Titan, Balta Alba mana sus! ( 2 )

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

Astazi dimineata a plans rau cand l-am lasat acolo, se agata de mine si striga "acata". Am plecat cu o inima tare grea si acum stau cu ochii pe telefon...Cred ca a invatat drumul si deja stie unde il duc. Sper sa nu dureze foarte mult faza asta ca mi-e mila de el cand il vad asa...si m-au apucat si niste dureri de burta cred ca pe fond nervos, am luat repede No-spa....

Cornelia, de Eduard(1 an si 10 luni) si 28+ Eric
EDUARD & MAMI & TATI & ECOGRAFII BB2 & TRUSOU BB 2 & INTALNIRE MAMICI
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_tx spune:

of mititelu poate se obisnuieste cu timpul.iar tu ai grija cu emotiile sa nu te trezezsti cu contractii, doamne fereste.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_stefi spune:

Bine v-am gasit fetelor... sunt de putin timp pe aici si tare ma bucur sa gasesc subiectul asta..
Noi stam pe Codrii Neamtului...si frecventam Parcurile Titanii,Ior si parculetul de vis-a vis de Billa.Salutari si pupici tuturor.

Pozele noastre :

Mergi la inceput

bun venit in gasca noastra Elly.sa-ti traiasca printisoru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stinu spune:

Bun venit elly _stefi !
Andreea nu stiu ce se intampla dar suntem in contratimp.Aseara intr-adevar am fost plecata si dupa ora 22 nu mi-a mai mers netul .
Hai sa incercam in weekend ,sambata seara ,ce zici ?
eu am donat acei 2% din impozitla acolo.
Mai vorbim ,Iustina

Mergi la inceput

Iustina atata timp cat avem asociatia noastra infiintata iti dai seama ca interesul meu este sa cooptez cat mai multe persoane sa doneze as.Ingeri fara aripi cei 2%.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stinu spune:

Andreea se pare ca nu reusim deloc sa ne sincronizam .
Eu sunt foarte ,foarte prinsa cu referatul pentru doctorat ,ii mai am si pe astia mici .Sper ca nu te-ai suparat !
Da-mi pe pm id-ul taui si mai incerc si eu.
Te pup ,Iustina

Mergi la inceput

Iustina tot andreea_tx este.

Mergi la inceput

haideti fetelor adunarea la o cafeluta calda.
eu am fost la dentist dimineata si m-a prins o ploaie......
acum fug la buc sa pregatesc ceva de mancare ca-mi vine balaurul de la gradi la 12.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

Vreau si eu o cafeluta calda ca tare bine mi-ar prinde.
Noi am inceput azi a 2a sapt de cresa. Azi a inceput sa planga inainte de a intra in curtea cresei, abia l-am dus in brate cu ditamai burtoiul meu. Acolo urlete la greu, pana la urma la luat doamna in brate si eu am plecat. Am mai stat nitel la usa si nu dupa mult timp nu l-am mai auzit plangand. Noroc cu celelalte mamici care ma incurajeaza ca va trece. Dar plec de acolo parca as fi "batuta"...
Va pup pe toate!

Cornelia, de Eduard(1 an si 10 luni) si 28+ Eric
EDUARD & MAMI & TATI & ECOGRAFII BB2 & TRUSOU BB 2 & INTALNIRE MAMICI
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard

Mergi la inceput