusita voastra si am intrebam daca ati luat patutul mai mare si daca ati reusit datorita lui. Oricum e super!

Raluca si Ioana - Alexandra (10.10.2004)
poze pana la 8 luni, poze noi
poze si mai noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionella3003 spune:

geo, mada, condoleante!

o imbratisare calduroasa de la noi care suntem, ca de obicei, in fuga pe aici!
Ultima pasiune a lui fi-miu: ii plac la nebunie emisiunile despre reptile... nici nu clipeste cand sunt serpi la tv; sigur seamana cu taica-su la faza asta ca eu nu-i suport!!!!

Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
ALEX cantaretul www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69542" target="_blank">Cu drag, MAMA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana.david spune:

Multumesc fetelor pentru ca sunteti alaturi de mine!

Naty sa sti ca aceea este perioada la care ne-am gandit si noi, dar mai vedem....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellen spune:

Geo, Mada, condoleante.

Mada, multumim mult. Bebelina a fost tare incantata de Trici si ieri seara numai pe ea a stat

Cristiana, felicitari pentru strategie. Pls, zi-mi si mie unde ai gasit pat, nu de altceva dar ar cam trebui sa incep si eu negocierile

Marlen, tare scumpic Andreeas. O sa intru si eu sa-l votez Felicitari pentru bb2. Sarcina usoara si sa fie sanatos/sanatoasa

Adela, mult succes si pentru tine si pentru Andreiut. Sa va adaptati repede amandoi cu noile schimbari.

Mergi la inceput