La noi la Galati sa veniti ! (21)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ELIZA MIRON spune:

Alina...mi-am gasit pantofi...chiar mai multe perechi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Buna dimineata ! Si eu mi-am gasit pantofi, chiar doua perechi dar ambele ma bat ! De fapt pe mine orice pereche si ori ce model ma "omoara " Cred ca am sa trec la papuci ! De casa !

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns korinna spune:

Neata la fete!
Mai..nu mai stiu cine vroia sa se plimbe pe faleza.....va zic eu cum e Dunarea ca toata ziua stau cu ochii pe ea.Din birou tooooata ziulica numai cu ochii in apa asta mare si crescuta!Pare frumos asa..dar cand vezi ditai suvoiu ...e infiorator cateodata!

Mai..noi iesim in continuare in fiecare seara afara la plimbarica cu cel mik.Aseara a cazutlat dupa baita...si azi dimineata l-am imbracat pentru camin dormind.

Voi cu ce va mai laudati?
V-ati luat scrumbiuta pentru Florii???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gmoisi spune:

Buna fetelor din Galati
Ce faceti, am mai intrat din cand in cand si pe aici dar de obicei intru la mamici de noiembrie-decembrie 2006. Sunt insarcinata in 10 saptamani dar cred ca in curand o sa ne mutam la Galati si nu stiu ce doctor sa imi aleg acolo? Poate ma puteti ajuta cu un sfat.
As vrea o recomandare pentru un medic de familie bun dar si un doctor ginecolog.
Sunt de pe langa galati dar de cativa ani buni suntem in Bucuresti. Cred ca o sa ne mutam cam prin vara.
As mai avea o intrebare, o scoala buna pentru fetita mea imi puteti recomanda? (inscriere clasa I)
Astept sfaturi.
Va multumesc mult fetelor si va pup pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciristina_serban spune:

Salutare fetelor!

Slabuta miscare.... ce-i cu voi?

Cookie, multumim de aprecieri. Suntem onorati, mai ales ca vin din partea a doua fete frumoase!

gmoisi, bine ai venit printre noi!! Referitot la solicitarile tale, iti pot spune ca sunt cativa medici buni ginecologi si la Galati, insa nu prea dispun de aparatura de ultma generatie. Asa ca eu iti recomand sa-ti faci tot ce se poate la Bucuresti, ma refer in principal la ecografii, si ulterior cand te stabilesti in Galati vei lua legatura cu un medic cu care sa nasti, asta si functie de modul cum vrei sa nasti.... Cand te vei hotara....sigur o sa primesti o gramada de recomandari de la noi....
Medicul meu de familie, ti-l recomand cu caldura.... desi nu stiu in ce masura mai face inscrieri... ca e cam solicitata.
Tinem legatura ..................

Va pupicesc pe toate! Byeee!

Cris si bb Razvan (23.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cookie spune:

gmoisi, bine ai venit la noi!
Prin ce zona o sa stai?

Noi ieri am avut party la Piticot, de ziua nepotelei mele care implineste 7 ani...a fost super, copila mea a alergat de colo-colo, s-a catarat, s-a jucat cu bile, a dansat...astfel incat a cazut lata, de mai doarme si acum...
Maine urmeaza sarbatorirea ei in familie, am de pe-acum...face maica-sa o salata boeuf...iam, iam! Parca vad ca uit de regim!

Apropo, fetele, cum stati cu dieta?

Mergi la inceput

Neata !
Cu dieta stam bine Cookie. Chiar am slabit ceva si nu imi mai este foame. In week end am sarit calu' putin, dar in cursul saptamanii merge chiar bine. Sa vad acum cat tine minunea. Nu stiu daca o sa am taria ta, tu chiar ai slabit ! In schimb trebuie neaparat sa fac ceva spor, sau o operatie ! Imi atarna prin toate zonele cate ceva ! Poate ma lipesc la un aparat, ca de mers la sala nu prea vad sa am timp !
Daria, renunta foarte repede la pampers. Ieri a fost prima zi fara pampers. Cand am ajuns acasa era foarte mandra ca are chilotei ! In schimb azi noapte a facut un pipi mic in pampers !
Cam atat despre noi, o zi buna va doresc ! Din pacate vremea nu ne ajuta !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viorica avram spune:

stau rau,Cookie,in fiecare zi calc pe bec.incep bine iar pe la pranz mai mananc o eugenie,mai un covrig polonez si pe deasupra m-a luat iar o durere in zona lombara de nici nu am putut sa ma misc azi dimineata dar sa mai alerg pe faleza.
nu cunoasteti un psiholog care sa ma hipnotizeze sa nu mai mananc dulciuri?
trebuie sa merg din nou la medic sa ma puna pe picioare.
iau crom pt diminuarea dorintei de a manca dulce dar tot degeaba.parca sunt nebuna! n-am pomenit om mai lipsit de vointa decat mine!
fiica mea aduna de la billa tofifee,iaurt cu fructe,rafaelo si apoi nu le mananca si eu sa le arunc?
daca mai aveti sfaturi ,diete si retete care ma ajuta sa nu mai mananc dulciuri le astept cu drag
va pup

viorica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

Neata fetele!

Pai eu cu dieta stau foarte prost,caci nici nu am inceput-o. dar fac putin atentie la ce mananc.

Poate se face o mobilizare generala pe aici si ma apuc si eu!

Vio,nevoia de dulciuri o are fiecare femeie,mai ales in perioada de CM si putin dupa.Si eu patesc la fel in aceasta perioada,mananc dulciuri cat pt. toata luna apoi.

Cum te-am mai intrebat deja,ce tip de anti-bebe iei? Si pilula poate ingrasa,cred ca stii deja,daca dozajul de hormoni este mai mare de cat iti trebuie tie.
Dar cred ca te vei lasa de pilula in ceva timp,nu?

Vio,te invit sa citesti arhiva subiectului "la france" de pe DC. Vei afla lucruri interesante acolo.

Acum fug sa duc copilul la camain,sa fac ceva cumparaturi si poate revin apoi.

Pupici!

http://community.webshots.com/user/delphinoi

Mergi la inceput

Viorica si la noi e la fel, pe langa dulciurile fiicamii mai sunt si ale sotului care nu poate trai fara ciocolata, dulceata si prajituri.
Eu m-am aprovizionat cu mere. Cum imi cer ei ceva dulce cum inhat un mar. Am ajuns la recordul de 5 kg de mere pe saptamana ( nu mananc numai eu, dar 50 % sunt ale mele ) , iar la consumul de apa: un bidon de 5 l de apa plata nu ne ajunge 2 zile in conditiile in care noi ajungem acasa in jur de ora 18-19.
Am noroc ca merg la serviciu, daca stateam acasa nu slabeam eu in veci ! Din contra ma faceam de 100 kg.
Ma gandesc cu groaza ce o sa se intample cand ma las de fumat, asta daca reusesc sa ma las.

Mergi la inceput