The best of aug-sept-oct 04 (111)
Raspunsuri - Pagina 13
susulina spune:
ADELA-ce ma bucur ca nu sunt "unicat" cum imi spun mie cunostintele si chiar mama mea.Nu ma mai inteleg cu nimeni pe tema asta, asa ca o evit.
Totusi, ma bate gandul s-o intarc dar nu stiu cum sa incep.Am incercat cu explicatul,cum zicea CRISTIA, ca e mare, ca nu mai e bun lapticul de la mami,dar ea se enerveaza, da din picioare ,plange .La ea suptul e legat de somn.Nu adoarme altfel, nici leganata, nici in brate,nici cu povesti sau cantecele.Cum sa incep?Imi dati si mie vreo idee?Nu bea din biberon, nici nu a vrut vreodata suzeta.Ea mai bea lapte din canita cam 100ml dimineata si 200-250ml seara .Ce fac daca se trezeste noaptea si vrea sa suga?Ca atunci nu e treaza si nu ma mai inteleg de loc cu ea.Cum o mai culc la loc? Daca vreau s-o intarc e ca am probleme cu dantura asa dintr-o data ,au inceput din maselele plombate sa ma doara si trebuie sa-mi fac vreo 3 radiografii ,iar dentista mi-a zis ca nu se pot face daca alaptez.Pe la sfarsitul lunii mai sotul meu e invitat de clasele a 12-a la 2 banchete la munte si tare m-as fi dus si eu cu el (bineinteles eu cu bani)ca n-am mai plecat de acasa de mai mult de 2 ani.Dar cum s-o las cu mama?Cum o adoarme?Si cum sa stau eu linistita cand stiu ca ea plange? Asa ca ar trebui intarcata pana atunci.
CRISTIA-operatiunea"mutatul in patul lui"s-a facut dupa ce l-ai intarcat,nu?Si inainte de intarcare,el mai bea si alt fel de lapte sau numai de la tine?Eu nu mai zic s-o mut din patul meu,macar de-as fi in stare s-o intarc fara prea multe lacrimi...
Astept sugestii.Daca ati avut bebici din astia de adormeau numai la san, cum i-ati intarcat?
susulina spune:
ADELA-si cu gradi cum e?E cu program scurt?Sau doarme si mananca acolo?Eu de pe acum ma gandesc ce sa fac in septembrie.Si ma gandeam ca e prea mica si sa-i gasesc o bona ceva.Nu stiu daca e in stare sa manance, nu stiu daca renuntam la pemparsi pana atunci...Eu ziceam de pe la 3 ani s-o dau la gradi.Si eu n-as avea cum altfel decat s-o iau la ora 16.Sper sa nu fie probleme cu puiutul tau si sa se adapteze repede.Sa ne povestesti cum a fost in prima zi de gradi.
Raluca si Alexandra-Ioana(15 septembrie 2004)
pufymic spune:
Ellen felicitari pentru trici!S-o stapaniti sanatoase!
Susulina si al meu bazuc adormea doar la san, dar la un moment dat am inceput sa-i introduc si lapte praf cu biberonul, si l-a acceptat(ca e mancacios), apoi am rarit tot mai mult supturile pana am ajuns numai dimineata si seara, apoi intr-o zi(cand am si inceput sa iau tablete pentru ablactatie) i-am spus ca nu mai are mami tzatza ca a mancat-o pisica lui Pusi(o prietena) si gata!Asta a fost tot!A inteles puiul meu ca nu mai e tzatza si basta!A fost destul de usor la noi....
Pupici!
Ioana(16+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump
herra spune:
quote:
Originally posted by Naty
Cel putin dupa vigantol e topita, face "ahhh" cu multa placere dupa ce-l ia.
si Vlad la fel; si inca ii place si nurofenul.
noi trebuie sa fim atente sa nu le ia si cand nu trebuie.
www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=70977" target="_blank"> caietel de amintiri
www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=70976" target="_blank"> jurnal de copil cuminte
herra spune:
quote:
Originally posted by marlen_b
Fetelor, nu am mai intrat pe forum de o gramada de timp. Am vazut ca inca figuram pe listuta. Multumim!
Andreas a facut 1 an jumate, are 8 dintisori si 3 maselute si este un scump. Ca de altfel toti ingerasii din listuta noastra.
Eu sunt 21+; astept cu nerabdare sa aflu maine la eco ce am in burtica, desi eu stiu ca este fetita! Maine voi avea confirmarea.
Nu am reusit sa-l dezvat de suzeta. Voi cum ati facut?
Daca vreti sa vedeti poze cu voinicul meu in costum si papion, intrati pe www.andreas.myou.ro.
Va pupam pe toti,
Marlen & ANDREAS
nici eu nu l-am dezvatat de suzeta;
v-am admirat si eu in poze; cea cu voi doi in tinuta de gala e super!
de unde i-ai luat costumele alea mici si dragalase? cel mai inchis la culoare, cel putin...
felicitari si pentru bb2 si sarcina usoara!
www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=70977" target="_blank"> caietel de amintiri
www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=70976" target="_blank"> jurnal de copil cuminte
marlen_b spune:
Ma bucur ca va plac pozele. Costumele le-am cumparat si ii vin perfect.
Fetelor, o sa am o fetita! Sunt atat de fericita!
pufymic spune:
Marlen_b felicitari pentru fetita din burtica!!!!
Pupici!
Ioana(16+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump
ionella3003 spune:
quote:
Originally posted by marlen_b
Ma bucur ca va plac pozele. Costumele le-am cumparat si ii vin perfect.
Fetelor, o sa am o fetita! Sunt atat de fericita!
Marlen & ANDREAS
Marlen, felicitari!
Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
ALEX cantaretul www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69542" target="_blank">Cu drag, MAMA
herra spune:
Felicitari! asta da premonitie!