Mamografie
Buna ziua la toata lumea!
Am si eu o intrebare...cam de cand ar trebui sa se faca o mamografie bilaterala? Ma refer la varsta?Si din cat in cat timp...
Raspunsuri
vanessa ionescu spune:
e indicata cam dupa 35-40 de ani. si din an in an se zice. dar totusi e o iradiere. un dr mi-a zis ca mai indicat e sa faci markari tumorali.se fac din sange. eu am facut anul trecut mamografie si anul asta parca asi fi tentata sa fac markari.
Vanessa, Andutu (30.07.1997)si Catalin (13.06.2004)
light spune:
Mamografie nu se face mai des de o data pe an si e de preferat dupa 35-40 de ani.In ce situatie se fac markarile si ce reprezinta? O ecografie nu e buna? Eu ma gadneam sa fac ecografie ptr ca am avut niste chistulete acum 2 ani depistate la mamografie, iar anul trecut la ecografie nu s-au mai vazut si vreau sa repet ecografia acum. Stie cineva daca la Pol cu plata nr. 3 se fac ecografii mamare?
mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasteriiwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66122" target="_blank">Haideti sa militam PENTRU APLICAREA LEGII IMPOTRIVA FUMATULUI IN SPATIILE PUBLICE, sa facem ceva pentru copiii nostri!!! desene noi
CristinnaP spune:
Da, se face eco mamar la Policlinica cu plata nr. 3! Si e acolo o Dr. FF. buna- Gabriela Popescu. Ti-o recomand cu multa caldura!
Mai recomand si pe prof. Mihai Lesaru (Medicover Victoriei) m-a scapat de teroare si de o mamografie inutila! Vezi ca am mai postat si eu niste subiecte anul trecut-de ex. Mamografia pana in 30 de ani? Eram disperata- acum, cu ceai am scapat si uite ca sunt tare bine!
Multa sanatate!!!
light spune:
Cristina multumesc pentru sfaturi!
mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasteriiwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66122" target="_blank">Haideti sa militam PENTRU APLICAREA LEGII IMPOTRIVA FUMATULUI IN SPATIILE PUBLICE, sa facem ceva pentru copiii nostri!!! desene noi
ingridnen spune:
Cristina, ce specialitate are Dr. Mihai Lesaru de la Medicover Victoriei ? Eu am fost ieri la ecografie acolo, la D-na Dr.Uta, in cadrul controlului anual (am card de la firma). Aveam din cand in cand dureri in zona axilara stanga si pentru ca in trecut am mai avut ceva probleme la sanul stang, medicul generalist mi-a recomandat ecografie la sani. Si D-na dr a zis ca se vad intr-adevar niste ganglioni ceva mariti, insa la san nu sant modificari. Nici nu stiu ce sa fac mai departe, cert e ca mi-a "bagat un cui" cum se zice...
Am uitat sa specific: am 40 de ani...
Ingrid si Cristi 3 ani si 1 luna
ingridnen spune:
Cristina, spuyne-mi si mie te rog ce ceaiuri ai folosit...
Multumesc
Ingrid si Cristi 3 ani si 1 luna
CristinnaP spune:
Salutare!
Mii de scuze ca n-am mai raspuns in ultima vreme!
Asadar:
Prof. Mihai Lesaru e senolog-deci expert mai bun ca el nu prea cred sa mai gasesti....tipul e super, si ca dr. si ca om. Iti explica ce si cum, iti recomanda ce e necesar, nu ce ar avea nu stiu ce clinica nevoie sa taxeze ca servicii....ii dau nota 10!
Ceaiul> l-am luat si eu de pe forum-vedeti postari la Fibroadenoame axilare (Pe femina intim)- ca sa nu ma repet! A facut minuni, am scapat de mastita. Prof. Lesaru a fost de acord ca galbenelele sunt un bun antiinflmator si mi-a recomandat si unguent, 10 zile inainte de ciclu....
pot sa spun ca am scapat de toate problemele dupa 2 luni si 1/2 de baut ceai si 10 zile de unguent...
Au trecut 4 luni de atunci si nu mai am probleme.
Succes!
ps. daca nu gasiti ceaiul, dati-mi un PM, ceva....
CristinnaP spune:
gata, revin cu unul dintre raspunsurile de la Fibroadenoame (pag. 18 sau 19 pe Femina)
Fetelor, la mine incepe sa fie binisor...nu mai m-au durut sanii in ultimele zile! E bun ceaiul, am de gand sa-l beau pana la capat. Puteti sa-l incercati si voi, nu face rau, numai bine> mie mi-a vindecat in 2 sapt. de cand il beau si stomacul (cu antecedente gastrita+ tone de antibiotice si antiinflamatoare in ultimele 3 luni!!!)Reteta am luat-o de pe forum si este urmatoarea>
300 g galbenele
100 g coada-soricelului
100 g urzica
Se amesteca bine plantele si se beau 2 l de ceai pe zi, timp de 2-3 luni.
Se foloseste o lingurita cu varf de planta la 250 ml (o cana) de apa. Ceaiul nu se tine in sticle din plastic sau metal!!!!!
Succes si sanatate multa!!
si fara bluze sau sutiene de plastic, lycra si alte chestii sintetice! Fara prea multa sare in dieta, cimicale, cola si cafea (daca poti renunta la ele, e excelent!)