Bebelusi de iulie-august 2005 (88)
Raspunsuri - Pagina 7

Dianami spune:
 Anca, ti-am trimis un PM 
. Sa stii ca nimeni nu se naste invatat si toate mamele trec prin momente de slabiciune, toate suntem oameni si avem niste limite...
Cu greutatea nu te stresa, este f. buna pt. varsta lui, e normal sa ia din ce in ce mai putin in greutate. Iulia a luat luna trecuta doar 200 g, desi mananca de rupe si doarme bustean toata noaptea, dar este normal. Plus ca laptele pe care i l-ai dat (cei 400 ml) nu stau in stomacel, stii bine ca se asimileaza, in scaun ramane doar ceea ce nu poate fi asimilat, deci nu poti sa scazi 400 g din 8100 cat ti-a aratat cantarul.
Despre dermatita pot sa-ti spun cate ceva, si Iulia are, din pacate. Nu trebuie sa disperam pt. ca transmitem starea copiilor nostri si...
Combinatii poti face o gramada din ceea ce are voie.
Nimeni nu iti cunoaste puiul mai bine decat tine, iar Matei stie asta, nu trebuie sa faci ceva in mod special ca sa se simta iubit. Cand va avea o problema, un disconfort, tot pe tine te va striga, tu esti cea mai buna mama pt. el.
Inchei dorindu-ti multa putere sa treci peste aceasta pasa proasta, incearca sa te linistesti si vei privi totul din alta perspectiva 
.
Pupici si sper sa-mi raspunzi la PM! 
Suntem alaturi de tine, aici te poti descarca, nimeni nu te condamna. Dimpotriva! 
Diana, mami de superbebelusa (15 iulie 2005)
Puiul meu iubit e atat de mare
Iulia Anastasia www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70720" target="_blank">Povestea unei mame

emaaimee spune:
 si Oana mea are dermatita.si bubitele cand ii trec pe fata cand ii apar pe corp.sau apar si pe fata si pe corp.eu zic sa te duc la un dr dermatolog,asta daca nu ai fost.nu te baza doar pe dr pediatru.
nici eu nu ii dau ce ai scris tu,Anca.ii dau insa banana,piersica si caisa.dar nu ii dau altele pe care tu le dai:portocala de ex.nici capsune si derivatele(zmeura,etc) nu ii dau,nici grasime(ma refer la laptele de vaca cand si dk o sa il introduc)nu im mai aduc aminte ce nu ii mai dau![]()
te pupam

de fetita
 cu funditaUite atat suntem de mari

POVESTEA MINUNII

ema.nu.ela spune:
 palmyrah,
uite o sa incerc si Yotis. eu de la Nestle doar fara lapte i-am luat pt ca eu i le fac cu lapte Humana ca d-asta bea ea. cereale cu lapte i-am dat tot de la Humana intr-un timp ii placeau tare mult dar i-a trecut...nu vrea sa le mai vada....cate cutii am aruncat nici nu mai stiu. parca n-as incerca cereale cu lapte de la alte firme ca mi se pare riscant.
consistenta mancarii acum o fac mai groasa pt ca atata se foieste si da din maini si picioare incat daca ii fac mai subtire cum manca cand era mai mica, varsa totul din ligurita.
eu intotdeauna i-am dat si laptele si mancarea la temperatura camerei. piureul de legume parca un pic mai cald.
tetina cu '-' am eu acuma, de-aia ma gandeam sa-i schimb cu Y ca eu pun si cereale in lapte si se face mai gros si poate trage mai greu. desi pana acum 2 saptamani bea f bine laptele fara intreruperi.
ankak,
la dermatita atopica nu ma pricep. eu o dau pe a mea seara (de 3 ori/sapt) cu creama Avene Trixera care e pt piele atopica. dar nu stiu cat e de buna pt ca a mea n-a avut niciodata probleme.
daca nu poti sa-i bagi carne de vita cred ca poti sa-i dai soia care seamana f mult mai ales daca bea si lapte de soia. da nu sunt sigura ca e buna la bebei.
si a mea cand stateam acasa se bucura tare cand venea tati de la servici. acum se bucura si cand vin eu :)
invat-o un pic mai independenta. si mai roaga-l si pe sot sa-i dea de mancare si apoi sa te joci tu cu el ca sa se bucure :)
eu am ajuns la urmatoarea concluzie: daca eu sunt o mama rea, sotul e un tata si mai rau pt ca la el nu mananca aproape de loc; si bona si soacra-mea nu sunt nici ele mai prejos ca si la ele face la fel. vezi daca am cu cine compara?
totusi a mea rade la oricine. cand o gadil moare de ras nu mai pot de dragul ei. si in brate n-am invatat-o. o pun in patut, pe covor, in tarc, in scaun, pe canapea, pe pat. in brate doar cand vin de la servici si o imbratisez un pic si-o pupacesc.

