Titan, Balta Alba mana sus! ( 2 )
Raspunsuri - Pagina 15

andreea_tx spune:
andreea_tx spune:
 BOO greu de aflat numa dupa numele copilului.
sunt atatea mamici aici....
poate o gasesti la copii 0-4 ani tinand cont de varsta copilului.

cristinamh spune:
cristinamh spune:
 cornelia, bine macar ca esti acasa, si poti sta cu el... si vecinul nostru tot la fel a fost, primul an greeeeu de tot, imediat curgea nasul... si eu am emotii, dar macar acum iris e mai maricica, nu-mi mai e asa frica daca se va imbolnavi andrei.
cu scoala de soferi... curajul imi cam lipseste ... la volan! ca asa, sa ma apuc, a fost mai greu de organizat programul, cine vine sa stea cu copiii cat ma duc eu la scoala... aaa, si timp pt invatat, cam greu de gasit... dar o sa vedem si asta.
... la volan! ca asa, sa ma apuc, a fost mai greu de organizat programul, cine vine sa stea cu copiii cat ma duc eu la scoala... aaa, si timp pt invatat, cam greu de gasit... dar o sa vedem si asta.
la imunizat nu e rea ideea... lui andrei i-am dat oscilo si sirop de catina, toamna.  bine, da' nici nu a fost niciodata racit... m-as declara fericita ca n=am vazut rosu in gat, febra sau antibiotice, da' vine gradinita... si cred ca vom recupera .
.
stinu, mie si acum imi dau lacrimile  cand ma gandesc la "etape"... educatoare, invatatoarea, diriginta ... abia astept la anul prima intalnire de liceu... si parca trb sa dau iar BAC=ul, nu sa-mi vad colegii! de ce nu ii dai un caietel sa faca schimb de "amintiri" cu colegii?? poate suna demodat, dar in mod sigur le va face placere sa-si deseneze cate ceva! asa vor avea mereu ceva ce sa le aminteasca... 
uite colega mea de gradi, dupa ce am pierdut legatura 15 ani... ne-am regasit... vecine in titan!!! si parca astia 15 ani n-au existat... ea e nasa fetitei.
tinem pumnii si trimitem niste batiste "virtuale". ca se va lasa sigur cu lacrimi!
andreea e vorba despre cea de pe lucretiu patrascanu... fabrica IOR nici nu stiu unde e.
 fabrica IOR nici nu stiu unde e.
hai ca m-am intins... da' m-a apucat nostalgia! imi lipseste 15 iunie... fetele copiilor fericiti, coronite... diplome...
Cristina  Andrei-Razvan(2.08.2003) si
Andrei-Razvan(2.08.2003) si  Iris-Sabina(17.11.2005)
Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris 
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003

boo__boo spune:
boo__boo spune:
quote:
Originally posted by andreea_tx
BOO greu de aflat numa dupa numele copilului.
sunt atatea mamici aici....
poate o gasesti la copii 0-4 ani tinand cont de varsta copilului.
andreeat & Alex -8 dec.2000
www.ingerifaraaripi.8k.ro
mda... ai dreptate Andreea.
Merci pt. sfat

Lasa ca poate o sa ne mai intalnim in parc.
Cristina... te inteleg perfect si vreau sa spun ca m-a rascolit tare mesajul tau.
Intr-adevar ce dor ma apuca uneori de anii de scoala, mai ales ca tocmai mi-am regasit de curand pe site-ul colegi.ro fosta colega de banca din liceu.
aaa... dar iau ma iau cu vorba si uit sa va spun: si eu stau tot in Balta Alba. Nu-i asa ca ma primiti si pe mine in grupul vostru?
E drept ca eu prefer sa ma plimb cu Alex in parcul National. IOR-ul nu-mi mai place, mai ales de cand s-au apaucat astia sa refaca aleile si nu le mai termina. Mai merg prin IOR cand ma duc la mama care sta pe Baba Novac, mai exact pe Reconstructiei. Parca citisem p-aici ca mai este o fata care sta in blocul 29 (langa scoala 86)???
haha.. se vede treaba ca tot incerc sa-mi fac prietene, nu?
da, chiar asa este! ca m-am cam plictisit sa ma tot plimb singura prin parcuri. La mine-n bloc n-am nici o mamica

va pup si sa aveti un week-end placut.
eu si ingerasul www.snugglepie.com/cb/95433" target="_blank">Alex

