Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (83)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Maddy, nasol cu cazatura.
Diana ti-am trimis PM.

Inca nu am primit surpriza de la Irina...

Codruta & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)

www.euroski.go.ro" target="_blank">SCOALA SKI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

maddy, stiu ca stii, dar mai zic si eu o data: daca nu ai masuta cu piciorul ala intre picioarele fetii, pune hamurile, ca nu-i de joaca cu piticii astia care parca au baut energizante. Sper sa fie totul bine.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiuMil spune:

Nu stiu daca s-a propus ceva in legatura cu intalnirea,ca nu am apucat sa citesc, dar eu zic, tinand cont ca au trecut cam 2 saptamani de la ultima "sedinta" sa fie cam pe la jumatatea lui aprilie...apoi e si Pastele...
la ora nu ma bag sa propun pt ca eu pot in principiu oricand, numai dimineata nu
iar ca restaurant, am putea merge la City Grill...e destul de simpatic, plus ca se poate consulta meniul pe internet....

in caz ca preferati la un bar/cafenea, ceea ce ar fi mai simplu ca nu trebuie rezervare, eu stiu mai multe pe Dorobanti...incepand de la Mon Cher si terminand la As Pub (sau Club) ..

Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Sint buni aia de la city grill, le stiu cam toate felurile de mincare. Dar pe linga intilnirile de la restaurant, ne putem vedea si in parc. M-am uitat pe YM la vreme, nu o sa ploua in Buc we asta, dar o sa fie nori; deco OK de iesit cu carucioarele in parc. S-a propus herastrau si cismigiu, propuneti si o zi si o ora, si gata.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiuMil spune:

stiu ca s-a mai discutat de o mie de ori, dar spuneti-mi si mie va rog, un borcanel cu pere mancat pe jumatate il pot tine pana maine la frigi si sa mai servim din el o data? merci!

Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maddy77 spune:

Ioana,mersi.Nu stiu ce a fost in capul meu s-o las asa..am mai lasat-o fara centuri dar eram langa ea.Acum era cumintica...dar copii sunt imprevizibili.Deja am morcovul cat casa,sper sa fie bine copilul...plus o sa-mi iau omorul de la sot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

Bianca, da, poti sa-i dai si maine din borcanelul de pere. Am observat ca pe cele de legume trebuie sa-l termine in 2 zile, pe cele de fructe in 3 zile. E Hipp? Eu pe astea am vazut.

Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

BiuMil eu ii tin borcanelele pana a doua zi la frigi.

Codruta & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)

www.euroski.go.ro" target="_blank">SCOALA SKI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

Bianca, sigur ca se poate. De fapt, cred ca si scrie pe site-urile producatorilor ca le poti tine 24 de ore parca, dupa ce le-ai inceput.

Carmi

Foto bebe Fabiano cel zambaretz (20.10.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

Codruta, wow, ce Scufita Rosie draguta !

Carmi

Foto bebe Fabiano cel zambaretz (20.10.05)

Mergi la inceput