Titan, Balta Alba mana sus! ( 2 )
Raspunsuri - Pagina 16
andreea_tx spune:
si noi venim duminica in parc dupa masa.sambata nu pot ca sunt iar la o petrecere de copii.
andreea_tx spune:
se pare ca numa eu mai bantui pe aici din cand in cand.
Cornelia sa-ti traiasca flacaul si petrecere frumoasa.
cristinamh spune:
eh, stai linistita, bantui si io...
tot din cand in cand, ca-s singura cu copiii acasa... adica single mother, program 24/24 h... si abia mai am timp sa respir.
si respir jos in parculet, ca-n casa ma cam sufoc...
acum nu am de ales, ca-i oala pe foc.
Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003
maria2mami spune:
......si eu la apel
Cristina ...ce ai facut pana la urma....l-ai inscris pe andrei la gradi?
"Mamiii hai sa mancam cevaaaaaa de mancaleeeeee" Maria
cristinamh spune:
maria, si da, si nu...
si cum tati se ocupa, astept si eu cu interes sa vad daca vom merge sau nu la gradi...
Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003
cornelia_laura spune:
Salutare fetelor! Sunt si eu prin zona dar stau cam rau la capitolul scris. Suport din ce in ce mai greu caldura si sunt umflata non-stop la maini si picioare. Abia mai merg sa duc baiatul la cresa... Mai avem cam 2 sapt pana la cezariana, asta daca nu se grabeste bebe sa vina.
Eduard e bine, a implinit miercuri 2 ani. S-a serbat la cresa cu ceilalti copii si s-au distrat pe cinste.
Va pup p e toate!!
Cornelia, mamica luiEduard(2 ani) si 36+ Eric
POZE
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard
gogosar spune:
Buna fetelor.Citesc cu drag subiectul vostru, pentru ca si eu am locuit timp de 26 ani in titan, de fapt la piata la salajan.Insa de acum 7 ani m-am mutat de acolo, pt ca m-am casatorit.Dar merg destul de des in zona pentru ca acolo au ramas parintii si sora mea.
Pentru mine ramane cea mai frumoasa zona a bucurestiului.
Stinu spune:
quote:Cornelia si fiul meu a implinit 7 ani ,tot miercuri ,pe 21 .
Originally posted by cornelia_laura
Salutare fetelor! Sunt si eu prin zona dar stau cam rau la capitolul scris. Suport din ce in ce mai greu caldura si sunt umflata non-stop la maini si picioare. Abia mai merg sa duc baiatul la cresa... Mai avem cam 2 sapt pana la cezariana, asta daca nu se grabeste bebe sa vina.
Eduard e bine, a implinit miercuri 2 ani. S-a serbat la cresa cu ceilalti copii si s-au distrat pe cinste.
Va pup p e toate!!
Cornelia, mamica luiEduard(2 ani) si 36+ Eric
POZE
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard
Va pup si va doresc un weekend placut .
Iustina
andreea_tx spune:
iustina cu intarziere iti zic si eu sa-ti traiasac si tie ficioru si sa fie sanatos.
de asemeni si al tau cornelia sa creasca mnare si sanatos si nastere usoara si sa ai un bebe cuminte care sa nu fie plangacios.
Stinu spune:
Ce e cu voi fetelor ,toate sunteti plecate ?
Noi tot pe aici ,ne coacem in Bucuresti .Vlad merge la inot in fiecare dimineata de la 11,30 si in rest in parc cu colegii de la gradinita ,mai o petrecere la Mc'Donald ,trece timpul .
maria2mamice mai stii de gradinita ?Din ce stiu eu sunt foarte multi copii inscrisi ,educatoarea fiului meu are la orar normal 38 de copii in grupa si am inteles ca la orar prelungit e mai mare jalea ,sunt peste 40 .De fapt cam asa o sa fie peste tot in sector la toamna.
Cornelia_laura ,cum te mai simti sau ai nascut deja ?
Andreea_tx sunt tare neserioasa ,stiu ,dar sper sa ma mai eliberez si eu in curand si sa ma revansez
Va pup si haideti in parc cu puii intr-o dupa-masa !
Iustina