Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (19)
Raspunsuri - Pagina 13
nicoleta raducu spune:
Liliana..ce o vrea Dumnezeu...nu am mincat mai nimic nepermis pina acum...si colicuti..la greu..papa si eu putina ciorbita de fasole..mai mult zeama..ca mi-e pofta......
Da de stire cind ti-ai luat carucior..Sa stii ca si al meu..intra mai greu..da' intra...
Pupam...
Nicole si Daria Sofia
""Dumnezeu ne poate darui lucruri mari si negraite, dar noi ne ocupam de nimicuri "
teolinda spune:
CATA - merci... dar unde mi l-ai trimis? ca nu-l gasesc. Biei "falcoasa, pliuroasa si cu buricutzul herniat". Eh.. am zis bine?
GIO - n-a inghetat ca a fost bine temperatura totusi , noroc ca nu s-a racit mai tare afara. De-acum cred ca nu mai are putere frigul sa se instaleze f bine. Marcolino. Ati terminat sucul de morcov? Eu i-am dat azi dim la 9:30 de morcov si dupa amiaza ii dau de mere cu struguri. Abia le asteapta. Cel putin ce de dimineata s-a invatat ca pe la µ9 si un pic sa ma miertzaie sa il dau . E super fericit si n-are rabdare sa-i bag lingurita in gura mai repede dupa ce il termina se baga la nanica. Si-asa ca ne-am facut deja un program f bine stabilit.
LILIANA si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)
Giova spune:
Referitor la carucior de vara, am vb. cu o prietena si mi-a zis ca ea are si nu l-a folosit, caci era prea grasut copilul si se tot legana in el, si a devenit cam foarte instabil. Si nici nu tine umbra cand e soare.
Al meu tot sort e, asa ca nu stiu daca are rost sa iau altul. e mai mare, mai solid, asta ca asa am vrut noi sa fie.
Ma gandesc daca mergem in Italia cum il vom purta? in marsupiu, asta ar fi singura solutie.Sau cine stie ce traznai mai luam de pe acolo. Clau e convins ca-i iau un carucior . dar ii voi luat hainite si jucarii multe. Si noua verighete si pantofi de nunta.
Gio si Marco (6 ian. 2006)
teolinda spune:
NICOLE - am vazut deja unul la Miniblu care se strange misto . Pe-asta pe care il am acum se strange intr-un fel atat de nashpa ca la mine in Matiz nu are loc de nici un fel. La sot in masina ii ocupa tot portbagajul.. deci e de jale cu el. E bun pe hartoape, e rezistent ca d-asta l-am luat sa pot sa merg pe hartoapele din Bucuresti dar in masini nu incape sau ocupa tot spatiul.Problema e ca acel carut pe care vreau sa mi-l iau acum cica e indicat de la 6 luni... ca nu se lasa pe spate pana jos... dar nici pe Nicolas nu-l mai duc perfect la orizontala, de-acum il ridic putin sa vada si el lumea inconjuratoare.
teolinda spune:
GIO o sa vezi ca nu poti fara carucior. Noi duminica am fost la curte si Robert nu a avut chef sa bage caruciorul in masina si ne-am dus doar cu scaunelul de masina iar Nicolas n-a avut chef sa doarma in el la aer dar daca eram cu caruciorul nu era nici o problema. Oricum cand o sa ma mut acolo caruciorul asta nici ca mai iesi din curte... il tin doar pt acolo iar cel nou sa stea doar in masina.
ralirali spune:
Salutare, fetelor.
Nico, eu sunt perfect de acord cu intalneala..si daca tt zicea Giova de munte, ce ziceti de Brasov?
Liliana, sa stii ca incerc sa fiu cat mai linistita, dar doua zile functioneaza una ba...sper sa ajung si eu la o constanta. Cat despre dat papa in pozitia culcata ar merge cat de cat, dar ea mai are si refluxul ala si daca nu sunt pe faza sa o ridic de tot cand vrea sa ragaie vomita tot, deci nu prea merge. papanasul.
