Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (83)
Raspunsuri - Pagina 8
BiuMil spune:
cred ca intre atatea intalniri ne-am zapacit de tot....eu cel putin
haideti sa o luam pe rand, cu inceputul, adica cine poate sa vina duminica in parc (Herastrau sau Cismigiu) cu puiutzii si cu sotii, cine doreste (dar va rog sa imi spuneti ca sa nu fie al meu singur intre doamne!)...in principiu in jur de pranz.
tangerine a propus ora 11, eu am zis ca mai devreme de 12.30-1 nu cred ca pot pt ca la 12 papam! in functie si de programul altora mai vedem...
Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005
Ioana75 spune:
Bianca, in primul rind, pe fiecare borcanash sint scrise foarte clar instructiunile de folosire a borcanashului
. Eu pe toate borcanasele am gasit scris ca se poate tine la frigider maxim 48 de ore de la data deschiderii (deci te poti intinde pe 3 zile); un lucru important e ca nu se reincalzeste continutul, deci odata ce ai incalzit o parte si bebe nu a mincat, poti sa o maninci tu.
maddy, cu sotul o rezolvi foarte simplu: il lasi sa stea cu copilul, si sigur ia o trinta bb (e inevitabil
) si atunci n-o sa-ti mai zica nimic.
Ioana, mama Mirunei (25.08.05)
BiuMil spune:
merci de raspunsuri... fparte prompteati fost!!!
Ioana
, inca nu am cumparat dar o sa ma uit
...vroiam sa stiu ca sa fac meniul pt zilele urmatoare
...
Ioana75 spune:
Bianca, mai primesti o steluta la 250
. Daca o sa-i placa fructele la borcan, o sa rada un borcanas la fiecare masa
.
mysweetest spune:
Alinam nu mai ploua dar e tare urat...tu cu cine il lasi pe Vladut cand pleci la intalnirea lunara?
Marlena & mysweetest
Alexandru *3 septembrie 2005*
uite atat de mari suntem
locca spune:
Ioana, nu trimit salvarea dar de ce vrei s-o treci la 3 mese? Si cam cat mananca Miruna la o masa? Nici nu vreau sa-mi imaginez ce scene mi-ar face Matei daca i-as face una ca asta
.
Eu as propune duminica intre 1 si 4. Nu stiu daca vine si sotul sau nu, cunoscand marfa as zice ca nu.
Nu stiu despre ai vostri (cu exceptia tatalui Radului RalucaiC), dar al meu sot ar fi mancat daca ar trebui sa stea o zi cu Matei, ar fi extenuat, epuizat, enervat si alte e-uri. E o idee buna insa sa-l lasi sa stea cu fata un pic, Maddy, ca sa vada si el ce usor poate sa cada cu el alaturi. Eu asa am facut si acum tace malc cand mai vede cate un cucui la asta mic.
Ruxandra, mama de www.hps.ro/matei" target="_blank"> Matei (13 sep. 2005)
BiuMil spune:
stiam ca la 250...da hai ca bag repede 50 de mesaje![]()
![]()
in legatura cu borca, imi puneam intrebari pentru primele zile cand o sa ii dau mai putin, de test...
de ce vrei sa o treci pe Miruna la 3 mese? ah, am vrut sa iti spunca ma "amuza" cum toate se intampla dintr-un motiv...la bona me refer, desi si prima era cat de cat ok, nu o mai aveai pe asta super de acum daca o pastrai pe aia, virusata cum era!
Ioana75 spune:
Ruxandra, miruna are 4 mese egale oareshcum: dimineata si seara peste 200 ml lapte cu un pic de cereale si la prinz si dupa amiaza cam 200 ml piureuri de legume, fructe si iaurt. Dar am citit in CC ca ar trebui sa existe 3 mese principale, si 0, 1, sau 2 gustari (deci acolo, o maslina, o atentie). Eu incerc sa-i transform programul in 3 mese cu 1 sau 2 gustari, dar miruna nu percuteaza. Eu insa nu ma las
.
marlena, imi dau si eu cu presupusul: cred ca alina lasa copilu cu boonika care i-a cumparat costumasul ala frumos alaltaieri
.

sa te intreb: de unde ai luat basmaluta Zarazei?