Titan, Balta Alba mana sus! ( 2 )

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreea_tx spune:

BOO greu de aflat numa dupa numele copilului.
sunt atatea mamici aici....
poate o gasesti la copii 0-4 ani tinand cont de varsta copilului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

cornelia, bine macar ca esti acasa, si poti sta cu el... si vecinul nostru tot la fel a fost, primul an greeeeu de tot, imediat curgea nasul... si eu am emotii, dar macar acum iris e mai maricica, nu-mi mai e asa frica daca se va imbolnavi andrei.

cu scoala de soferi... curajul imi cam lipseste... la volan! ca asa, sa ma apuc, a fost mai greu de organizat programul, cine vine sa stea cu copiii cat ma duc eu la scoala... aaa, si timp pt invatat, cam greu de gasit... dar o sa vedem si asta.

la imunizat nu e rea ideea... lui andrei i-am dat oscilo si sirop de catina, toamna. bine, da' nici nu a fost niciodata racit... m-as declara fericita ca n=am vazut rosu in gat, febra sau antibiotice, da' vine gradinita... si cred ca vom recupera.

stinu, mie si acum imi dau lacrimile cand ma gandesc la "etape"... educatoare, invatatoarea, diriginta ... abia astept la anul prima intalnire de liceu... si parca trb sa dau iar BAC=ul, nu sa-mi vad colegii! de ce nu ii dai un caietel sa faca schimb de "amintiri" cu colegii?? poate suna demodat, dar in mod sigur le va face placere sa-si deseneze cate ceva! asa vor avea mereu ceva ce sa le aminteasca...
uite colega mea de gradi, dupa ce am pierdut legatura 15 ani... ne-am regasit... vecine in titan!!! si parca astia 15 ani n-au existat... ea e nasa fetitei.
tinem pumnii si trimitem niste batiste "virtuale". ca se va lasa sigur cu lacrimi!

andreea e vorba despre cea de pe lucretiu patrascanu... fabrica IOR nici nu stiu unde e.

hai ca m-am intins... da' m-a apucat nostalgia! imi lipseste 15 iunie... fetele copiilor fericiti, coronite... diplome...

Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boo__boo spune:

quote:
Originally posted by andreea_tx

BOO greu de aflat numa dupa numele copilului.
sunt atatea mamici aici....
poate o gasesti la copii 0-4 ani tinand cont de varsta copilului.

andreeat & Alex -8 dec.2000

www.ingerifaraaripi.8k.ro

mda... ai dreptate Andreea.
Merci pt. sfat
Lasa ca poate o sa ne mai intalnim in parc.

Cristina... te inteleg perfect si vreau sa spun ca m-a rascolit tare mesajul tau.
Intr-adevar ce dor ma apuca uneori de anii de scoala, mai ales ca tocmai mi-am regasit de curand pe site-ul colegi.ro fosta colega de banca din liceu.

aaa... dar iau ma iau cu vorba si uit sa va spun: si eu stau tot in Balta Alba. Nu-i asa ca ma primiti si pe mine in grupul vostru?
E drept ca eu prefer sa ma plimb cu Alex in parcul National. IOR-ul nu-mi mai place, mai ales de cand s-au apaucat astia sa refaca aleile si nu le mai termina. Mai merg prin IOR cand ma duc la mama care sta pe Baba Novac, mai exact pe Reconstructiei. Parca citisem p-aici ca mai este o fata care sta in blocul 29 (langa scoala 86)???
haha.. se vede treaba ca tot incerc sa-mi fac prietene, nu?
da, chiar asa este! ca m-am cam plictisit sa ma tot plimb singura prin parcuri. La mine-n bloc n-am nici o mamica

va pup si sa aveti un week-end placut.

eu si ingerasul www.snugglepie.com/cb/95433" target="_blank">Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

poate ma lamureste si pe mine cineva... de unde numele de balta alba dom'le?? si cat se intinde "balta" asta...?? poate bucurestenii get-beget stiu, sa-mi dezvolt si io cultura de cartier.

boo, si io am avut surprize placute la "colegi.ro"... uite acum imi dau seama ca n-am mai dat pe-acolo de cam multicel, sa vad cine mai e...

io am inceput s-o iau razna in parculet aici la noi, is singura mamica, restul is bunici, care nu fac altceva decat sa se vaite ca le-au ramas nepotii in grija, ca parintii sunt iresponsabili si nu se ocupa de copii, ca uite ce sacrificiu imens fac ele... trb neaparat sa-l invat pe andrei sa mearga pe , ca sa ajungem mai des in IOR, macar acolo gasesc un loc unde sa nu le aud

Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

Unde ati fugit toate?? Eram la pagina 5.....
Eduard si-a revenit dupa otita de sapt trecuta. Nu mai are febra, muci, nu-l mai dor urechile. Doar de tuse nu scapam. Antibiotic inca luam pana maine seara. E vioi, mananca bine, doarme bine. Dar ce sa-i mai dau de tuse?
Eu implinesc 35 de sapt si incep sa constientizez ca mai e foarte putin pana nasc...

Cornelia, mamica luiEduard(1 an si 11 luni) si 34+ Eric
EDUARD & MAMI & TATI & ECOGRAFII BB2 & TRUSOU BB 2 & INTALNIRE MAMICI
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_tx spune:

neata fetele.

Cornelia daca tusea e productiva ia un siropel expectorant.am auzit de un siropel dar nu stiu de la ce varsta se da care cica ar fi foarte bun,se cheama "Mucosin cu miere".

Boo_boo si noi venim mai des in stadion de cand sunt toboganele alea gonflabile acolo.

Cristina stiu de care circa zici,IOR-ul este langa parc IOR sau cinema Gloria.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by andreea_tx

neata fetele.

Boo_boo si noi venim mai des in stadion de cand sunt toboganele alea gonflabile acolo.

andreeat & Alex -8 dec.2000

www.ingerifaraaripi.8k.ro

aaa daaaaaa... pai poate m-ai remarcat si pe mine p-acolo.
Eu sunt cea care-l baga pe alex in piscina si apoi incepe: *alex scoate bila din gurita... alex nu scoate ciorapul din picior... alex nu baga frunza aia-n gura...*
dar stiu macar ca acolo ii place, ca de cate ori vreau sa-l iau incepe sa planga. Si ii mai place la casuta coca-cola.
Zilele astea din pacate nu am mai fost pentru ca a racit duminica seara . Ieri - febra, tuse, muci la greu. Azi nu mai are febra, dar tot ii mai curge nasul asa ca nu cred ca iesim nici azi.

eu si ingerasul www.snugglepie.com/cb/95433" target="_blank">Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria2mami spune:

Neata fetelee

Mai poate o punem de o intalneala in week. .....ce ziceti...in parculet...sau ...unde vreti voi...daca vremea e frumoasa

"Mamiii hai sa mancam cevaaaaaa de mancaleeeeee" Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lemoni spune:

Ce mai e nou prin cartier fetelor? Parculetul Titan tot nu sa mai renovat? Cate zile frumoase am petrecut acolo cand eram copil!uffff ce trece timpul!

Mergi la inceput

maria2mami... buna idee
eu sunt pentru!!!
cine se mai inscrie??

Mergi la inceput