Bee, tie ce ti-a zis tanti aia paranoica? Care ar fi soulutia pentru anorexia aia? Pupici fitoasei.
Moni, bafta in continuare cu gimnasta..vezi ca o ia pe Denisa la gym si se supara . Sunt mortale pozele..asa sta si Anastasia la Ovi pe picioare si se converseaza la greu.
Eu ma topesc toata cand incepe strumfa sa imi zambeasca si sa povesteasta atunci cand ma vede si trage niste povesti, mai nou intoarce limba in toate directiile cand face propozitii si rade in hohote cand vede ce scoate din ea.
Maraki, sunt super pozele si Angelo e un dulcic,
Am reusit ieri sa ma mai uit la poze. Mirela, sunt sunt superbe pozele din parc si Dani nu imi pare deloc micut si marait.Bianca e mortala cu rochita ei su cu bufleii.
Giova, nu sunteti sanatosi, frate..sa urcvati copilul pe masa de calcat.
Filipelul e un dulce si mi se pare ca a crescut foarte mult.
Ginerica are niste blugi de m-a topit si se portiveste motatul cu Anastasia...ea a ramas cu creasta, iar pe parti a cam chelit.
V-am pupit, merg sa dorm si eu un pic langa strumfita.
Am pus si eu cateva poze noi.
Ralu si ghemotocul Anastasia(01.01.2006)
Poze cu familionul
nicoleta raducu spune:
Lili...si cum e ala de la Miniblu?Ca bani???
Eu am un Kallos..si am aceeasi problema..dar il inghesui in asa fel..incit intra pin' la urma..si tare as face si eu o mutare...
La mine alta-i faza..inca mi-e teama sa o pun in scaunelul de masina...Am iesit numai in brate...tati conduce si eu o tin in spate..sau invers..eu soferita..tati o tine...
Doctora vine luni pin' la urma...Mai bine..sa ies afara ...
Uraaaaaaaaaaa....
Nicole si Daria Sofia
""Dumnezeu ne poate darui lucruri mari si negraite, dar noi ne ocupam de nimicuri "
Bee spune:
BUna dimineata fetele. la toate ca sunteti harnicute.
NOi suntem pregatite sa mergem la un alt doctor care sper sa ne scoata ideile proaste din cap. Sa ne tineti pumnii (macar in gand, ca stiu ca toata lumea e ocupata pana peste cap).
Teolinda, bine ca nu ti-a inghetat papanashul. Noi am trecut la faza 2 a calirii (mai ales ca Ana e rea de caldura). Noaptea la 24 de grade in casa doarme cu o pijama cu picioruse goale si paturica subtire subtire. SI doarme tare bine. Sa inteleg ca mai nou te incumeti cu papanasul singura in masina. Trebuie sa incep si eu. Sa \-mi recuperez masina de la tata si sa vezi ce ture bag (mi-e o groaza de nu mai pot). CAt despre cumparaturi noi mergem cu carutul! Am un mamut de carut care bate toate cararile, bordurile si obstacolele. UNde nu pot intra cu carutul, las fata in magazin la intrare si ma reped in viteza pana nu aud sirena. Am un marsupiu de-mi vine sa-mi dau pumni! Nici nu pot sa bag si sa scot singura fata din el. Cel mai ieftin de la Chicco (daca ne-am zgarcit).
Nicole, sa-ti priasca fasolica si sa n-aiba fata nimic tocmai de la ea. SI sa depasiti cat mai iute 4 kg, ca vaccinul e usor usor.
Ingrid, bine ca ati scapat de impunsatura si sper sa nu mai aveti alte probleme de reactii adverse.
