Mamici de sept-oct 2006 (16)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns acai24 spune:

Cat despre nume mie imi place foarte mult Gruia daca va fi un el, plus Alexandru iar daca va fi o ea Daria Gabriela.
Astea sunt alese de mine si de tati.
Mie imi mai place Luca sau Toma iar pentru fetite Alexia sau Ariana...tati stramba din nas.....o sa cadem noi de comun acord cumva...pupici

16 fix azi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinache spune:

nu pot sa cred! am scapat! imi apare mesajul imdeiat!
ziceati de nume? ce 'avansate' sunteti! eu la 10 sapt.inca nu ma gandesc la asta... dar imi dati idei ;)
va pup
alina 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Nici eu n-am mai scris de mult dar v-am citit in fiecare zi. O mica problema...Pufymic te rog sa modifici DPN-ul meu, in loc de 18.10.2007 trece te rog 2006! Am remarcat azi si m-a cuprins o spaima superstitioasa...sa fi anuntat eu asa, din neatentie? am observat ca mai este o fata in dreptul careia scrie tot 2007. Te rog mult modifica!
si data nasterii mele e 7.03.1976. Intr-adevar, multe mamici foarte tinere printre noi, si eu mi-as fi forit sa am copii pe la 20+ ani...dar am tot aminat spre un viitor nedefinit, si iata ca a fost sa fie asa, neprogramat, exact inainte sa implinesc 30 de ani. Oricum cred ca virsta cronologica e atit de relativa.
eloise 11+6zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicolstoy spune:

Hai ca azi va stresez... dar se pare ca am chef de vorba cu voi.

Vreau sa va dau o idee, in special celor la prima burtica.Eu la sarcina cu Vladut m-am apucat si am scris intr-o agenda diferite chestii cum ar fi:de cate kg am plecat si cat am luat pe parcurs, cand a miscat prima data.Scriam asa, un fel de scrisoare catre bebita.Stiti ce senzatie minunata am avut cand am recitit ce am scris, nici nu pot sa spun in cuvinte.

Acum m-am apucat sa scriu pt galusca de pe drum...

16+ maine

Nicol si Vladut http://pg.photos.yahoo.com/ph/nicolstoy/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Nicol, felicitari pentru jurnal/scrisoare. eu n-am facut asta, in schimb am o memorie de elefant in ce priveste prima sarcina. La restul chestiilor memoria mea de elefant da gresh mai mereu.

La capitolul nume, imi plac mai toate amintite de voi aici. In special Alexandru, dar asa il cheama pe sotz, asa ca exclus, nu vreau nume la fel in familie. La baieti mie imi plac Toma, Matei. Dar cum ar fi sa ma apuc sa strig prin parc peste cativa ani prin parc: "Lucaaaaa, Matei/Toma". Iau toti evanghelistii la rand.

Acu despre tensiune: se numeste hipertensiune arteriala de sarcina. De regula, daca e sa apara, apare mai frecvent dupa sat 20 de sarcina. La mine a aparut din sapt 7, asa ca evident, mi-am facut griji peste griji. Acum m-am linistit. Problema mea este ca NU vreau sa nasc prin cezariana, dar daca se va mentine asa tensiunea cu siguranta nu o sa pot altfel... Om vedea, mai e pana la momentul nasterii.

Ingereasa, pe tine te-am retinut cu numele de fata, ti-am zis ca Ilinca Maria vreau si eu. Numa ca a aparut sotzu cu Smaranda si parca m-am razgandit.

_
Ileana, mama de LUCA(2 octombrie 2003)

www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=54498" target="_blank">Jurnal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

pufy, ce-ti mai face baiatu'? sper ca s-a facut bine!

mai fetelor, mai erau cateva fete noi, care au aparut saptamna trecuta si n-au mai scris. poate ne mai citesc inca si n-au mai scris. sau poate sunt moderate si noi n-apucam sa le vedem. eu imi amintesc de ryu, care era si ea la suciu si era in 16 sapt ca si mine.

ale, tu nu mai zici nimic? poate te simti rau? hai mai scrie-ne si noua sa vedem ce mai faci si poate te mai si linistesti daca vb cu noi!

cineva ma invidia ieri ca am papat mici! ionica parca. of, am crezut ca mor de arsuri azi-noapte! sa nu papati mici ca-s taaaaaare grei. si n-am mancat decat 1 si 1/2. dar erau imensi. cei mai mari mici pe care i-am mancat vreodata. la city grill, pt cine pofteste! fff buni, dar dupa...dumnezeu cu mila!

raluca 16+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ra_mandache/my_photos

http://community.webshots.com/user/ralucamandache

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricika spune:

Nicol, ce bune idee cu acea scrisorica, mini jurnal, sau ce o fi, eu chiar acum m-am apucat sa scriu, merci de idee
Fetele, voua v-a aparut dungulita aceea pe burta?

