proiect pentru copiii saraci

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns esracelik spune:

buna!eu nu mai am un calculator pe care sa-l cedez cuiva.l-am dat tocmai menajerei care are 3 copii.
De mult timp am o idee si nu stiu unde sa ma adresez.
De mic copil mi-a placut sa calatoresc,insa nu am avut posibilitatea-material vorbind.Acum pot oferi o vacanta unui copil chiar doi(pot fi frati,de ex)dar nu stiu cum sa procedez.Ma gandeam la un copil care ar putea fi premiat astfel pentru meritele lui scolare.Consider ca si calatoria,schimbarea de mediu contribuie foarte mult la educarea copiilor.Ce parere aveti?Credeti ca e o idee buna?Multumesc!Astept cu nerabdare parerile voastre.Esra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

pot dona monitor, tastatura, mouse, hard - nu exceptionale, insa bune, functionale pentru un copil sarman, insa daca se poate din Timisoara, asta ca sa nu trimit cu curierul pe cine stie unde.

daca aveti pe cineva, dati PM
excelenta ideea, abia acuma am vazut subiectul acesta...

Mariaa

rabdarea este cheia fericirii !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns V. Erica spune:

Si eu am un monitor de dat.
E in stare buna de functionare, 15".

Nihil sine Deo!
Dana, Eric (27ian02) si Ruxi (10ian05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ben Ami spune:

a trecut ceva timp.
n-am stat degeaba.
ne-am straduit si primul episod al emisiunii doamnei Mona Nicolici de pe Realitatea TV a mai amintit un pic despre noi!
va invit alaturi, cu drag!
http://forum.computergames.ro/4-condica-de-reclamatii-anunturi-administrative/179351-proiect-pentru-copiii-saraci/page-101.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ben Ami spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ben Ami

a trecut ceva timp.
n-am stat degeaba.

inca 2 ani au mai trecut si noi continuam sa ne zbatem... intre romanii nostrii care se stie bine cam ce fel de hram poarta :(
dintre ultimile noastre probleme... incercam sa scoatem capul si sa ne vedem de treaba:
http://forum.computergames.ro/4-condica-de-reclamatii-anunturi-administrative/179351-proiect-pentru-copiii-saraci/page-140.html#post40344950

vom trece si peste asta! va multumim ca ne permiteti sa va aducem aminte din cand in cand de existenta noastra!

Mergi la inceput