joker spune:
 Anca, ti-am trimis un PM si un mail...Cheer up!!!stai linistita, ai sa vezi ca va fi totul bine..cand ai chef sa te descarci mai da cu degetele in taste spre una din noi...sau spre toate...
Joker...mama de ied  zapacit  
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marin_a_i/album?.dir=/fdd2

andatudor spune:
 Ella-tocmai m-am delectat la pranz cu pozele printeselor,iar Paula este o mica printesa intr-adevar ,cu rochita roz.Are niste sprancene ff frumos conturate !
Uite link-ul nostru:http://pg.photos.yahoo.com/ph/tudoranda/album?.dir=c0ed&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//pg.photos.yahoo.com/ph/tudoranda/my_photos

joker spune:
 explicati-mi si mie ca neuronul meu amarat nu stie..ce e tetina pentru cereale???Cum arata si de unde o iau?
despre ananas...puteti sa il dati si asa, pasta moale,le place..si nu il deranjeaza, cel putin pe Edut...incercati sa ii faceti din coaja ceai sau amestecati pasta obtinuta cu putin apa plata si agitati bine...iese un suc de ananas interesant la gust, mai gros, care place...cel putin zapacitului meu....nu il lasati sub nici o forma la caldura!!se acreste foarte repede...de preferinta e sa fie preparat proaspat...cu putin timp inainte de a il da

joker spune:
 Mai, voi va uitati toate la meci?

MONAI spune:
 Ankak, imi pare rau pentru disperarea ta, sunt sigura ca esti o mama foarte buna, doar ca acum esti obosita
. Si Sara are dermatita atopica. Am fost cu ea si la dermatologie infantila. Mie mi-a interzis numai banana si altele pe care oricum nu i le-as fi dat(zahar, cereale cu zahar). Pentru bubitele de pe corp mi-a recomandat Diprogenta (e cu cortizon), dar eu o dau in fiecare seara cu Elidel(nu are cortizon) si a reactionat foarte bine, nu mai avem bubite deloc. Sa-ti spun ce mi-a zis pediatra mea: in dermatita atopica prima data se incepe cu Elidel si daca nu se obtin rezultate se continua cu Diprogenta. Dermatoloaga mi-a mai zis sa-i dau timp de 3 luni, cate 7 zile pe luna, Aerius (e un sirop impotriva alergiilor), dar eu nu i l-am dat pentru ca astept verde si de la pediatra mea pentru care am tot respectul. Eu umblu cu ea pe la medici, citesc despre tratamentele lor si apoi merg la pediatra cu opinia gata formata si de fiecare data mi-a dat solutia la care ma gandisem si eu.
Sara mananca bine deocamdata, multumesc lui Dumnezeu, dar imi scoate peri albi la fiecare masa
. Si azi nu a dormit decat 1h toata ziua, a fost cumplit de maraita, mi-a tocat nervii marunt. Din pacate pentru mine, eu nu ma manifest prea des, tin multe in mine si asta e mai rau. La pranz imi venea sa urlu ca se sucea in toate partile, numai pozitia buna nu o avea, desi ii era foame si daca ii nimeream gura inghitea cu nesat. Atunci m-am gandit cam ce mutra ar face fata mea daca as trage un urlet pe cat eram de nervoasa? Si numai faptul ca mi-am inchipuit figura ei cu ochii mari si cum ar incepe sa planga parca cu incetinitorul m-a bine-dispus grozav
. Ce vreti, sunt sadica si eu in felul meu
.
In concluzie, avem majoritatea o perioada mai grea(dintii, somnul, diversificarea etc.). Important e sa rezistam asa, in grup, pentru ca mai avem putin si-i punem pe picioarele lor si apoi ne va fi mai usor. Pup toate mamicile si as vrea sa reusesc sa va dau viatza(asta e vorba mea si-a sotului
), macar asa, virtual( se mai poate da viatza si telefonic sau face to face
)
Sa auzim numai de bine.
Mona si 
 Sara (16/07/2005)
Scumpii de noi

deny_82 spune:
Buna seara !!!
Am intrat sa va salut...ca in ultimul timp parca nu am mai avut timp de nimic...si sa va mai spunem si despre noi cate ceva....Avem si noi 2 dintishori....si am trecut cu brio peste...am facut si vaccinul antirujeolic(si am plans muullltttt)si cam atat...O sa incerc sa va ajung din urma ..

tuturor si noapte buna!!!Deny si 
 David-Andrei 02 august 2005 

emaaimee spune:
 vai de nervi si eu ma plang.am si plans azi ca e asa maraita,nu vrea sa doarma,nu vrea nimic.si mie imi venea sa urlu la ea si m-am razbunat pe o jucarie care chitaie.am strans-o rau,dar fetei ii place zgomotul,deci ea a ras tare![]()
mersic de aprecieri Mona
l-am vazut si pe Mario,un scump.
Anca inca o data pupici si multa rabdare
noapte buna

de fetita
 cu funditaUite atat suntem de mari

POVESTEA MINUNII