Stie cineva ceva de gradinita ADAKINDERGARDEN??
Raspunsuri - Pagina 2
Karina spune:
Preturile sint valabile pina la 01.01.2007 cind le vor actualiza cu rata inflatiei.
In rest numai bune despre aceasta gradinita. Pentru grupa mica si mijlocie, cladirea este pe Ernest Juvara 18 (exact in spatele benzinariei de la intersectia Splaiul independentei cu Cotroceni-ul. Patronul a facut gradinita pt. fata lui, care acum e la scoala (tot Ada Kindergarten). Pt grupa mare si pt. scoala cladirea se afla pe str. Carol Davila.
Asta e parerea mea, dar tu faci cum crezi ca e mai bine
Karina + Bogdanel
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">Ajutati-l pe Mihaita !
olivia_hqp spune:
Este foarte intersant ce scrieti voi, am ramas fara cuvinte. Acum sa va spun de ce: Eu cand am fost la ADA mi-au spus ca taxa pentru program lung este de 12 milioane. Nici numai stiu ce sa cred...
Deja e prea mult pentru mine. Ma gandeam ca am gasit si eu o gradinita mai buna, dar se pare ca m-am inselat. Se pare ca ei spun taxele dupa ureche si ce e mai aiurea este faptul ca eu am dat deja avansul. O sa ma duc sa-i intreb ce se intampla.
Va multumesc
olivia_hqp spune:
Am sunat la gradinita si se pare ca am inteles gresit, asa ca taxa pentru program lung este 11 milioane. E greseala mea si imi cer scuze pentru ca v-am informat gresit.
ruxaku spune:
Ma bucur ca exista subiect pe tema asta ca daca nu il deschideam eu! Si eu vreau sa-mi inscriu fetita de 2 ani(in septembrie) din toamna. Am vizitat gradinita si mi s-a parut OK. Camerele sunt cam mici, e adevarat, si nu sunt prea impacata cu faptul ca dorm in aceeasi camera in care se joaca, dar am senzatia ca toate gradinitele sunt asa, sau cel putin cele din zona - Olga Gudyn e la fel. Am aflat si eu tarifele telefonic dar nu am fost inca la vizita "oficiala" asa cum am fost invitata. A fost cineva? Poate da relatii despre ce i s-a spus in plus?