Mamici casnice (23)
Raspunsuri - Pagina 2
maria2mami spune:
Neataaaaaaaa
fetele...o noua zi de munca![]()
Mult succes la 

Dana_ch...bine ai venit
Vorbim azi.....pana la 3 jum si poate reusesc sa intru si acasa, asta numai daca ma lasa Maria si nu stam mult afara[:D}
Vreau sa ma duc prin Cora, sa ma mai plimb, poate ceva cumparaturi ca azi iau salariu'![]()
mmiha
maria2mami spune:
Imi pare tareeeeee rau ca nu ne putem duce pe stadion la meciul "secolului" ca noi suntem marii microbiste...rapidiste din mosi-stramosi
......Am o mare teama sa nu se intample ca la Constanta la meciul cu Dinamo, mai ales ca o luaam cu noi si pe Maria
Off-off...mai-mai![]()
mmiha
impreuna spune:
Wow mmiha diseara una din noi om plange ![]()
Buna sa-ti fie inima Dana_ch, poftim
:) Spune-ne si noua numele voastre (al tau, al copiilor) eventual datele de nastere sa stim cand va sarbatorim si sa va trec pe listutza.
Flavia (sotie si mamica fericita)
mihaela amalia spune:
'Neataaa
Scuze aseara nu am mai intrat pe Dc ca nu m-a lasat mandra, si plus de asta am si facut neste prajituri, ca aveam mai multe oute si am facut 2 prajituri, cine vrea sa se infrupte sa pofteasca, va astept sa ne facem
, sa nu ma lasati doar pe mine![]()
Dana, Cami, voi vorbeati despre acel sub de la Femina????Pai daca spuneti ca asa, ma alatur voua si
de acolo...Am mai intrat eu la sub. de mamici sept oct 2004 si nu m-a bagat nimeni in seama, cum am venit am si plecat, si nu mi-a dus nimeni lipsa...
si bb
www.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia
SITE AMALIA 
Sa nu traim spunand ca nu se poate, trebuie sa ne pastram speranta.
maria2mami spune:
Daaaaaaaaa Flavia......am fost la stadionul Giulesti, cu inima cat un purice.....am ajuns sa ma duc intr-un loc public cu teama sa nu se intample ceva....si cand am vrut sa intram, ne-au luat de la poarta, aveam o cutiuta cu sandw. pt maria si o sticluta de plastic cu apa plata si un fel de biberon dar cu pai......si nemernicele de la securitate mi-au aruncat cutiuta cu papica si sticla cu apa.....vroiau sa-mi smulga si biberonul, da' am fost mai tare decat ea si am si in jurat-o![]()
Tipa mi-a reprosat ca am venit pe stadion sa arunc cu "recipiente din plastic" in fantasticii jucatori de la Hamburg.....dar noi eram 3 familii a cate 3 membrii fiecare pajnici cu chef de vazut meci frumos si fara samanta de scandal.
Si atunci a fost o altercatie dupa meci dar "i-au linistit " jandarmii![]()
Oare nu au detector pentru toti cei 99% din fanii echipelor care consuma
?
Eu asa am fost invatata de mica, sa merg pe stadion , la diferite manifestatii....pentru ca stau la Stadionul National Lia Manoliu si nu exista eveniment sa nu mergem si noi.
Poate reusim sapatamana viitoare in retur![]()
Tina muuuuuulta sanatate si muuuuuuuuuuuulta bafta, sa fie o nastere fara dureri si sa ne tii la curent daca vei mai putea de bebe mic...........aaaaa si ai mare grija de depresia post-natala!!!
mmiha
Dana_ch spune:
Dana 16 01 1972
si copii Andra 20 07 1993
Lucas Gabriel 28 10 2005
Buna Cafeaua mersi
Poze cu
Lucas
maria2mami spune:
Feteleeeee, numai cafea aveti? Nu-mi place si nici nu fumez....off si vroiam un ceai sau o ciocolata calda![]()
Azi puneti la cale vreo "conferinta extraordinara" pe ym?
Sa ma anuntati si pe mine la ce ora sa nu lipsesc taman eu si sa-mi comunicati id-ul vostru...pls
mmiha
Dana_ch spune:
Maria2mami hai ca fac eu un ceai.....de care preferi...?
da esti tare cuminte ..tu nu ai nici un viciu ?...
Poze cu
Lucas