Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (19)
Raspunsuri - Pagina 11
teolinda spune:
OOO bun, MONI hai ca dormi si tu macar pana la 5 daca zici ca s-a culcat acum, nu?
LILIANA si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)
teolinda spune:
Si mie mi-au oprit caldura desi avem repartitoare. Chiar nu inteleg de ce opresc ei daca sunt repartitoare. Am cam 22-23grade. Nu e grav. Ziceau ca noaptea dau drumul dar vad ca sunt reci caloriferele si sper sa nu imi inghete papanasul. I-am pus si body si salopeta si paturica mai grosuta.
Daca opresc astia caldura de-acum.. e clar ca ma mut la curte daca tot trebuie sa folosesc electic. Ideea e sa reparam sambata teava aia care a distrus-o gerul din iarna.
LILIANA si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)
Denisam spune:
Linda- te-am chemat pe mess in conferintza, nu-ti mereg mess-ul?
Denisa
Denisa ');si Emma Andreea (17 Ian.2006)
Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!
monica70 spune:
TEOLINDA ai ragione
SUnt cu URSULINA si DENISA la conferintza
vad ca la tine nu merge!
MONI care DIANA (01.01.2006)
Ingrid S spune:
Ceau fetelor!
A mancat bine (90 ml) si temperatura este de 37 cu 3, i-am pus un paracetamol supozitor pt orice eventualitate. Sper sa nu faca febra sau altfel de reactii. Oricum a urlat toata ziua din cauza colicilor, mai rau decat de la vaccin. Abia spre seara a adormit un pic. Eu uitasem sa-i dau Bonnisan ..
J.G, vaccinul mi l-a comandat pediatra de o luna de zile, l-am platit si urmeaza celelalte 2, de la 4 si respectiv, 6 luni. Mi se pare ok pana acuma, nu era decat o singura injectie, la vaccinul gratuit sunt 2 plus picaturile pe gura, de ce sa o chinui?
Giova, daca scapa noaptea asta...nu mai am probleme. Ea n-a facut febra de cand s-a nascut, doar n-o sa inceapa tocmai azi..
Dupa ziua asta sunt nauca de cap, ma duc la culcarica.
Va fetelor!
Ingrid S si Diana
nicoleta raducu spune:
'Neatza,dragutele....
Am facut si noi ochi...Dupa o noapte de tzitzileala....
Cind o laudam ca doarme noaptea...iar mi s-a trezit la 2 ore....tzitzileala..si somn...deja pe la 2 am pus-o linga mine,in pat...ca faceam naveta la patut...
Teoretic,azi cik ne vine tanti doctora...sa planificam si vaccinul...
Mi-a zis ca trebuie sa sarim de 4 kile..ca sa-l facem...si cum am sarit...se apropie....
Ingrid...sper ca a fost ok azi-noapte...
LA MULTI ANI.......voi azi faceti 2 luni....Sunteti mai mari cu o zi ca noi....
Anda...cum apare Marius acasa...va zic cum e cu intretinerea....e plecat in delegatie..azi vine...
Gio,Moni,Mire,Janina,Cata,Denisa,Irina,Bee,Ioana,Liliana...si restul fetelor...
Nicole si Daria Sofia
utocatalina spune:
Neata..si noi cam in greva foamei...ca ieri s-a culcat la 21 dupa masa de la 20, nu mare lucru...peste noapte a papat la 3 dar s-a vaitat nitel ca nu putea sa faca kk, asa ca i-am bagat supozitor..de fapt cum i-l bagam cum facea nitel si tot asa...las ca azi ii dau sucul de mere si o rezolv ...de dim. la 7:30 am incercat sa o trezesc sa pape, dar a papat numai 40, asa ca m-am muls vreo 100 si l-am pus la frigider si astept sa faca ochi sa o provoc cu el...
Cum e fetelor vremea afara? Vintul bate tot tare? Pina la urma cine s-a incumetat sa iasa ieri? Cum era?
Nicole cind vine doctorita ca poate facem azi ce n-am facut ieri!
La multi ani pentru Diana si Razvan Nicolae! Multe multe luni si ani inainte!
mamicuta de ciresica
Ciresica Bianca
nicoleta raducu spune:
Cata..iar nu merge mess-ul?
Dr vine pe la 13..dar nu e sigur..ma anunta.....
Eu dau putin cu aspiratorul ...sterg praful...am pus o fasolica la fiert..ca tin post ...miercurea si vinerea...ca vreau sa ma impartasesc...si dupa..daca e frumos..si nu mai bate vintul..as lua-o inspre plimbarica..pe la 11...
Ca la 12-12,30 sa fiu in casa...pt papa...Desi i-am mai luat si bibe in parc...si a papat chiar mai bine afara...
Vedem cum e vremea...
Eu am messul deschis..Dai buzz...
Nicole si Daria Sofia