The best of aug-sept-oct 04 (111)
Raspunsuri - Pagina 14
elyanne spune:
Marlen, felicitari! Sarcina usoara in continuare... ma bucur ca ai mai dat pe aici
Susulina cu prima ocazie cand am timp te trec in listuta... daca nu o face alticineva inaintea mea
Eu, ca deobicei, pe fuga... am intrat acum repede, ca azi nu am avut cand... gasca de mamici si pitici si sper ca sunteti bine cu totii...
marlen_b spune:
Multumesc din suflet! Nici ca imi puteam dori mai mult. Am un sot minunat, un baietel adorabil si o fetita pe drum. [il
Sa visati frumos,
danyce spune:
MarlenB, felicitari pt fetita din burtica!!!Sa ai o sarcina usoara pe mai departe si sa nasti usor!
Geo, Mada, condoleante!Mada, m-am cutremurat citind mesajul tau si m-am gandit la toate cunostintele mele de origine romana de aici, dar nimeni nu are 29 de ani (cred ca-s cea mai tinerica din club).Of, cred ca prietenul vostru sufera enorm.Nici nu-mi pot inchipui ce e in sufletul lui.
Pufy, ce-ti mai face burtica???Are grija Alesio de ea?O mai deseneaza?
Eu am avut o droaie de activitati pe ziua de azi, motiv pt care am fost nevoita sa o las pe Alma cu vecina (de fapt am pus la cale treaba asta acum doua saptamani ca asa e aici:se aranjeaza totul din timp).Vreau sa spun ca a fost o scumpa, nu a plans deloc cand am plecat, s-a jucat cu pisicile si nu a mai vrut sa o mai aduc acasa cand m-am dus dupa ea.Si eu care-mi facusem atatea grijidegeaba.
Am scos si pozele de la fotograf (i le facusem acum 2 saptamani) si sunt absolut minunate.O sa le scanez zilele astea si o sa le pun in album pe net.E fotomodel in toata regula domnisoara.Desi aveam posibilitatea sa aleg, nu m-am putut rabda sa nu le iau pe toate (5 postere , 1 poza mai mare, 4 poze mijlocii si vreo 12 micute).Am platit o gramada, dar dupa cum am zis, nu m-a lasat inima sa las vreuna pe-acolo.Eu planuisem sa dau cate un poster si cateva poze la fiecare pereche de bunici, dar acum nu stiu de care sa ma lipsesc.
Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma,poze noi,si mai noi,cele mai noi,nou-noute,
poze yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei
Mada spune:
neata!
m-am trezit devreme ca ni s-a spart un geam la dormitor de la vant, eram buimaca nu stiam ce s-a intamplat.
a mea de ieri are mucii verzi si ii haraie sus pe nas, deocamdata o las asa doar ii curat nasul si ii pun picaturi.
danyce, ei stau in Deventer, am vazut ca prietena ta de pe forum acolo locuieste, este intr-adevar o tragedie, mai ales ca lui i-a murti si nevasta acum vreo 13, 14 ani si copiii (ca mai are si un baiat) au stat numa cu el.
marlen sa-ti traisca fetita sa fie sanatoasa!
susulina, eu fara urlete de vreo 2,3 nopti nu am reusit sa o intarc, avand in vedere ca si ea numa la tzatza dormea, iar ziua era si mai urat ca ea se obinuise ca suga la cerere si dintr-o data o apuca maraiala asi imi ridica bluza si sugea... nu asa 2,3 guri.
incearca sa-i scoti cate un supt treptat, brusc va fi si mai greu, sanii tai vor fi durere plus bebe ca va urla rau
intai incearca sa-i scoti suptul de la somnul de pranz si sa-i dai altceva sa bea si eventual ar fi cel mai bine sa-l culce altcineva.
succes
va pup
Mada,un om. Cu frica lui Dumnezeu si Ilinca Teodora 22 sept 2004
Ilinca
anielas spune:
Neatza!
Marlen_b felicitari pt fetitza din burtica, sarcina usoara in continuare si nastere usoara...chiar ca sunteti o familie implinita
Danyce-ce bine ca a fost cumintica Alma la vecina ta...stia ea ca mami are treba si nu tb sa-i dea planurile peste cap. Asteptam cu nerabdare sa scanezi pozele.
