The best of aug-sept-oct 04 (111)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Neata fetelor!
Eu in fuga, doar sa va urez o zi buna astazi!
Ana hai ca poate va trece tusea si scapati de dr de data asta
Pufy da mai sa stii ca ieri duap amsa am luat de acasa mingea, lopatelele, tot tot, si logic ca nici nu s-a uitat Gogo la ele. Am fugit dupa catei si porumbei si i-am pus nisip in gluga unui baiat de n-spe mii de ori. Am varsat punga cu pufuleti in fata sectiei de Politie unde era luna de curat si n-am putut strange tot ca treceau masini. Gogo era fericita , cica "puii papa" de pe jos. Spart pahar pe tastatura... Cuminte rau. Alesio cu pantalonii in vine?haha,.. Are moaca de rapper intr-adevar
Adela sanatate lui Yannick si pup Andreiutu' Si noi vrem calciu lichid, parca cel de la Pharco ziceau fetele ca e mai acceptat de bebei? Nu vreau sa zic prostii. oricum, avem nevoie de calciu 10 ziel pe luna plus Vigantoletten niscai vreme 2-3 pastile pe zi ca avem inca fontanela deschisa, si zicea dr nostru ca cica nu asimileaza Vigantolul, de aia am trecut la pastile.
Danyce pai e fata atenta Alma, daca ma-sa se mosea prea mult in camara, ce atata gandit, s-a executat fata
Sanziana sanatate amandurora, pup Marina vorbareata Uf, cand vrei sa o dai la cresa?
Fug ca plange mandra, paaaa

PS Am editat ca vroiam sa va intreb.. a mai fost cienva la posta si s-au intors inapoi banii de indemnizatie la Dir de Munca? Eu nu stiu cand sa ma duc cu Gogo as fac cerere sa-i vireze inapoi

Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellen spune:

Am pus si eu niste pozici incepand de aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Danyce multumesc de complimente!

Andreea zici ca ati varsat pufuletii in fata sectiei de politie?

Ellen superbe poze!Tare dulce harnicuta ta!Mi-au placut mult pozele in care va imbratiseaza...!

Pupici!

Ioana(16+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nature spune:

Adela, Ilinca papa cu o placere nebuna Calciu Pharco.I-l dau cu seringuta aia de la Nurofen, gradata, si ii place de nu mai poate.Cand in zic " Hai sa-ti dau suculetz" vine la mine alergand

Patrice si Ilinca
http://pg.photos.yahoo.com/ph/nature474/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristia spune:

Salut fetele!
Si eu i-am dat Calciu Pharco lui Andreiu cand era mic; atunci il lua f usor; acum nu cred ca s-ar mai intampla la fel ca are o treaba cu siropurile si picaturile.Am fost (si suntem) raciti si cand vine vremea datului siropelelor ne aude tot blocul iar eu raman cu impresia ca-s mama terorista ca-mi chinui copilul aranuncandu-i pe gat cu siringa de Nurofen licorile vindecatoare.
V-am zis deci si de de am lipsit: pe langa ca ne-am intarcat(am suferit eu mai mult decat el), am fost bolnavi.
Anunt cu aceasta ocazie mare victorie: doarme in patutul lui dupa luni bune de dormit cu nasul in tatza masii (adica cu mine in pat).Pentru cei interesati pot zice care a fost strategia de transbordare bebe in patut propriu(dar nu cred ca vor fi mamici interesate, intrucat in grupul nostru sunt numai bebei unu si una) .Acu' cand i se face somn ne trage catre camera lui si zice "patu, patu" adica sa-l punem la el in pat.Mare minune, mare!

