Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (19)
Raspunsuri - Pagina 12
anasebe spune:
'Neata gagici!
Iaca si noi pe aici, azi nu cred ca apuc sa stau pe forum prea mult. Tre' sa-l scot pe bb afara ca sa adoarma si apoi vine bunica mea pe aici, asa ca tre' sa fac conversatie.
Va urez o zi minunata!
ana sebe + tiberiu
poze tiberiu stefan: http://photos.yahoo.com/ana_sebe
pisoi3 spune:
Neata fetelor
Ne treziram si noi in creierii noptii ca si noi ca italienii, galagiosi, m-am apucat sa vorbesc cu sotul meu de dimineata pe la 6, si tot radeam si ne tachinam pana am trezit copilul. Cum a iesit sotul pe usa, cum s-a trezit copilul, si de atunci nu am mai dormit De cand s-a trezit a supt, pe urma a ras la albinuta, la mine, la matze, a admirat peretii si tot asa, acum dormiteaza da' cine mai poate sa doarma acum ca trebuie sa il imbrac si sa plecam la prietena mea, mergem la plimbare in Tineretului sau in Botanica, nu stiu sigur, i-am zis sa aleaga.
Ma fetelor, ce mi-e dor de perioada de dinainte de bebe, cand dormeam cat voiam io, nu trebuia sa ma trezesc la alaptat, nu ma miorlaia nimeni in afara de matze da' astea nu mieunau pana nu ma trezeam io, dormeam ca un purcel, acu' s-au dus naibii somnul si linistea mea! Nu dati cu rosii, da' voua nu vi se mai intampla sa va amintiti cu nostalgie de perioada cand nu aveati griji si faceati doar ce vroiati voi? Ca mie mi-e un dor...
Ufff! Ce misto era, faceam doar ce vroiam io!
Nicole, merci ca il intrebi pe sotul tau. Pupicei tie si placinticii.
Moni, pai sa stii ca iese Di sportiva, la cat de miscacioasa e, la fel e si al meu, parca are motoras, asa misca. Pupici la amandoua.
Liliana, sper ca nu i-a fost frig papanasului azi noapte, pupici la amandoi.
Ma duc sa imbrac ratonul.
Pup fetele
Anda si bebe Mark (16.01.2006)
toujours optimiste
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;52;46/st/20060116/n/Mark+-+Victor/dt/8/k/44f2/age.png
Pozici:
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/gatita_pequena2004/my_photos
anasebe spune:
Aoleu Anda! Ce vremuri bune. Sa dormi cat vrei, fara se deranjeze nimeni, fara stai cu titele pe afara. Urla bb, va las
ana sebe + tiberiu
poze tiberiu stefan: http://photos.yahoo.com/ana_sebe
monica70 spune:
Buna fetele!
Anda...si eu incerc s-o adorm sa mai dorm macar o ora...dar are o energie dimineata!
Linda pai Diana s-a trezit cu ceva muci si parca tuseste! Ca ieri n-a fost deloc caldura aici,cred ca merg si ii fac un scandal monstru administratorului! Pentru ce dracu am dat bani pe repartitoare? Sa opreasca ei caldura din pivnita? Noaptea a dat ,dar ce folos? In dormitot e cald...Ieri in camera de zi as mai fi dat drumul un pic,plus la baie!Acum trebuie sa aduc si eu caloriferul electric... ca mie imi trebuie cald la baie pe la 7-8 nu la miezul noptii!
ANASEBE,CATA,NICO..pusi
Si la restul ma lupt u zambilica,dar parca vad ca pe cand adoarme imi trece somnul cu totul...
MONI care DIANA (01.01.2006)
pisoi3 spune:
Ana si Moni, vad ca nu sunt singura, deja ma simt mai bine ca mai gandeste si altcineva ca mine.
Mi-am schimbat titulatura.
Anda si bebe Mark (16.01.2006)
toujours optimiste
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;52;46/st/20060116/n/Mark+-+Victor/dt/8/k/44f2/age.png
Pozici:
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/gatita_pequena2004/my_photos
nicoleta raducu spune:
Mai gagici de Bucuresti...ia mai bagati-va mintile in cap...si hai s-o punem de-o intilneala...
Pai ce...eu vreau partiuri in gasca...cu toti bebelinii...cind om mai creste putin...adicatelea degeaba am suferit,ne-am bucurat..ne-am suparat..aici...?????Si cind zic gasca..ma refer la toata trupa,nene...nu numai bucurestenii...
Asa ca..economisiti de-acum..ca la 1 an..poate o punem de-o intilneala....de aia...adevarata...
Cu cazarea..ne descurcam noi...ne cazam unii pe altii..nu-i bai..ce ziceti???
Vad ca iese soarele..Uraaaaaa...Sa iesim afara...
Nicole si Daria Sofia
nicoleta raducu spune:
Cred ca si noi suntem in "greva" ...In dimineata asta..a papat...mai nimic...
