Bebelusi de iulie-august 2005 (88)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns geaninaelena spune:

Salutare...

nu reusim deloc sa tinem pasul cu voi...va admir pe toate...cum Dumnezeu reusiti sa gatiti, sa faceti curatenie, sa aveti grija de puiuti (unele dintre voi chiar de 2) si sa aveti timp si de DC??? Eu sunt franta de oboseala pt ca nu apuc sa ma culc inainte de ora 00 - 01 din cauza treburilor gospodaresti, treburi pe care pot sa le fac doar seara cand Mihai face nani (in cursul zilei prefer sa-l scot afara)...asta este, dar nu ma las!!!
Multumim pt urarile din data de 14!!!
Despre puiul meu pot sa va zic ca nu mai face figuri la masa de pranz si papa 200g de piure de legume cu carnita si bea 50-70ml supa...sunt multumita...asteptam in continuare sa ne iasa dintii de sus, gingia este umflata si se vad puncte albe...altceva..."argintul viu" merge tinandu-se de canapea sau orice alt pct de sprijin, a invatat sa cada in fundulet, iar acum vrem sa invatam sa ne dam jos din pat...e de-a dreptul uimitor sa vezi cum creste si cum invata cate un lucru nou...ii multumesc lui Dumnezeu pentru "mica minune".
Diana trimite-mi si mie te rog pe PM userul si hubul de pe DC++ de unde pot descarca Baby EInstein si Brainy Baby.
Va pup pe toate si imi pare rau ca nu va pot raspunde la intrebarile si problemele voastre!! si asta din cauza lipsei de timp...asa se intampla daca nu ai pe nimeni sa te ajute.
Va pup inca o data si va admir!!!

Gia si bebe Mihai
Poze http://pg.photos.yahoo.com/ph/liviu_bell/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Si eu care ziceam ca ..ma odinesc azi.s-a culcat la 9 si pana acum a avut 3 treziri...vaid e fundul meu e ma asteapta toata noaptea...

AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Buna seara! Eu tin tot mai greu pasul cu voi.

Vroiam sa va spun ca incercarea cu mamaliga s-a dovedit un fiasco. Mancam tot ce stiam inainte.

Vroiam sa va mai intreb daca voi credeti varsta de 7 luni - 7 luni si 1/2 prea mica pentru a pune copilul sa mearga pe jos. Mi s-a spus asa in parc. Tudor s-a ridicat de mult pe marginea patului, acum patruleaza tinandu-se de el, uneori sta cateva secunde singurel in picioare (trage de cuvertura si uita se se tina de altceva), deci chiar nu mi se pare ca-l fortez eu cu ceva. Plus ca el e nascut dupa termen. Normal acum ar fi trebuit sa aiba deja 8 luni.

Si 2: Credeti ca e rau sa tii copilul de maini cand merge? Credeti ca risc sa ii fac rau la manute?

Andreea, mami de Tudor - 10.08.2005
POZE si www.dropshots.com/andre_ea" target="_blank"> FILMULETE

Mergi la inceput

Emmaaimee, ma bucur ca Oana e mai bine. Va doresc o calatorie placuta spre Romania! Te asteptam cu vesti de aici de aproape. Multi pupici strengaritei!

Anka, nimeni altcineva nu e mai potrivit pentru copilul tau. Tu esti mama si el stie asta. Nu mai ezita sa scrii aici. De asta suntem, ca sa ne ajutam .

Felicitari Eva pentru dintisor!

Pentru toti bebicii din aceste zile!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by anis

Si eu care ziceam ca ..ma odinesc azi.s-a culcat la 9 si pana acum a avut 3 treziri...vaid e fundul meu e ma asteapta toata noaptea...

AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Tudor avea obiceiul sa se mai trezeasca o data in prima jumatate de ora de somn. In seara asta eu am plecat in alta camera de unde nu aveam cum sa-l aud si ta-su sa dus sa faca dus. Intre timp copilul s-a trezit, a dat din picioare, nu s-a dus nimeni la el si a adormit la loc . Daca as putea face la fel si in timpul noptii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ella2000 spune:

La ora asta am fost sa fac scandal deoarece am cumarat puple si cand ajung acasa sa le fac erau alterate!!! am depus plangere la OPC!
ce tampiti! si te vad cu copii in brate!

mor!

Ella2000

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana C spune:

Azi am avut si eu jumatatea mea de ora de tocat marunt nervi . Cit ma joc cu Eva, e ok; ride, vorbeste in bebeleasca ei, se joaca frumos ... Chiar si cind o las singurica tot cumintica sta.
Dar sa fereasca Dumnezeu sa ma apuc sa ma pregatesc s-o scot undeva, ca se-apuca de intins nervii la maxim!!! Maraie, tzipa, nu sta locului o clipa. Azi am scos-o val-virtej din casa, ca m-a terminat de nervi. Aproape ca ne-am incuiat pe dinafara si fara cheile de la masina, ca-s toate impreuna, ca sa nu mai spun ca vroiam sa iau si camera foto si am uitat-o.
Si cum am ajuns afara din casa, a inceput sa rida Macar asta ma mai calmeaza. Apoi am ajuns la Gradina Botanica, ne-am intilnit cu Adina si Bianca si a fost f frumos.
Am adus-o acasa dupa 2 ore, pus-o in patut, iar ea a adormit singurica, imediat (acum inca mai doarme, dupa 1.5h).
In 30 min vine sotul sa preia jobul De obicei, mergem la plimbare prin cartier vreo 45 min (ca e f fain aici, sintem exact pe marginea apei), iar dupa aceea Eva maninca si doarme f bine.