Am apucat sa ma uit la cateva poze:
Ellen: Cata harnicie la Alexandra!!! Si Andrei e inca foarte pasionat de aspirator!
Pufy: ingerasii in si outside burtik
Iertaciune daca-mi scapa ceva important!
V-am pupat,

Cristiana mama lu' Andrei (29 Sept 2004) poze cu noi

Mergi la inceput

Cristiana nu v-a trecut inca raceala? si sa treaca repede si de tot!
Ma bucur ca ati reusit cu intzarcatul!Bravo! Ai copil mare deja!
Felicitari pentru dormitul la el in patut, singurel!!!!! Chiar ca bine zici: mare lucru mare!!! Eu sunt cea mai fericita mamica de cateva luni incoace de cand il pun in patut si se culca singur....!
Mai si Alesio face figuri la luatul medicamentelor, dar de cand a vazut ca n-are incotro vine cumintel, deschide gurita, ii bag siropelul cu pricina(asta cand era bolnav cu antibiotic, panadol, sirop pt tuse, si ceva pt diaree) il inghite, baga o stramatura de ma face sa mor de ras si repetam figura.La sfarist zice: gua apa, adica sa-i dau o gura de apa!

Am pus niste poze noi cu porcusorul meu care ieri a cazut in ditamai baltoiul din fata blocului...!Sunt in albumul de pe Yahoo!

Pupici!

Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump

Mergi la inceput

Cristia, cum ai facut cu patutul? Am o intrebare: cum adorm copiii vostri? Ca Ilinca tot in brate adoarme seara, sa ne auziti ce mai cantam ( si tati si eu) si ce ne mai plimbam prin casa seara...facem km buni...Dupa ce adoarme o punem in patut si doarme cateva ore, cateodata pana aproape de dimineata, si la un mement dat se trezeste si vrea in patul mare....Nu stiu cum sa fac sa o adorm direct in patutul ei si sa o dezvat sa mai vina in patul mare...

Si mai am o problema si mai mare ( parca sa zic ca am mai scris despre asta, dar nu mai stiu sigur....deci fiti ingaduitoare...): Ilinca isi suge degetul cand adoarme si putin dupa, apoi il scoate, peste noapte, si il suge din nou spre dimineata. Partea proasta e ca si-a facut deja o batatura pe degetul mare, are rosu in jurul unghiei si, ce e cel mai rau, e ca mi se pare ca deja un incisiv e mai in fata decat celalat!!!!Ce ma fac? Am incercat sa ii pun un ursulet in brate, dupa ce adoarme si o pun in patut, ca sa ii ocup mainile, dar nu a tinut.Azi i-am cumparat o suzeta, sa vad daca reusesc sa i-o dau dupa ce adoarme....Nu stiu. Chiar ma gandesc sa vorbesc cu un psiholog...poate ca ii lipseste ceva, m-am tot gandit, dar nu stiu ce...

Cristia
, cu intarcatul cum ai facut? Am o prietena care vrea sa isi intarce fetita de un an si nu prea stie cum...Am inteles ca i-a dat ginecologul si niste pastile, care sa ii inhibe secretia de lapte...La tine cum a fost?

Patrice si Ilinca

Mergi la inceput

a, si inca ceva: chestia cu suptul degetului a aparut de cateva luni, inainte de care nici nu stia ce e aia o suzeta, macar. Nu a folosit asa ceva...

Patrice si Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellen spune:

Pufy, Cristia .

Cristiana, eu sunt interesata de transbordare ca noi nu am reusit inca. Ma rog, la noi mai intervin si bunicile care se crizeaza cand o aud pe mandra plangand chiar si o secunda si nu prea reusim nici cum sa o facem sa doarma in patutul ei, asa ca eu sunt interesata de orice metoda

La capitolul luat pastilute si siropele noi, slava Domnului, stam bine. Chiar cand ne vede pe noi ca luam cate o pastila ne arata ca vrea si ea

Mergi la inceput

Patricia eu il pun in patutul lui si ies din camera.Iar dc ii e somn adoarme imediat, dc nu atunci incepe sa cante, povesteste cu animalele lipite pe pereti, se foieste, se rasuceste ....si o ora face asa , dar in final adoarme fara urlete!
Dar la inceput a fost cam nasol....urla si jumate de ora, dupa care a vazut ca-s nebuna si nu are cu cine se pune asa ca a cedat si a priceput ca trebuie sa doarma(la inceput l-am lasat sa urle dar numai la amiaza, apoi cand s-a mai calmat am procedat asa si noapte si acum avem succes deplin!).

Pupici!

Pagina Alesio
Poze Yahoo

Mergi la inceput