La noi la Galati sa veniti ! (21)
Raspunsuri - Pagina 8
ciristina_serban spune:
Salutare iubitelor!
Delphin, multumesc de sfaturi. Sper ca de data asta sa mearga...
Roxi, super tare ca ai iesit in discoteca. Mi-e dor si mie de un zbucim in discoteca. Din pacate n-am mai fost de ceva vreme inainte sa-l nasc pe Razvan. In ceea ce priveste cd-ul nici noi n-am intrat inca in posesia lui. Asteptam copii de la Vilma. Sunt nerabdatoare sa vad reactiile desi cred ca e cam mic ca sa inteleaga....
am sa pun din nou pozele si sper sa mearga de data asta.
Va pupam, si va dorim sanatate multa.
Poze: http://pg.photos.yahoo.com/ph/ciristina23/
Cris si bb Razvan (23.11.2004)
vilma spune:
Laura, sper ca maine sa pot face copiile la CD-urile de la Roxi. Vrei si filmul Maria-Mirabela?
Ne intalnim miercuri?
Vilma, Anca (4,8 ani) si Tudor (2 ani)
cookie spune:
'Neata!
Noi ieri am fost la doctor cu febra Sabinei...cica n-ar fi nimic grav, doar o stomatita aftoasa(au avut copilasii vostri asa ceva?) Ne-a dat doar antitermice, dar mi-a fost mila s-o mai trezesc peste noapte sa-i dau...dormea asa bine...
In plus, cica s-o dau in gat cu albastru de metil...n-am reusit decat sa manjesc totul prin casa....oare se mai curata chestia asta?
Roxi, fata mea a aratat un oarece interes fata de CDul cu Baby Einstein...era incantata de animalute...pana in momentul in care a auzit ca incep reclamele la televizorul din dormitor si a zbughit-o... Il punem bine pentru mai incolo...oricum, lui mami i-a placut fooooooarte mult! Multumim!
Mai doreste cineva copii la Cd-uri?
Eliza, nu le-am facut inca, da's pe vine...
Va pup si o zi buna!
cookie spune:
Delphin, ai primit mailul meu? Mie imi trimite instiintare ca adresa nu e corecta. Am mai trimis o data si la fel...
LauraFlo spune:
Buna dimineata !
Alina si Diana v-am vazut ieri la plimbare cu bebelacii vostri...Eu ma intorceam de la serviciu, era deci vreo 6.30-7 . Pe copila mea a scos-o mama la plimbare.
Vilma, cand vrei tu iubito ne intalnim. Cand a fost la televizor, Daria nu a aratat nici un interes filmului Maria Mirabela, dar se poate sa fie cum spuneai tu la intalnire: sa-i placa mai tarziu , cand creste. Lui Tudor i-a placut ?
Cookie, sorry noi n-am avut boala asta. Eu ii dau Dariei albastru de metil cu lingurita. Pun picaturile aferente, eventual maschez gustul cu putin Nurofen, si apoi repede biberonul . La noi a mers de fiecare data . Nu cred sa iasa cu ceva albastrul de metil, dar intreb colegele mele care au mai multa experienta decat mine.
Cris am vazut pozele ! Da' tu chiar ai baiat mare ! Pare tare inaltut si are zambetul tau, nu ? E frumos fos , ca si voi de altfel .
bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004
ciristina_serban spune:
Buna dimineata!
Vilma, te rog nu ma uita si pe mine cu copii la cd-uri. Eram si eu pe listuta ta!! Multumesc!
Laura, ai dreptate Razvan este un copil inalt pentru varsta lui. Toata lumea cand il vede zice ca are mai mult....In ceea ce priveste zambetul, nu prea stiu daca e de la mine. Oricum parerile sunt impartite, unii spun ca seamana cu mine, altii cu tati... Asa ca pot spune sigur ca e de la unul din noi
Fetelor, voi mai stiti ceva de Ele? Nu am mai vazut-o pe net de ceva vreme.....
Va pupam si va dorim o zi buna!
Poze: http://pg.photos.yahoo.com/ph/ciristina23/
Cris si bb Razvan (23.11.2004)
alinam spune:
neata!
Ele este bine merci, doar cam puturoasa ca nu scrie heheheh chiar ieri ne-am plimbat si cu ea :) ba chiar ne-am intalnit si cu Eliza, chiar asa ti-ai luat pantofi?
Alina si bb Vlad (25.09.2005)
poze
vilma spune:
quote:
Originally posted by LauraFlo
Vilma, cand vrei tu iubito ne intalnim. Cand a fost la televizor, Daria nu a aratat nici un interes filmului Maria Mirabela, dar se poate sa fie cum spuneai tu la intalnire: sa-i placa mai tarziu , cand creste. Lui Tudor i-a placut ?
Tudor nu are rabdare, s-a uitat numai putin, cand era partea de animatie. Poate si faptul ca e baiat si nu-l pasioneaza sensibilitaturile specifice fetitelor. El mai degraba sta sa se uite la un joc cu masini sau la Formula 1.
Cristina, nu te uit, o sa fac si pentru tine.
Ai mei inca fac febra, sper sa ii vada doctorita azi. As vrea sa ajung pe faleza sa vad si eu cat de mare Dunarea, caci imi aduc aminte de cand eram copil ca a fost intr-un an si mai mare, acoperea faleza pietonala inferioara in partea dinspre trecerea bac.
Cookie, e aiurea faza cu albastrul de metil, nici eu n-am putut sa-i "servesc" niciodata. Sanatate maxima Sabinutei, ca nu stiu de unde le ia, frate....
Vilma, Anca (4,8 ani) si Tudor (2 ani)
cookie spune:
Salutare iar!
Copila doarme putin, sa ma rasfat si eu nitel...
Vilma, pe bune ca habar n-am de pe unde le culege! Uite, eram asa de ametita incat nu mi-a venit in minte sa-l mai intreb si asta pe doctor! Pot doar sa fac presupuneri(care includ toata gama de "uite ce mama rea/neatenta sunt eu"-pamantul papat din parc sau pietricelele molfaite..sau...sau...) Am auzit acum si varianta sa fie de la lapte si derivate, multi copilasi dezvolta afte de la branza proaspata, de exemplu. Ma rog, acu' n-are importanta.
In continuare e fornaita, incerc sa nu ma mai omor cu asta, desi e chinul de pe lume sa dam cu "puf" in nas la copil...sa nu mai zic de medicamentele cu seringa dozatoare...ma repet si devin enervanta
Am uitat sa va zic: mai frate, urla copchila mea cand vede stetoscopul de zici ca-i instrument de tortura! Bineinteles, acum il recunoaste pe doctor si doar ce se apropie de ea, ca incepe circul!
Ce-o fi in mintea ei?
Cristina, tare frumos baiat mai ai! O sa rupa inimile la fete! Vezi, sa fii pe-aproape sa le alini suferintele!
Hai va pup!
PS.Ati vazut ca au inflorit copacii? Iupiiiii, a venit primavara de-adevaratelea!
Ele spune:
Salutare!
vad ca vi se facuse dor de mine
Noi suntem bine merci numai ca ma tina copilul ocupata toata ziua. Iar de cand e vremea calda iesim de 2 ori pe zi afara si intre timp mai bucatarim sau mai facem curat si uite asa trece ziua. Acuma doar ce am venit de la plimbare, am culcat-o si am si eu putin timp liber.
Va pup pe toate si sa stiti ca va citesc..chiar daca nu prea scriu.
Elena si bb Denisa (26 oct 2004)
Deny..si altii