Caut Gradinita!

Caut Gradinita! | Autor: paula2003

Link direct la acest mesaj

Sunt in cautarea unei gradinite si nu vor sa-mi primeasca copilul. Va rog daca ma poate cineva ajuta cu o gradinita pentru printesa mea. O duc si la privat dar sa nu fie prea scumpa. As fi foarte fericita daca ma puteti ajuta.
Caut in zonele: Eroilor, Piata Victoriei, Gara, Crangas, Militari, Dr. Taberii, P-ta Dorobanti, Unirii sau prin imprejurimile lor. Eu stau in Dr Taberii si sa pot sa o duc, nu por in Colentina sau....
Multumesc foarte frumos pentru ajutor.

Paula cu Paul & Alexandra

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tanti spune:

Paula este o gradinita langa pasapoarte(piata Romana) pe sistem waldorf, si stiu ca au, sau au avut copii ca Alexandra, dar ar trebui sa te duci cam de acum sa o inscrii, tel de la grad este
212 88 03
multa bafta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns akella spune:

paula2003, fetita mea merge la gradi in Drumul Taberei. E vorba de gradinita nr. 218, Aleea Calatis nr. 5, tel. 7774540. Da, e o gradinita de stat, dar sa stii ca e foarte curata, mancarea e buna(am mancat acolo personal, mai ales ca stiu ca pustoaica mea e tare mofturoasa), au o multime de jucarii, merg la teatru, au si o curte mare cu leagane, unde se pot juca atunci cand vremea e frumoasa etc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

tanti, la ei am fost anul trecut si am cerut scris ca nu vor sa o primeasca. Si mi-au trimis ca daca trece un test si se imbraca singura , manaca...si are peste 4 ani o primeste. Testul il da cu un psholog.
akella, la gradi asta am fost si m-au refuzat din start, nici nu au vrut sa auda, ba chiar au inceput sa ma tortureze ca e cun copil ratat, ca nu fac nimic cu el....mai avea putin si imi spunea sa o abandonez, sau sa o omor ca nu stiu ce ma asteapta....si m-a trimis la plimbare. Stau in zona si as fi vrut sa fie si aproape de casa.... mai caut, sa fie primita si acceptata, distanta nu mai conteaza asa de mult.

Multumesc mult de tot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana-oana spune:

de ce nu vor s-o primesca? e prea mica sau ce? la gradi unde e fata mea primeste si copii care au inca pampers si nu stiu singuri sa manace, sa se imbrace etc.
daca vrei amanunte, spune-mi.
gradi e pe langa tineretului, aproape de unirii.
numai bine,

O.
Om intr-adevar bun e numai acela care ar fi putut fi rau si n-a fost.
Nicolae IORGA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

Pe unde am aflat ca are copii ca Alexa...nu mai vor si altii, au destui si nu mai sunt locuri.
Am reusit la una din cartier si o primeste dupa Paste. Deocamdata program scurt, si in timp si lung.
Multumesc tuturor pentru raspunsuri.

Mergi la inceput