Steaua - Rapid, sfert de finala al Cupei UEFA
Raspunsuri - Pagina 9
Sabina spune:
citat ,auzit la stiri in timp ce un preten isi bea cafeaua:
Fotbalul nu este o stiinta exacta!
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
DARAEL spune:
quote:
Originally posted by Sabina
citat ,auzit la stiri in timp ce un preten isi bea cafeaua:
Fotbalul nu este o stiinta exacta!
Vai... cat este de adevarat.....
Am crezut ca pot sa iau ceva banuti de la pariuri sportive dar egalul aista m-a saracit !
Adrian
http://www.geocities.com/dara2el/
6 tehnici in asteptarea lui BB mic
“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT
irlandeza spune:
Bravo steaua , si Rapid.
Saptamana viitoare sper sa se califice Steaua.
Noi 2 singurei
soma spune:
nu, nu . ai scris bine, poate chiar steaua e mai nimeric
asa bafta, sa dai gol in min 4...numai la jiji se poate. la cat kk a mancat..
Happiness_4_us spune:
Asta e, se putea si mai rau. Vedem si noi acum pe Eurosport inregistrarea, dau secvente din meci.
Hai Steauaaaaaaa!!!!!!
Nana Motoc
SunSmile spune:
Soma nu ca as fi eu stelista d'aia nebuna, DAR STEAUA nu inseamna jiji, teia sponte, mm sau altii! Steaua sunt baietii aceia minunati, care au adus nenumarate bucurii....macar fanilor lor, daca ceilalti sunt neutri. Asa ca asta e un subiect unde NU cred ca are rost sa jugnim. Noi ne incurajam favoritii, nu ne uram adversarii! HAI Steaua! Bravo si Rapidului...si o spun eu, infocata pana la Dumnezeu! Sa fim mandri ca am dat o lectie de fotbal si de public civilizat Europei! Hai baieti!
quote:
Originally posted by soma
Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE
herra spune:
quote:
Originally posted by soma
ti s-a parut un subiect in care se vrea compensarea faptului ca nu s-au batut fanii aseara?!
daca vrei sa vorbim de bafta, sa vorbim de calificarea Rapidului in sferturi, cu acel modest 1-3, chiar si mie mi-a tremurat posteriorul pentru ei!
ratusca1977 spune:
Steaua a aratat Romaniei aseara ca este cea mai buna echipa romaneasca, ce sa caute Rapidul in semifinale cu jocul ala de doi lei?? Pai nu au fost in stare nici pase simple sa dea...in fine pe Lia o sa se convinga toti ca STEAUA e THE BEST. Iar golul 2 al Stelei nici acum nu imi dau seama de ce a fost anulat. Comentatorii Antenei au fost execrabili, se vedea ca e postul lui Voiculescu, adica PC, adica Copos, hotomanul....
FORTZA STEAUA!!!
danielac spune:
Steaua e cea mai buna echipa din Romania!!! a fost si este si va fi!
Fetita mea Diana-Maria, nascuta pe 24.10.2001
http://www.babiesonline.com/babies/f/fatamea
Paginuta personala DC:
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=danielac