tauroaice pline de viata (13)
Raspunsuri - Pagina 14
anangel_lexi spune:
Buna tauroaice. Ruxandra felicitari!
Cum a fost soferita? Cum sa fie...Cum a intrat in oras, s-a intimidat, si n-a mai fost in stare sa conduca... Halal...Da' las' ca-nvata ea
17+ & 80%
I wish I were an angel...
Poze diverse
Poze cu bebe
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20720;104/st/20060913/dt/7/k/6c4c/preg.png
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev255pr_.png
cgaby spune:
alexandra - las ca-ti trece...asa e la inceput, e normal sa te mai intimidezi, nu?
pupici si sanatate!
cgaby (mama lui stefan nazdravan)
Eftimie C. spune:
Salutare-salutare!
Ma omorati.Atatea libere si eu nu stiu daca o sa am...Al meu patron nu le prea are si nu realizeaza ca acasa e nevoie de timp pentru curatenie si altele...Anul trecut m-am intors din maternitate la munca in ultima zi de Paste si mai era si marti.I-am zis cand am venit la servici "sefu, daca nu ma descurc bine anul asta, e din cauza ca incep munca de martea" [:)))] n-a priceput ce am vrut sa spun.Si mai eram si dupa o noapte de dans si nesomn
Asta e viata.
Voi ce faceti, curatenie pentru Paste?Cautati meniuri speciale?Va duceti undeva?
Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)
Danelutza spune:
Buna tauritzelor,
Ruxandra felicitari pentru stelutza si coloare, dar dupa... mai dau ceva, o bere, o tartina
Fetelor si eu am pastele soatzei ca_i catolic, poate il conving sa mergem la rudele lui, si dupa... pastele ortodox si tot asha, din pashte in pashte. Si afara_i soare, si vint de nu pot ieshi la plimbare, si sint obosita ca m-a trezit isabella din ora in ora asta noapte, sintem in asteptarea iepurashului sa-i aduca doi dintzi noi, si n-am chef de nimic, si... vroiam sa scriu mai dimineatza, dar cum n-aveam chef, n-am cautat paginutza noastra ca daduse coltzul. Si ... si... si mi-e somn.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre
Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)
Poze cu ingerasul lui mami
Stinu spune:
Felicitari Ruxandra ,si eu ca si Gabibarta m-am prins greu ce e cu ingalbenitul ,important e ca pana la urma mi-a picat fisa .
Noi de Paste suntem invitati la sora mea la Ploiesti dar nu stim inca daca ne ducem .Si oricum liberi suntem numai sambata si luni ,marti ne intoarcem la treburi .Cat despre meniuri noi nu prea ne omoram dupa miel ,friptura mai mancam dar restul nu prea ,o sa fac cozonac ,pasca si cred ca o sa mancam tot curcan ca de Craciun.
Si mie imi plac tot sarbatorile de iarna ,Carmen .
Si noi avem serbare joi seara ,vine iepurasul ,de data asta o sa ii aduca si Anei ceva ,sa vedem cum o sa reactioneze grasunica mamei .
gabibarta pai la voi din toate cele trei serbari de Paste mie mi se pare cea mai frumoasa cea evreiasca ,mai ales ca Robert o sa fie protagonist .
Lexi cum te mai simti ?
Danelutza te cred ca si Anei ii ies dintisorii si mie fire de par alb .Ziua noastra amandoua incepe mai nou cam pe la 4,5 dimineata .
Va pup ,Iustina
Stinu spune:
Stati asa ca am uitat ,noi si sambata asta avem sarbatoare mare ca fiul meu e Florian si avem musafiri ,si mari si mici ,o sa avem un w-e super obositor dar frumos ,sper.
Iustina
andreea_tx spune:
la noi e groasa rau de tot.alex a racit rau de tot la plamani,augmentinul nu l-a ajutat si am trecut pe injectii.
Eftimie C. spune:
Buna dimineata.Am dat gata inca un capitol
Daniela, ce generos e , vine cu 2 dintisori
Gabibarta, sa-i faci poze lui Robert la serbare si sa le pui aici si pentru noi.Cred ca va iesi ceva deosebit; niciodata nu am vazut manifestarile de Patele evreiesc.Suna frumos...
Stinu, in avans pentru sarbatorit.
Andreea, stiu ca-ti este greu, dar injectiile merg direct la tinta si Alex va fi pe picioare in cateva zile
Aveti grija cu vremea de afara.La noi e foarte frig si cred ca va
Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)
gabibarta spune:
Carmen, Iusti ,am sa le pun in album! Nu stiu cand, pt. ca voi face inregistrare video, si de pe film voi face pozele, asta dureaza un pic, dar ma straduiesc:)
Andreea, multa sanatate si fara durere la intepaturi!
Iusti, La mult ani fiului tau!
Gabi+Robert 20.05.1997Lili 17.05.2002
pozici poze noi
ruxandra_sb spune:
Buna dimineata dragalaselor!
Azi parca sunt un pic mai vioaie... sper numai sa ma tina..
Si Matei e un pic racit; fonfanit mai degraba.
Ruxandra & Matei (4 ani) & sotul drag
_
Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite
sa iti vezi de drum. (Jeanne Wasbro)