Floricika 16+
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acd2you spune:

buna tuturor.
eu nu v-am mai scris de mult, ca tare am fost ocupata pe acasa, mai ales ca mi-au cam revenit in forta greturile, iar sotul meu a fost nevoit sa manance mai mult mancare rece, saracul. asa ca am cam zacut, sincer nici macar la tv nu prea m-am uitat, ca ma lua durerea de cap.
azi mi-e un pic mai bine si am reusit sa va citesc din urma.
cecilia, si mie mi se pare ca sunt mai mare cu 2-3 kg fata de prima sarcina. cu andrei, m-am angajat cand eram insarcinata in 3 luni jumate, si pana la 4 luni jumate nu a stiut nimeni. cu bebe 2, am facut ieri 11 saptamani si deja nu mai pot sa ma inchei la pantaloni.
ralucuto, LA MULTI ANI!, cu intarziere ce e drept, dar abia azi azi am aflat. si sa ai parte de un bebel super destept!
ileana, ai fost tare de tot cu evanghelistii tai!
ananel lexi, felicitari. ti-au eliberat permisul? sa ne spui cum e cand ai sa conduci prima oara singura. sau nu ai emotii? si eu am facut scoala de soferi si am picat prima oara la oras, trecusem pe vremea aia de sala si poligon, ca asa era atunci, si de suparare (deh, aveam doar 18 ani) nu m-am mai dus a doua oara, si nici pana in ziua de azi. dar poate o sa-mi fac timp candva, ca tare e necesar.
try, ma bucur ca esti bine. ai grija de mama ta. eu am mereu pareri de rau cand vine vorba de mama mea, caci sunt din piatra neamt si sunt casatorita in Slatina, asa ca niciodata nu stiu cand ii este rau, mai ales ca ea nu imi spune nicodata nimic, sa nu ma ingrijoreze. oare cum va e voua, care sunteti in alte tari si aveti parintii acasa, in romania? recunosc ca nu pot sa imi imaginez.
cri 19, sa stii ca e o chestie si cu ideilea astea care au mai mare priza cand vin de la altii. eu nu sunt o fire prea infingareata, decat daca ma calci prea tare pe coada, si am patit ca la servici sa mai spun intre colege cate o cehstie de genul: ce ar fi daca am face asa, sau asa.... si stii unde am ajuns? altele cu gura mai mare ca a mea au salariu de merit (ca au dus vorba mea la sef ca fiind ideea lor), si eu stau si intind banii de paine de azi pe maine. asta e . cand ai ceva de spus, ori spui tare, sa se auda, ori taci, ca vorba aia, filosof ramaneai.
pentru ca toate (mamicile 2) aveti puiuti asa frumosi, nu m-a rabdat inima sa nu ma laud si eu cu al meu, ca suntem tare mandri de el. inca nu se stie cu cine din familie va semana, caci de la inceput a fost leit taica`sau, dar a inceput sa se schimbe la infatisare, incetul cu incetul. plus ca nebunia, de la mine o are, ca taticutul e tare cumintel, sa nu-l deochi.
poze cu burtica nu am, ca nu avem poze prea recente, dar a promis tati ca facem poze de familie (toti 4 adica) si atunci vi le arat si voua.
sa nu uit, data mea de nastere este 30.04.1976.
va pup pe toate, sa aveti o zi frumoasa si bebei sanatosi.

poze: http://photos.yahoo.com/acd2you.

11+ , mamica de Andrei(18.11.2002).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Buna burtici!

Cred ca l-am simtit ieri seara pe bb mic!!!!!Acum astept sa vad daca n-am avut vedenii(sau mai bine zis "simtenii"!)!
Oricum sunt tfoarte fericita!