cristinamh spune:
cristinamh spune:
  poate ma lamureste si pe mine cineva... de unde numele de balta alba dom'le?? si cat se intinde "balta" asta...?? poate bucurestenii get-beget stiu, sa-mi dezvolt si io cultura de cartier
 poate ma lamureste si pe mine cineva... de unde numele de balta alba dom'le?? si cat se intinde "balta" asta...?? poate bucurestenii get-beget stiu, sa-mi dezvolt si io cultura de cartier .
.
boo, si io am avut surprize placute la "colegi.ro"... uite acum imi dau seama ca n-am mai dat pe-acolo de cam multicel, sa vad cine mai e...
io am inceput s-o iau razna in parculet aici la noi, is singura mamica, restul is bunici, care nu fac altceva decat sa se vaite ca le-au ramas nepotii in grija, ca parintii sunt iresponsabili si nu se ocupa de copii, ca uite ce sacrificiu imens fac ele... trb neaparat sa-l invat pe andrei sa mearga pe
 trb neaparat sa-l invat pe andrei sa mearga pe  , ca sa ajungem mai des in IOR, macar acolo gasesc un loc unde sa nu le aud
, ca sa ajungem mai des in IOR, macar acolo gasesc un loc unde sa nu le aud
Cristina  Andrei-Razvan(2.08.2003) si
Andrei-Razvan(2.08.2003) si  Iris-Sabina(17.11.2005)
Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris 
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003

cornelia_laura spune:
cornelia_laura spune:
 Unde ati fugit toate??  Eram la pagina 5.....
Eram la pagina 5.....
Eduard si-a revenit dupa otita de sapt trecuta. Nu mai are febra, muci, nu-l mai dor urechile. Doar de tuse nu scapam . Antibiotic inca luam pana maine seara. E vioi, mananca bine, doarme bine. Dar ce sa-i mai dau de tuse?
. Antibiotic inca luam pana maine seara. E vioi, mananca bine, doarme bine. Dar ce sa-i mai dau de tuse?
Eu implinesc 35 de sapt si incep sa constientizez ca mai e foarte putin pana nasc...
Cornelia, mamica lui Eduard(1 an si 11 luni) si
Eduard(1 an si 11 luni) si  34+
34+ Eric
 Eric
 EDUARD & MAMI & TATI & ECOGRAFII BB2 & TRUSOU BB 2 & INTALNIRE MAMICI 
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard

andreea_tx spune:
andreea_tx spune:
 neata  fetele.
Cornelia daca tusea e productiva ia un siropel expectorant.am auzit de un siropel dar nu stiu de la ce varsta se da care cica ar fi foarte bun,se cheama "Mucosin cu miere".
Boo_boo si noi venim mai des in stadion de cand sunt toboganele alea gonflabile acolo.
Cristina stiu de care circa zici,IOR-ul este langa parc IOR sau cinema Gloria.

boo__boo spune:
boo__boo spune:
quote:
Originally posted by andreea_tx
neata fetele.
Boo_boo si noi venim mai des in stadion de cand sunt toboganele alea gonflabile acolo.
andreeat & Alex -8 dec.2000
www.ingerifaraaripi.8k.ro
aaa daaaaaa... pai poate m-ai remarcat si pe mine p-acolo.
Eu sunt cea care-l baga pe alex in piscina si apoi incepe: *alex scoate bila din gurita... alex nu scoate ciorapul din picior... alex nu baga frunza aia-n gura...*

dar stiu macar ca acolo ii place, ca de cate ori vreau sa-l iau incepe sa planga. Si ii mai place la casuta coca-cola.
Zilele astea din pacate nu am mai fost pentru ca a racit duminica seara
 . Ieri - febra, tuse, muci la greu. Azi nu mai are febra, dar tot ii mai curge nasul asa ca nu cred ca iesim nici azi.
. Ieri - febra, tuse, muci la greu. Azi nu mai are febra, dar tot ii mai curge nasul asa ca nu cred ca iesim nici azi.eu si ingerasul www.snugglepie.com/cb/95433" target="_blank">Alex

maria2mami spune:
maria2mami spune:
 Neata fetelee 
Mai poate o punem de o intalneala in week. .....ce ziceti...in parculet...sau ...unde vreti voi...daca vremea e frumoasa
"Mamiii hai sa mancam cevaaaaaa de mancaleeeeee" Maria 

Lemoni spune:
Lemoni spune:
Ce mai e nou prin cartier fetelor? Parculetul Titan tot nu sa mai renovat? Cate zile frumoase am petrecut acolo cand eram copil!uffff ce trece timpul!