tauroaice pline de viata (13)
Raspunsuri - Pagina 13
cgaby spune:
alexandra - pai nici noi nu avem concediu. mergem sambata, duminica si luni.in rest...munca....
abia astept ziua de 19 cand are stef serbare...sper sa se comporte mai bine decat de craciun!
pupici si sanatate!
andreea - eu lui stef pt raceala si tuse i-am dat sirop dr mom! e foarte bun!
cgaby (mama lui stefan nazdravan)
ruxandra_sb spune:
Off, vreau acasa...
Ruxandra & Matei (4 ani) & sotul drag
_
Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite
sa iti vezi de drum. (Jeanne Wasbro)
ruxandra_sb spune:
Iete, ca m-am galbenit si eu!!
Hi, hi sa-mi traiesc.
_
april spune:
felicitari!
esti pe ultima treapta
Fericirea e alcatuita din lucruri marunte.
"And in the end, it's not the years in your life that count. It's the life in your years" Abraham Lincoln
cgaby spune:
mda, ruxandra - felicitari.... deci, treci mai des pe la noi! trebuie sa faci cinste!
pupici.
Eftimie C. spune:
Ruxandra, felicitari pentru steluta
Lexi, speranta moare ultima.Sa fie sanatos e cel mai important si stiu ce vorbesc, la cate am tras noi Cum a fost soferita?
Gaby, mai peste tot se da liber doar sambata si luni si atat, desi marti e tot zi de Paste.De aia iubesc eu sarbatorile de iarna.
Pa-pa, ne-auzim maine.
Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)
ruxandra_sb spune:
Multumim, multumim.
_
gabibarta spune:
Felicitari Ruxandra!! N-am inteles ce-o fi cu ingalbenitul si cu ultima treapta, dar mi-am dat seama pana la urma
Voi avea o saptamana foarte incurcata, miercuri seara incep sarbatorile pascale la evrei- fiul meu va fi "actorul principal" (in fiecare an un copil pune intrebari la batrani- ce se sarbatoreste, de ce e importanta aceasta sarbatoare, etc- si maine Robert va fi cel care intreaba) ne vin rude din strainatate, noi de fapt sarbatorim toate trei pasti, ca asa-i frumoasa viata:) Macar avem si noi o gramada de zile libere la servici, patru saptamani la rand vom lucra 4 zile/saptamana. Acum ni se da vinerea mare (cea de la catolici), lunea viitoare, lunea cealalta si 1 mai. Parca e mai bine asa decat o saptamana libera, nu?:)
Gabi+Robert 20.05.1997Lili 17.05.2002
pozici poze noi
cgaby spune:
gabi - ce bine de voi....si noi sarbatorim si pastele catolic, ca mama e catolica, dar nu avem liber de la serviciu! asta e! dar las ca recuperam saptamana viitoare!
pupici si o zi buna tuturor.