Ieri cand am venit acasa am avut o surpriza tare placuta...Stefu si Ionut(fratele lui) au invatat-o pe Ina sa cante "Ale, Ale" si sa scandeze "Ade Taua" (Haide Steaua)...ce mai...nici nu va imaginati ce taraboi a fost la noi in timpul meciului...si galeria cea mai acerba o facea bineinteles Ina ...ce ...numai Alesio sa fie microbist
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59135" target="_blank">Inutza-sufletzelul nostru minunat
Mada spune:
multumes fetele pentru incurajari,
geo, condoleante, e tare greu cand pierzi pe cineva drag.
adela, iti tin pumnii si la noul job si mai ales lui Andrei, dar sunt sigura ca va fi totul bine.
il lasi 8 ore sau 4?
saptamana viitoare trebuie sa dau un examen pentru un nou job, o sa vad cum va fi, daca il iau incep si eu lucrul. deja am niste emotii asa ca te inteleg.
fi-mea va sta cu soacra-mea, desi nu sunt 100 la 100 impacata, in fine
e tare urat afara, sa vedem cum vom in sta in casa azi.
aa am uitat sa va spun, ieri am dus-o la un loc de joaca, la city mall, vreau sa va spun ca nu a stat, a stat cateva minute cu supraveghetoarea si apoi venea la gard si maraia, sa o iau de acolo.
nu imi venea sa cred ca nu sta.
asta e...
Mada,un om. Cu frica lui Dumnezeu si Ilinca Teodora 22 sept 2004
Ilinca
anielas spune:
Mada-tinem pumnii pt saptamana viitoare..sa fie asa cum iti doresti tu.
La locul de joaca asa am patit si eu prima oara cu Ina...dar am rugat-o pe supraveghetoare sa ma lase sa intru cu ea...si i-am aratat cam ce tb sa faca pe acolo...si apoi mai dispaream putin in cadru...cand ma cauta apaream si ne mai jucam putin...asa..treptat treptat s-a obisnuit..si ultima oara cand am fost la astfel de joc la Valcea de abia am reusit sa o dezbrac ca ea vroia sa fuga la copii..deci..perseverati ca sigur se va obisnui si Ilincutza
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59135" target="_blank">Inutza-sufletzelul nostru minunat
nature spune:
Multumesc mult tuturor celor care mi-au raspuns ref. la suptul degetului si la culcatul in patut!
Marlen- felicitari!
Patrice si Ilinca
http://pg.photos.yahoo.com/ph/nature474/my_photos
nature spune:
Cristia, de unde ati cumparat noul patut? Cat a costat?
Patrice si Ilinca
http://pg.photos.yahoo.com/ph/nature474/my_photos
cristia spune:
susulina ti-as da pm sa-ti zic de alaptat dar nu pot...
intr-adevar am bagat si eu explicatii (la recomandarea dragei pufy) dar explicatiile au venit mai tarziuor, dupa ce era jumate intarcat.Si la mine situatia era identica: fara tatzi nu adormea si pace (si tatzi vroia numai seara, noaptea si dimineata), nu tragea de mine ziua.
Trebuie sa fie cineva din familie (cineva apropiat, cel mai bine tatal; daca nu, atunci o bunica) dispus sa doarma cu ea cateva zile.Nu gandi ca o sa se lase usor.Am avut vreo doua zile cand plangeam si eu cu Andrei, in camere diferite.La noi a preluat sarcina adormitului copilului, sotul meu: il mangaia, ii spunea povesti si pana la urma, de oboseala, adormea.Cateva zile se trezea de bezmetic la 6.30 (cand primea el ultima/penultima masa de tatzi).Am fost disperata ca lesina copilul de somn dar de la o zi la alta incepea sa se adapteze la programul nou.Cam intr-o saptamana a inceput sa doarma non-stop de la 22.30 la 8.00 de nu-mi vine nici acum sa cred. Suna-ma daca vrei 0723 382 567 (da bip ca te sun eu de la sv).
Mada: bafta la noul job!
Adela: bafta la job tie si lui Andreiu la gradi!
Ellen: patutul l-am luat de la reclamamascata (mag virtual) - am vazut ca au si la Barza un pic mai ieftin (am vazut dupa ce-l luasem deja).Imi scapa acum numele - te sun azi sa-ti zic.
Cristiana mama lu' Andrei (29 Sept 2004) poze cu noi