Eu cred ca Eva este o fetita f cuminte, desi uneori ma termina cu nervii din cauza lipsei mele de rabdare (atunci cind incepe sa maraie de incapatinare).

Am gasit si niste "remedii" pt maraiala ei, care ii plac enorm
De exemplu, cind incepe sa maraie, ii ating gurita usor, cu palma, ca sa faca zgomotul acela sacadat (nu stiu cum sa explic ... suna cam ca "abababababa..."), iar ea incepe sa rida . Acum a inceput sa faca singurica asta, asa de mult ii place. Sau chiar daca nu maraie, iar eu ii pun palma mea la gurita, incepe sa zica "aaaaaaaa" ca sa scoata sunetul acela "ababababa"

Incercati si voi. Merge f bine atunci cind ei maraie de plictiseala, incapatinare sau nervi (numai sa nu ii doara ceva si altul se fie motivul).

Sau incep sa ma joc "cucu-bau" cu ea si incepe sa rida si la asta. Ii acopar fatza cu ceva usor si intreb "unde-i Eva? unde-i Eva", iar ea isi trage singurica ce i-am pus sa ii acopere ochii si incepe sa rida cind ii spun "aici erai, Eva" Asta ne jucam de fff mult timp si inca nu s-a plictisit de ea.

Pupici si somn usor fetelor si copilasilor din Europa.

Oana si Eva (29 iunie 2005)
Poze cu Eva

Mergi la inceput

Ankak, iti inteleg fff bine durerea si ca ti-e sufletul trist...dar trebuie sa gandesti pozitiv, esti mamica si ai langa tine un sufletel care e cel mai frumos lucru de pe pamant ... uneori ne terminam rezervele rabdarii si parca lacrimile ar fi nesfarsite! dar trebuie sa ne ridicam fruntea sa vedem zambetul incomparbil al copilasului si asta ne ajuta sa mergem mai departe! FIECARE MAMA E UNICA ! ZAMBESTE SI LUPTA! LUPTA SI ZAMBESTE!NOI MEREU VOM FI ALATURI DE TINE!

Emmaaime, imi pare rau ca ai fost trista! dar esti o fire tare si azi parca a fost ceva ca toata lumea era intoarsa pe dos!

Cristina, pupam bubitele din capusor si de pe urechiuse sa treaca reepde!

acum am terminat de facut aperitivele... doream sa fac si pulpe pane! dar m-am enervat ingrozitor cand am ajuns acasa de la magazin si am vazut ca erau alterate! cretini! sa vad ce face OPC-ul!

Andatudor, multumesc din suflet ptr complimente! acu copiez link-ul!

ella2000 si printesele

Mergi la inceput

Andatudor, sa creasca mare!!!e zambarici frumusel da nu am reusit sa vad cu cine semana! pupam flacaul!

Oana, oare toate am patit azi ceva?! e vioaie si incepe sa prinda incredere in puterile ei! sa treaca nervii!
asa ne place si noua cucu-bau!sa facem ''tai " si " pa"!

somn usor!
ella2000
si printesele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana C spune:

The government (USA) recently calculated the cost of raising a child from birth to 18 and came up with $160,140 for a middle income family. Talk about sticker shock! That doesn't even touch college tuition. But $160,140 isn't so bad if you break it down. It translates into:

* $8,896.66 a year,
* $741.38 a month, or
* $171.08 a week
* That's a mere $24.24 a day!
* Just over a dollar an hour.

Still, you might think the best financial advice is don't have children if you want to be "rich." Actually, it is just the opposite.

What do you get for your $160,140?

* Naming rights. First, middle, and last!
* Giggles under the covers every night.
* More love than your heart can hold.
* Butterfly kisses and Velcro hugs.
* Endless wonder over rocks, ants, clouds, and warm cookies.
* A hand to hold & usually covered with jelly or chocolate.
* A partner for blowing bubbles, flying kites
* Someone to laugh yourself silly with, no matter what the boss said or how your stocks performed that day.

For $160,140, you never have to grow up. You get to:
* finger-paint,
* carve pumpkins,
* play hide-and-seek,
* catch lightning bugs, and
* Never stop believing in Santa Claus.

You have an excuse to:
* keep reading the Adventures of Piglet and Pooh,
* watching Saturday morning cartoons,
* going to Disney movies, and
* wishing on stars.
* You get to frame rainbows, hearts, and flowers under refrigerator magnets and collect spray painted noodle wreaths for Christmas, hand prints set in clay for Mother's Day, and cards with backward letters for Father's Day.

For $160,140, there is no greater bang for your buck. You get to be a hero just for:
* retrieving a Frisbee off the garage roof,
* taking the training wheels off a bike,
* removing a splinter,
* filling a wading pool,
* coaxing a wad of gum out of bangs, and coaching a baseball team that never wins but always gets treated to ice cream regardless.

You get a front row seat to history to witness the:
* First step,
* First word,
* First bra,
* First date, and
* First time behind the wheel.

You get to be immortal. You get another branch added to your family tree, and if you're lucky, a long list of limbs in your obituary called grandchildren and great grandchildren. You get an education in psychology, nursing, criminal justice, communications, and human sexuality that no college can match. In the eyes of a child, you rank right up there under God. You have all the power to heal a boo-boo, scare away the monsters under the bed, patch a broken heart, police a slumber party, ground them forever, and love them without limits, So & One day they will, like you, love without counting the cost. That is quite a deal for the price!!!!!!!

Oana si Eva (29 iunie 2005)
Poze cu Eva

Mergi la inceput