Exista printre voi persoane care si-au cumparat o casa intr-un cartier rezidential? Va intreb pentru ca am inteles ca nu toate firmele care construiesc astfel de cartiere sunt serioase, am auzit ca unii lucreaza mai bine, altii mai putin bine, am auzit si am tot auzit...
As dori si eu o recomandare de firma care construieste astfel de cartiere, sau daca puteti sa-mi impartasiti din experienta voastra...aceea de cumparare a unei case intr-un ansamblu rezidential...
buna
noi ne-am luat anul trecut o casa intr-un astfel de cartier rezidential, Sunflower, in zona Iancu Nicolae, pe langa Jollie Ville. in complex sint 22 de case (locuite de 9 natii), o piscina cu leagan si tobogan si o sala de fitness cu aparate (ultimele 2 sint proprietate comuna). pentru noi este perfect. s-a format deja o mica comunitate in care ne simtim foarte bine. s-au strans si destul de multi copilasi, ceea ce iar e bine. complexul are paza la intrare, asa ca masina/casa raman deseori deschise fara nici o problema, iar copilu' bantuie cu bicicleta pe strada fara sa stau cu grija ca iese pe strada sau ca trece vreo masina. casele sint cuplate cate 2 si au loturi de teren intre 210-250mp. ca si constructie, casele sint super bine facute, noi am luat-o la gata si chiar nu am ce sa le reprosez, oricat de cusurgii am fii. cea mai mare factura peste iarna a fost de 5 mio (in conditiile in care in casa sint min 24 grade, pentru ca pitica sta in general mai dezbracata si fara papuci) gradina are sistem de irigatie automat. utilitatile sint pe retele publice (gaze, apa, canal). pentru a avea automonie pe apa, avem un rezervor urias sub zona centrala a cartierului care ne poate asigura 24 h autonomie. acelasi constructor a inceput anul trecut constructia unui nou cartier, sunflower 2 (vezi www.sunflower.ro), langa al nostru. din cate stiu, jumate din case s-au vandut de pe plansa. la noi in cartier mai este o casa de vanzare. daca vrei detalii, da-mi email.
madalina