IN alta ordine de idei, noi am facut diaree.. Or fi fermentii de vina. AM stopat pt moment si am bagat azi la masa 2 putin mucilagiu in laptic. Ieri kk de 2 ori, a 2-a oara cu mucus si apica cu seminte. Azi dimineata o data cu mucus. Ufffffff. DAr un lucru e sigur: burtica golita mai des face foame. S-a trezit minunatia asta noapte la 3 cu o foame de lup! M-a tzatzilit pana s-a plictisit (poate nu iesea cum tb laptele la ora aia cand ea n-a supt niciodata) si i-am mai dat un bibe de 120, pe care l-a halit in viteza. Apoi somnic pana la 7!. IAr tzatza+ laptic putin. LA 10 din nou papa bine si acum ma duc la tanti doctor sa-i zic ca fata nu mananca? . Ufffffffffff, macar sa fiu eu nebuna si fata sanatoasa.
irinel2005 spune:
Buna dimineata fetelor
Tocmai ce ne-am intors si noi de la cumparaturi, tati a plecat la serviciu, iar Ilinca sta in patut cu ochii pe peretii si scoate tot felul de sunete nemaiauzite.
JG, Infarix Hexa se comercializeaza doar prin SensiBlu si HelpNet. Ideea este ca de ceva vreme nu se mai gaseste. Stiu ca am cautat si eu saptaminile trecute ca sa nu o intepam pe Ilinca de doua ori (Infarix simplu, pentavalent, se gaseste). Urmau sa aduca, dar tot scirtz-scartz, am asteptat eu dar nu prea mult ca trebuia sa-i fac puiului vaccinul. Si tot n-au adus. Mai incearca. Dar iti dau un pont; nu stiu daca mai e valabil, saptamina trecuta insa era. Gasesti la Institutul Cantacuzino, numai ca trebuie sa te interesezi cum il iei de acolo. Eu nu stiu sa-ti spun pentru ca medicul meu de familie s-a ocupat si l-a luat. Eventual suna sa intrebi.
Multumim pentru sfatul cu administrarea Debridatului.
Liliana, noi am facut vaccinutul saptamina trecuta; am fost OK, nu am facut febra si nici nu am plins decit foarte putin cind ni l-a facut.
Anda, Moni, Ana, se pare ca suntem multe. Si eu imi aduc aminte cu nostalgie de perioada in care puteam sa ma misc in voie , sa merg unde vreau si sa fac ce vreau. Imi aduc aminte mai ales ca parintii nostri (buncii Ilincai) sint in Ardeal si nu avem ajutor la indemina in caz ca vrem sa iesim undeva si singuri. Asa ca o caram peste tot cu noi si mergem doar in locuri care se preteaza la asta.
Giova, sa nici nu-ti treaca prin cap sa-ti porti puiul doar in marsupiu in Italia. Eventual o ora, cel mult doua. Ca va rupe spatele. E foarte misto sa-l porti asa si mie imi place la nebunie, dar ma gindesc cu groaza ca mai pune pe ea pina la vara si o sa mor de dureri de spate. Acuma ma omoara deja. Musai iti trebuie carucior; unul pliabil.
Irinel si bebe Ilinca Ioana (9 ianuarie 2006)
teolinda spune:
NICOLE - e unul de la Chicco era 3,5 mil dar l-am vazut si pe net la magazinele de bebei on-line.
Pune fata in scaunel ca sta mai bine decat in brate.
RALU - si papanasul tot cu creasta a ramas ca pe parti a chelit, deja i-a dat parul cel nou. Anastasiei si tie putere si rabdare sa o cresti.
Noi am vrea la munte de Paste, dar sa vedem...
Mai nou papanasul a inceput sa apuce singur jucariile cand i le pun in fata si se uita la ele si le zdrangane. Imi faceam probleme ca nu e interesat de jucarii dar uite ca a venit momentul.
BEE - si eu am un marsupiu de la Chicco pe care l-am primit la botez dar e super meserias si are o dublura(cu 2 fete de vara si iarna) inauntru care se muleaza pe spatele bebicului si il tine super meserias.