Steaua - Rapid, sfert de finala al Cupei UEFA
Raspunsuri - Pagina 8
AYUMI spune:
Si eu vreau sa vad meciul!Pe net se poate urmari undeva live???
Bianca
http://community.webshots.com/user/ayumi118
laureta spune:
1-1
Laureta si galusca Inisa(10 iunie 2004)
www.denis-toderici.com/index.htm" target="_blank">Teledon pentru Denis-5 euro
iren spune:
Baaa, ce noroc kior avu Rapidu sa dea gol...
Da nu ma las...Hai Steaua!!!
Io shi plozii turbulentzi
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
CristinaT spune:
Of ce ghinion!!!!!! HAI STEAUA!
www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank">6 ani - 14 februarie 2006
zuzunaki spune:
quote:
Originally posted by zuzunaki
Steaua e o echipa mai buna insa Rapid a trecut de adversari mult mai "grei" decat Steaua.
Fiind in deplasare cu siguranta Steaua va incerca sa inscrie,sa aiba un avantaj in fata pt meciul retur.
Pronostic:1-1.
In afara de DSF nu mai transmite alt post nemtesc?(dar din cele grecesti are cineva habar?)
Moamaaaaaaa ce v-am zis!Cu argumente logice,nu asha orisicum
Anderra spune:
Elise, nu joaca azi prelungiri, pentru ca e mansa dubla, adicatelea ... pe 6 aprilie joaca returul pe lia manoliu ,casa provizorie a Stelei.
nushulica spune:
1-1!!! pacat ar fi putut castiga steaua! a avut sanse mari dar dica m-a enervat rau de tot a jucat prost
Nushulica si finutza Ingrid(11.12.2005)
Camelia spune:
Meciul a fost echilibrat.Steaua a dominat prima repriza, Rapidul pe cea de a doua.Ambele echipe au jucat un fotbal de calitate.Regret enorm ca doar una dintre ele se va putea califica.Amandoua merita sa mearga mai departe.
Tinteste spre luna. Chiar daca nu reusesti, macar vei fi printre stele.
Catalin spune:
quote:
Originally posted by nushulica
1-1!!! pacat ar fi putut castiga steaua! a avut sanse mari dar dica m-a enervat rau de tot a jucat prost
Nushulica si finutza Ingrid(11.12.2005)
Dica a jucat prost? Cu exceptia greselilor lui Ghionea si a lui Carlos (care nu au jucat deloc rau in restul meciului), toata echipa Stelei a jucat excelent. Dica si-a facut treaba aproape fara cusur, ba chiar i s-a anulat un gol, zic eu, valabil. Parerea mea.
Eu sunt multumit de meci si de cum a jucat Steaua si sper din tot sufletul ca joia viitoare sa se califice in semifinale dupa 17 ani de la ultima performanta similara.
FORZA STEAUA!
Catalin
Think pink!