Titan, Balta Alba mana sus! ( 2 )

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreea_tx spune:

eeeee.... iustina dupa cum ai vazut nu prea mai scriu fetele pe aici.
noi suntem in parc in fiecare zi acolo la toboganul mare sau prin preajma la groapa de nisip.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

am inceput si noi sa aparem in IOR, seara...
ca la bloc in parculet nu mai avem loc pe banci, ies toate batranele la o barfa, si ma apuca nervii...ce au ele nevoie de banca de langa topogan!?
asa ca seara ne aduce tati in IOR, mami sta pe paturica cu fata si citeste legislatie rutiera, iar andrei pe topogan... pazit de tati.

Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria2mami spune:

Heloo fetele....eu am un program la serv infernal...colega e in concediu...mai avem putin si plecam la mare...pe 8 august.
Ne-am mutat de la mama...tooocmai in chibrit, la 1 mai...la soacra-mea...a durat aproape o luna pana am pus casa la punct si suntem super obositi.........vrem concediuuuuuuu!
Iustina...nu am sunat la gradi, in august...sper sa nu intampin vreo problema
...oricum...o las aici sa vad daca se acomodeaza si daca-i palce nu o mut....daca nu o iau de aici ca avem gradi chiar pe strada la soacra-mea. Imi va fi foarte greu cu transportul in fiecare zi...offf

Dar, sa fim sanatosi si le vom rezolva pe toate.

fetele de cartier'

Just..... Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanna spune:

Hello fetele!!! Dar pustiu e pe aici!!! Acum am gasit si eu topicul asta, ma si mir la cat de "departe" era...
Cam intr-o luna ma mut si eu in zona, nu cunosc pe nimeni si chiar am nevoie de voi...
Pe unde stati mai exact sa va reperez si eu. Noi o sa ne mutam pe str Patriotilor. Mai e cineva pe aproape??? Hai ca eu sunt in depresie ca trebuie sa ne mutam acolo, ridicati-mi moralul, spuneti-mi ca e fain...
Va pupicesc si astept indicii!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_tx spune:

nanna, dupa cum ai observat nu prea mai scriu fetele pe aici si am renuntat si eu daca am vazut ca ma conversez de una singura.
nu stiu pe unde e strada de care zici tu dar probabil ca prin zona deci o sa ne intalnim daca vrei in parc la IOR la tobogan ca noi cxam pe acolo ne facem veacul.
si moralul sus ca te obisnuiesti tu in noul cartier.la inceput e mai greu dar pe urma floare la ureche.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biluta28 spune:

Ma primeste si pe mine cineva in gasca?? vad ca nu mai e nimeni pe aici
Noi stam pe barajul Bicaz.

Laura ai nascut? cum e cu 2? si pe al meu baiat il cheama Eduard si are 2 ani impliniti pe 16 aug. as fi interesaa de povestile tale cu cresa.

Mihaela - 33 ani- sagetator Ana 6 ani jumate - Edi 2 ani
http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=546687000

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biluta28 spune:

Chiar nu mai e nimeni pe aici???

Mihaela - 33 ani- sagetator Ana 6 ani jumate - Edi 2 ani
http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=546687000

Mergi la inceput