cind sa fac colposcopie

Fetelor va rog un sfat
Dr. mi-a prescris tratament pentru restabilirea florei vaginale dupa tratament cu antibiotice / candidoza +.../ , acest tratament consta in introducerea in vagin a unei creme ,, Ginofort,, de doua ori timp de doua saptamini, dupa aceste doua saptamini introduc vit C timp de 10 zile.
Paralel cu asta mi-a spus ca am cervicita si ar fi bine de facut o colposcopie pentru a vedea ce face cervicita mea.
Acum stau si ma gindesc cind sa merg sa o fac - inainte de a incepe tratamentul prescris, pentru ca visez ca cervicita va disparea, poate ea a fost cauzata de de dereglarea florei vaginale
sau sa merg dupa tratament.
Imi dau aceasta intrebare din cauza ca as vrea sa prind doi iepuri o data - dr. a spus ca luna asta bebe nu facem dar daca trecem cu brio tratamentul facem bebele luna viitoare
- si nu cred ca o sa reusesc sa fac intii tratamentul, iar dupa colposcopia si dupa ea tratment pentru cervicita .... of si iar sa scap ovulatia
, ca asta /simbata/ o sar
M-am exprimat cam incilcit of!!!
Aliona
Raspunsuri

IULIABRAILA spune:
mai, eu nu am auzit niciodata de crema aia sau de vitamina C intern, este f astringenta, nu cred ca poate fi indicata in candidoza, daca asta tratezi tu acum(daca am inteles eu bine)
nu ai posibilitatea de a veni in romania la un consult? ca sa stii ca nu suna bine tratamentul tau. la noi pt candidoza se da un unguent extern + ovule intravaginale(cele mai simple sint chlotrimazol) nicidecum vit C- nu face asa ceva.
sa mai vedem ce spun fetele pe forum dar sa stii ca am auzit de la mama(care este destul de in virsta) ca pe vremea comunistilor femeile foloseau vitamina C pt a nu ramine insarcinate si isi provocau oribile rani pe col.
inca odata stai calma cu vitamina C. sau poate nu inteleg eu bine termenul de vitamina C introduc...unde intravaginal? exclus(POATE O DISTRUGE FLORA DA O DISTRUGE DE TOT SI TIE NU ASTA ITI TREBUIE ACUM)iar despre cervicita, tot doctorul asta ti-a pus diagnosticul?
mai incearca la altul, este tratament pt asa ceva, dar la tine nu vad ca ti-a dat ceva pt asta. intre timp incearca si niste spalaturi cu pelin si galbenele+ ceai de cretisoara. este unguent, antiseptic, astringent si regenerant.
ne mai auzim dupa un alt control, poate de data ssta SERIOS
IULIA

bubuleana spune:
Aliona: si eu sunt cam sceptica in privinta tratamentului pe care ti l-a dat: iar antibioticele sunt chiar contraindicate pentru ca ele in general provoaca candidoza!!!
si eu am flora vaginala dezechilibrata si dr mi-a dat sa iau ovule Klion 10 zile dar n-am luat niciunul pt ca stiu ca flora se echilibreaza de la sine daca mananci multe iaurturi, te speli cu ceai de galbenele numai exterior si in rest multe vitamine si salate, legume verzi! si sa nu pierzi ovulatia!
eu zic sa incerci naturist, mai vorbeste cu un alt doctor, vezi si ce mai spun fetele...
bubuleana

IULIABRAILA spune:
inca odata, am mai intrebat si eu una alta acasa(ca sotu este tare)
nu fa acest tratament, nici nu am mai auzit de ginofort, dar clar nu cred ca se adreseaza candidozei.
cervicita este o inflamare a colului, care poate fi provocata si de candidoza, dar si de altceva.
deci: tratament pt candidoza(gasesti si pe forum)
alt doctor, CLAR
dupa aia bb, cind dispare candidoza.
si intr-adevar nu se dau antibiotice in candidoza, ca maresc problema asta de sute de ori.
dar antibiotice pt ce ai luat?
IULIA

alionushca spune:
Mersi fetelor ca ati reactionata la rugamintea mea
M-am bagat in google si nu am iesit pina nu am gasit raspunsul
Ginofort, dupa ce l-am cumparat si am citi si instructia, este produs de substanta care contine 2% de butoconazole, care are proprietati fungicide fiind destinat tratarii afectiunilor cauzate de candida albicans - da sii scump fetelor - m-am stresat rau azi cind le-am cumparat.
Da iaca cu vit C inca nu m-am lamurit, of!!!!
Am inceput sa beau lapte imbogatit cu bifidobacteri, preparat de sotul meu special pentru problemuta mea, se spune ca ajuta.
Of fetelor cred ca am sa merg eu in cautarea altei opinii - se cere si chiar foarte mult, mai ales ca de tratament cu vit C si eu am auzit pentru prima data de la acest medic, si da e corect el este pentru distrugerea bacteriilor, dar nu mai vreau eu chiar pe toate sa le distruga, ca ajung sa fac tratamente pentru aparitia bacteriilor
Multumesc
Aliona