Stie cineva ceva de gradinita ADAKINDERGARDEN??
Daca exista cineva care are copilul la gradinita Adakindergarden sa-mi spuna si mie cum a evoluat copilul si daca se simte bine in aceasta gradinita. Va multumesc!
Raspunsuri
Gabrielama spune:
Olivia,
eu nu am copilul acolo, dar am o colega care are ambii copii acolo - copilul 1 a mers la gradi si acum este in clasa 1 acolo (caci au si scoala) si copilul 2 e acum la gradi. Stiu ca ea este foarte multumita (dovada ca ambii copii sunt acolo) si ca si copiii sunt incantati.
Stiu ca au sistem ce iti permite sa vezi de oriunde, pe Net, ce fac acolo.
Gabi
olivia_hqp spune:
Buna gabriela,
Raspunsul tau m-a ajutat sa iau o decizie si m-am hotarat sa o inscriu aici si sper sa fie bine.Faptul ca au camere video peste tot si ca o pot vedea oricand m-a incantat foarte mult.
Mii de multumiri!!
Parvutoiu Anca spune:
wow, imi place ce citesc...
UNDE este aceasta gradinita, in ce zona ???, si
Are predare in limba germana sau se face intensiv germana ???
Thanks fetelor,
bye,
Anca si bebe ANTO
aissa spune:
Fetelor puteti sa-mi spuneti cat sunt taxele (eventual pe PM)? Am dat un mail si raspunsul consta doar in invitatia de a vizita gradinita. Mi-e destul de greu sa ajung numai pentru a afla cat costa, si cum bugetul meu e limitat am decis sa nu vizitez decat ce se incadreaza ca pret in ce imi permit. Nu de alta, dar pe urma as face sigur comparatii si mi-e mai greu sa ma decid.
Cristina si Ale (30.09.2004)
anemona spune:
Eu am vb la telefon si am aflat ca la prog lung taxa este de 11 mil (sper ca am retinut bine, ca a trecut ceva timp de atunci). Oricum, ceva pe aici.
aissa spune:
Mersi mult Anemona. Sunasem si eu alataieri la telefoanele de pe site dar nu a raspuns nimeni asa ca recursesem la mail.
Cristina si Ale (30.09.2004)
Elyante spune:
Am vizitat gradinita saptamina trecuta. A fost prima gradinita pe care am vizitat-o si prima impresie a fost pozitiva. Camerele mi s-au parut un pic cam micute dar nu aveam suport pentru comparatii cu alte gradinite. Imediat dupa vizita la Ada am fost la Happy Univers si asa am putut sa imi fac si eu o idee comparindu-le. Happy Univers nu mi-a placut de loc din multe puncte de vedere. Ar fi trebuit sa vad si Olga Gudynn tot din Cotroceni imediat dupa dar m-au sunat sa-mi reprogramez vizita ca aveau nu stiu ce program in desfasurare si gradinita era inchisa vizitatorilor. Ideea e ca intre cele doua, Ada mi s-a parut net superioara din multe puncte de vedere (inclusiv tarife). Programul scurt (numai cu mic dejun, fara masa de prinz) este de 8 milionane. Cel cu masa de prinz este de 9 milioane iar cel lung este de 11 milioane. La Happy Univers tariful pentru programul cu masa de prinz este de 6.500.000. De celalalte tarife nu stiu ca n-am mai intrebat.
Elyante spune:
Am uitat sa precizez pentru Anca: Ada este cu predare in limba engleza. Se numesc Kindergarten dintr-o eroare a unui functionar la inregistrarea gradinitei.