Ce simtiti cand cresc?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tanaion spune:

Baietelul meu abia are 4 ani si jumatate, dar m-a atras tare mult subiectul vostru pentru ca deja si eu simt ca parca a crescut prea repede.
Kuki si pe mine m-ai facut sa-mi dea lacrimile. Si eu ca si craciuniza intru des pe la sectiunea bebelusilor pentru ca vreau sa retraiesc alaturi de proaspetele mamici primele mele experiente de mamica. Tare mi-e dor de perioada de bebelus si tare-mi pare rau ca atunci nu am trait-o pe deplin si nu m-am bucurat asa cum ar fi trebuit de fiecare clipa. Eram insa mereu ingrijorata si stresata ca nu sunt mamica perfecta.
Si ma gandesc la mine in adolescenta ca eram tare rece cu ai mei parinti, aveam deja fumuri de domnisoara, nu-mi placeau tandreturile alor mei fata de mine, mai ales daca mai vedea cineva si imi dau seama ca probabil asa se va intampla si cu fiu-miu.
Pe de alta parte fetelor trebuie sa fiti fericite ca aveti asa copii buni, iar pe tine adrienne sunt sigura ca atunci cand va sta singur si va te va aprecia si va aprecia ceea ce ai facut pentru el.

Tana

Mergi la inceput