In schimb trage la suzy..de nu pot sa cred...
Nicole si Daria Sofia
""Dumnezeu ne poate darui lucruri mari si negraite, dar noi ne ocupam de nimicuri "
teolinda spune:
Buna dimineata!
Ce soare frumos si nici macar adiere de vant. Dupa pranz o tulim afara cateva ore bune....
MONI - aseara cica au dat caldura peste noapte... pe la ora 11 erau caloriferele amortite cat sa nu iti inghete mana pe ele. Si eu tot la baie vreau 26grade ca in rest.. nu-i bai . Desi aveam umidificatorul bagat, iar asta mai face un grad de caldura, pe la 1 noaptea erau doar 23grade in camera deci iti dai seama ce calorifere calde aveam.
Pe bune ca nu-i inteleg pe administratorii astia nebuni care opresc caldura. Vin babele si mosii peste ei sa opreasca.
Aseara Robert batea din picioare sa ne mutam la curte... ca sa ne hotaram mai repede... deci adio net, o sa vb la tel. Apropos eu nu mai gasesc lista aia cu tel in contul comun.
INGRID - ma bucur ca ati trecut cu bine noaptea peste vaccin.
ANDA- "mama de gradina zoologica"? Pai Tatiana ce sa mai zica?Plimbare placuta ca vad ca v-ati programat traseu lung astazi. Mark. Si.. n-a inghetat papanasul azi-noapte.
NICOLE - o punem de intalneala ... dar stai sa imi iau un carut mai pliabil cat sa imi incapa in masina ca sa pot plimba si eu papanasul in parc la intalneala. Poate ne intalnim de ziua copilului undeva. Eu stiam ca daca alaptezi si daca esti insarcinata nu trebuie sa ti post. Iar fasolea cu alaptatul nu stiu cum se imbina. Oricum tu stii cel mai bine. Asteptam cu interes decizia cu "bebelasii la intretinere"
CATA - iar te plangi de Bia ca e grevista si sapt viitoare mai pui o poza cu un pliu in plus?
Pe mine nu ma deranjeaza Nicolas ca nu mai pot face mare lucru prin casa... oricum cand eram la serviciu ajungeam atat de tarziu acasa ca nu mai apucam sa fac mare lucru iar de un aspirator imi fac eu timp pana la urma. La cumparaturi de una singura o sa pot pleca de-acum pt ca mi-am facut deja curaj sa mergem cu masina amandoi si imi voi lua marsupiul si il voi pune acolo... mai rau e ca nu pot sa ma aplec/intind sa iau marfa de pe raft.
MONI - da-i un pupic Dianei ... cea mai sportiva dintre gagicute. Parca o si vad ca ma uit la Nicolas care baga abdomene la greu si pedaleaza neincetat si ma gandesc la ce povesteti tu.
La ce ora ti s-a trezit printesa dupa ce a adormit la 11 aseara? Nicolas si-a revenit si s-a trezit .. nu stiu la cat ca Robert l-a gasit jucandu-se si hlizindu-se la uruletii din patut azi pe la 8.
IRINA - salutari lui fratelo.Cum s-a comportat aseara la meci?
Fug sa mai strang prin casa cate ceva ca papanasul e la somnul de frumusete.
Revin si va doresc o zi frumoasa!
LILIANA si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)
utocatalina spune:
Teolinda macar sa fie asa ca nu m-ar deranja! Vezi ca ti-am scris un mail referitor la calciu! Si noi o sa o tulim afara..Nico la cit iesi, ca nu stiu daca coincid programele...iara!
mamicuta de ciresica
Ciresica Bianca
Giova spune:
Neatza!!!
Nico buna treaba, dar eu as zice sa ne intalnim pe teren netru. sa mergem intr-un weekend la munte de ex. Ce super ar fi.
Cata zi-mi si mie te rog cum ai facut sa apar poza aia cu Bia la album? caci nu e prima din album. si eu vreau sa-i apara o poza lui Marco si habar n-am.
Anda au fost vremuri bune, care din pacate nu se mai intorc .Poate sunt putin egosita, dar eram numai noi 2, nu ne deranja nimeni, ce misto era.....
Liliana cum e cu caldura? a inghetat papanasul? deci plecati la curte in curand?m off, off.
vezi ca eu am gasit lista, caci de acolo am luat nr. tau de telefon. trebuie sa dai de vreo 2-3 ori Next, caci sunt cam multe mail-uri.
Marco nu s-a trezit la ora 24, de fapt am adormit si noi langa el. Iar a dormit cu noi in pat. si la 5 dim. s-a trezit sa pape. daca n-a mai papat de la ora 21. Vai ce somnambula eram!!! Si pe urma la ora 9 dim. din nou papa.
Mai bine il trezesc sa pape seara, ca eu nu mai am chef sa ma trezesc peste noapte.
Gio si Marco (6 ian. 2006)