buna!
as vrea sa mai cunosc parintzi care au copiii la aceasta gradinitza. ma gandesc ca ar fi bine sa ne cunoastem intre noi si, impreuna, sa incercam sa imbunatatzim lucrurile.
in general eu sunt multumita, dar....de ex. la grupa mica (unde e si fetitza mea) in fiecare dimineatza telivizorul e deschis pe jetix si nu va zic ce desene animate ruleaza. ma gandesc ca daca ma duc eu sa-i spun educatoarei nu prea ma baga in seama. dar daca am fi mai multi...altfel se pune problema.
oricum, mie mi se pare benefic sa ne cunoastem intre noi. asa ca....va astept aici (pentru inceput).
oana
Buna!
Eu doresc sa o inscriu din toamna pe Maysa...deci acum nu am cum sa te ajut...insa ma intereseaza sa stiu cam cum se inscriu copii aici...Cam cat de "atenta" ar trebui sa fiu???
Am intzeles ca inscrierile incep pe 19 iunie...se practica liste de asteptare?...
Eu am fost intr-o vizita inopinanta, pe la pranz, intr-o plimbare, dupa parc...si eram ushor murdarita de Maysa cu noroi pe geaca...nu m-am gandit atunci...insa am fost tratata in viteza de directoare...cred ca a contat aspectul meu in "evaluarea" mea...
Si sunt de acord cu tine, cu Jetix...poate un Minimax ar fi mai acceptabil!
Pupici si daca poti sa-mi raspunzi, as fi bucuroasa!
RAmona (sapt. a 13-a)
Ramona si
Maysa (27 ianuarie 2004)
Poze cu Maysa-"Duracell"
Ramona, ai reusit s-o inscrii pe Maysa la gradinita aceasta? Ma intereseaza impresiile tale, daca esti multumita, noi stam f. aproape de aceasta gradinita si ne apropiem cu repeziciune de virsta de 3 ani. ![]()
------------------
Numai bine,
Natalia si Vlad
Poze