Listuta: am actualizat-o, voi uitati-va, verificati si bagati de vina(fara nici o jena)!

Alinache am tot cautat postarea ta la sub anterior si n-am gasit-o!Mai caut....si daca nu vezi ce trebuie in listuta spune-mi!
Gata am trecut si la tine data nasterii!

Nicolstoy si eu am tinut si inca mai tin jurnal pentru Alesio(am zis ca pana la 2 ani)....si am inceput deja si pentru bb mic....dar nu mi-a trecut prin cap sa amintesc de el aici(deh, gravida uituca si neconcentrata)!

Try ma bucur ca esti bine! Si eu am avut dureri ingrozitoare la alaptat pana la 3 luni(timp in care l-am alaptat numai cu protectie de silicon), insa m-am tot gandit sa le zic si fetelor sau mai bine tac....sa nu le sperii....ca poate la ele n-o fi cazul de dureri, ragade...
Fetelor stiit ce va zic eu si in legatura cu nasterea si cu ce va fi si cum va fi dupa: curaj ca trec toate si acusi mergem la nunta gombotzilor din burtici!

Cri19 !Ce fain de voi , fetele din Buc ca va puteti intalni....tare m-as duce si eu dc as fi mai aproape...!Cat despre idei, cand mai ai fara suparare: bold+culoare sa le vedem si noi(eu nu am vazut cd ai scris tu de lista cu zilele de nastere.....ideea era de la mamicile din Arad unde postez des....ca si acolo tot "improspatez" lista)!Asa ca de impacare!

Andra2005 am fost ieri cu gombotzu la medic si a zis ca are bronsita....asa ca ii dau acum tratament.....plus regim alimentar ca mi-a facut si diaree!Offf ca mor de mila lui!(si el n-are nimci , adica e tot vioi, ma alearga non-stop, mancacios.....)Sper sa-i treaca repede si bine de data asta!

Nume: suntem in negocieri(dar ma bucur ca a renuntat la Alexia)!

Fug sa pap ceva si revin.....dc tine netul cu mine!

Pupici!

Nu mai stiu ce am vrut sa va zic....

Ioana(15+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aramona spune:

Buna fetele!

Cum spuneam...sunteti super rapide...cand eram si eu mai "tanara" eram mai entuziasta in a scrie...acum nu am timp de loc...

Pufymic...trece-ma si pe mine in lista cu data mea de nastere...pana una, alta...pustoaica: 30 ianuarie 1972;
Iar la DPN bb: 10 octombrie! Multumesc!!!

Raluca, pui, eu ti-am urat La multi ani in avans, sper ca nu te-ai suparat pe mine pentru ca am procedat asha...
MA bucur ca ti-a dat gratuit Duphaston...ori eu am fatza de fraiera, ori pt. sa sunt angajata...nu beneficiez decat de 50%...Cine ma lamureste??? Tu esti studenta, ceva???

Floricika, nu este obligatorie acea dunga...Eu la Maysa nu am avut decat o parere de dunga ushor mai inchisa, dar asta era si pt. ca se "imprima", mai ales in perioada finala, dunga de la dres pe burta...cand nu purtam ceva cu cusatura, nu aveam nimic!!!

Sunt tare fericita...chiar daca simt ca vb singura...
Am fost ieri la echo, bb e bine, mi-a facut cu manutzele, i-am vazut nasuc, barbie...Super...Nu mai am hematom, a ramas ceva insa si-l voi intreba pe medic pentru ca echografistul s-a exprimat prea tehnic...(adica: lama transonica peridecidual 2mm fara aspect circumferential...) M-a bagat in ceata total!
E bine ca s-a lipit de uter sarcina, ca oarecum am scapat de iminenta de avort...cel putin asha cred eu...sa vad ce spune ginecologul...

Eu ma laud in continuare cu dureri si gretzuri, stare de somnolenta la greu, balonare excesiva, constipatie cand si cand...dureri de cap, ametzeli...dar mai bine ma opresc!

E frumos si soare afara si sunt fericita ca va fi si un bb2...Punct!

Pupicei!

Ramona (12 sapt.)

Ramona si Maysa (27 ianuarie 2004)

Poze cu Maysa-"Duracell"

Nu lua viata in serios. Nu o sa iesi din ea viu!

Mergi la inceput